KYK YURTLARINDA 60 GÜN IZIN

:KK43: Düşündüğüm yere mi gidiyorsun..
ailenin haberi olmadan ya başına birşey gelirse oralarda...
Ben bile bu yaşta izin alıyorum.. Ne bilim göndermiyorlarsa bile.. Yurtdışı tatili çıktı şuraya gideceğim diyebilirsin. en azından nered olduğunu bilirler..

Ne olduğunu tahmin ederler. Bir sürü duygu sömürüsü yapıyorlar. Gideceğim kişinin ailesi beni biliyor. Annesi bizzat çağırdı. Onun hayatını ve planlarını mafettim . Askerlikten tut amerika gezisine kadar o herşeyi erteledi. Bana hayatını mafettin demesine dayanamıyorum. Gidemezsem Bu benim için herşeyin sonu olur. Ölümden başka seçenek kalmaz bana. Allaha sığınıp gitmek zorundayım. Kimseyi oyalamaya hakkım yok .

Ne olduğunu tahmin ederler. Bir sürü duygu sömürüsü yapıyorlar. Gideceğim kişinin ailesi beni biliyor. Annesi bizzat çağırdı. Onun hayatını ve planlarını mafettim . Askerlikten tut amerika gezisine kadar o herşeyi erteledi. Bana hayatını mafettin demesine dayanamıyorum. Gidemezsem Bu benim için herşeyin sonu olur. Ölümden başka seçenek kalmaz bana. Allaha sığınıp gitmek zorundayım. Kimseyi oyalamaya hakkım yok .

:( anlıyorum ama çok fazla güvenme.. aienden gizliyorsun... Bu çok yanlış.. Sonradan pişman olacağın şeyler yapma... Senin başına birşey gelse yanında olmaz tek başına kalırsın... Onlar çok milliyetçi ve sadece kendilerini düşünürler..
O üzülecek diye kendinden ödünler verme..
İstemediğin şeyleri yapma ve dik dur.. Kendi düşüncelerini de açık açık belirt onlara karşı.

Bu arada ne zaman gideceksin.

:KK43: anlıyorum ama çok fazla güvenme.. aienden gizliyorsun... Bu çok yanlış.. Sonradan pişman olacağın şeyler yapma... Senin başına birşey gelse yanında olmaz tek başına kalırsın... Onlar çok milliyetçi ve sadece kendilerini düşünürler..
O üzülecek diye kendinden ödünler verme..
İstemediğin şeyleri yapma ve dik dur.. Kendi düşüncelerini de açık açık belirt onlara karşı.

Bu arada ne zaman gideceksin.
25 ağustos gibi falan yurt dışına gitmeyi planliyorum

20 yaşındayım. Bu sene başlıyorum

Eski konunuzu okudum, anladım gideceğiniz yeri. Bunun vizesi pasaportu işlemleri var bilet parası şusu busu, hepsini planladınız mı ? Bir de düşünün ailenizle konuşurken arkadan 1 tane bile türkçe kelime duyamayacaklar. Ve bu sizin evden ilk ayrılığınız olacağı için sık sık da aranacaksınızdır muhtemelen.

İstediğin yere gidebilirsin.Artık reşitsin tabi.. Güvenliğiniz ve geleceğiniz için daha sağlıklı adımlar atmanız gerekli.Ailenizden bir bireyi ikna ederek onunla birlikte yapmanızdır kesinlikle tavsiyem.. Herhangi bir sağlık sorunu veya basınıza gelebilecek olumsuz olayda size ulaşabilecek kimse yok düşünün ... Hadi bunlar olmadı birde ailenizin buralarda olmadıgınızı fark etmesi durumu vahimetine girmek istemiyorum.Siz bence okulunuza 1 ay önceden gidin Madem bu konuda ikna edebiliyosunuz, Sevdiğiniz kişi bu adrese gelsin daha güvende olabilirsiniz en azından..

Sen su internetten koreli biriyle sevgili olan ve bu koreli sevgilinin hic yuzunu gormeyen kiz degil misin?

Yanlis hatirlamiyorsam onun ailesi izin vermedigi icin gelememisti Turkiye ye.

Ailenden gizli kore ye yuzunu hic gormediginiz insanlarin yanina mı gideceksin?

Lüfen aklini basina al. Insanlar gercek hayatta gorustukleri kisilere guvenemiyor. Sen bilmedigin bir ulkede bilmedigin insanlara nasil guveneceksin?

Hic haberlerde okumuyor musun internette tanistigi adamin sehrine giden ve basina gelmeyen kalmayan kizlari. Sen birde tutup uzak doguya gideceksin ailenden gizli.

Ayrica pasaport vize ucak bileti nereden baksan 3 bin tl sadece bunlar icin gerekli nasil temin etmeyi dusunuyorsun? Orada ne yiyip ne iceceksin nerede kalacaksin?

Orada basina bir is gelse kime gidip kimden yardim isteyeceksin?

Aklini basina al ailenden habersiz birsey yapma. 20 yas kucuk bir yas degil azicik ayaklarin yere bassin.

Hem hic dusundun ki onun annesi onu turkiye ye yollamiyor ama senin gelmeni istiyor hemde ailenden gizli. Hangi iyi niyetli insan buna goz yumar?

Back
X