Kz Anneleri gelin bizde coalm

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzu elaaa arzu elaaa merhaba hoşgeldinn ne iyi ettin şekerim hep gel emii

bzizm aramıza katılmana çok seviniriz.Burası başka topiklere benzemez biz beraber yaşıyoruz sankiii dimi kızlarr...

hoşbuldum kızlaropuyorumnanaktan
kızım 13 aylık:ecrin_bebek:
bakınıyordum topiginizi gördüm:kedi::kedi:

bzizm aramıza katılmana çok seviniriz.Burası başka topiklere benzemez biz beraber yaşıyoruz sankiii dimi kızlarr...

Evet birileri birkac gün yok oluyo hic adı gecmiyo bile
Geliyo ilgilenilmiyo
Aaaa birazda ben naz yapayım ama:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

zeynomm ben bu akşam iftara gidicemm ohh zaten 7 de evde oluyorum bide hazır masaya gidim canımm..
sizde ne var bu akşam belki size kaçarım hee bellimi olur benim işim söle bakalım yine patlıcanmı var..opuyorumnanaktan

evet rosemmciğimm burası daha bi farklı!!!kaydirigubbakcemile5
arzu sanırım oğluşun da var!
Allah bağışlasınn!!!:1hug:

gelirim şekerim evet başka topiklere benzemiyor gibi bakalım artık:roflol::roflol:

evet rosemmciğimm burası daha bi farklı!!!kaydirigubbakcemile5
arzu sanırım oğluşun da var!
Allah bağışlasınn!!!:1hug:

söle bakalım şeker başka topikten gelme biri olarak bizim farkımız neymişşş hıı söle söleee çekinmee yerimsenibenyerimseniben

canım benim birkac gündür ekmek elden su gölden iyi oluyodu:roflol::roflol:
Bugün iş basa düstü
Bu sefer tutturamadın kaydirigubbakcemile3Corba biber dolması hazır makarnadan mantı tatlı var canım buyur gel istersen patlıcanı eklerim hemen menüme

off off off zeynomyaa yok ben evi senin evinyanına taşıyım hee o daha güzel olur vallaaa

:dance::dance:

rosemmciimm canımm benimm sizlee boll boll dertleşebilimmm ne olsunn canım benimm!!!:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…