- Konu Sahibi kSo
-
vayyy o çenenin sebebi suçlusuda ben oldumya pessss doğuştan canım o döğuştan
sus susss otursun evindee serin serinn sende yol gösterme derinciğimmm
ay bende ne şefim haa herşeye karışır oldummm kevserrr şefim diye diyee beni kaynana pozisyonuna soktun hee vır vır vır çenem durmuyoo:roflol::roflol:
vayyy o çenenin sebebi suçlusuda ben oldumya pessss doğuştan canım o döğuştan
vallahi bilmem kevsercim.seni şefime söyledim artık benden çıktın.
oklavayı aldımı eline artık sana allah yardım etsin.
sende bana.yapıcak birşey yok.
camları sana sildiricem haberin olsun.
günayyyyydıınnlaaaarrrrr!opuyorumnanaktan
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünayyyyydıınnlaaaarrrrr!opuyorumnanaktan
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaminnn canımmGÜNAYDINN KAMİLEM......
inşallah hepimiz için güzel olsun inşallah canımm..Allah gönlümüze göre versin inşallahh..
nasılsın canım kızlar tatilşde sıkılmıyomu...neler yapıyolar...a.sa.s.
özlemezmiyiz gülüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanama bende pek girememiştim dünyerimsenibenGünaydın arkadaslar
dün misafir vardı öğleden sonra giremedim masallah doldurmussunuz sayfaları
Herkesler nasıl bakalım bugün
Beni özleyen yok muuuuu?:uhm::uhm::uhm::kedi::kedi:
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaminnn canımm
kızlar iyi tatlım yok sıkılmıyorlarr sabahları yarım saat kuran kursuna gidip gliyorlarr
dün odalarında değişiklik yapacağız diye oturma takımının koltuklarına el koydularrkaydirigubbakcemile3otaya bir girdimm koltuk taşımaya çalışıyorlar döşemeyi çizilmkten son anda kurtardımm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:burası çok sakin müsait oyun oynamaya hava serinleyince atıyorlarr kendilerini dışarıya oyundu dut ağacıydı derken akşam oluyorrr seninki nasıl gitti mi annanesinin yanınayerimseniben
Günaydın arkadaslar
dün misafir vardı öğleden sonra giremedim masallah doldurmussunuz sayfaları
Herkesler nasıl bakalım bugün
Beni özleyen yok muuuuu?:uhm::uhm::uhm::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?