eşim yemeğe geldi ona sofra hazırladım canımmmya niye sustunuz böyle .hadi sohbet edelim.
zeynom nerelerdesin neden yoktun merak ediyorum anlat canım ailen nasıla.s
:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
eşim yemeğe geldi ona sofra hazırladım canımmm
e anlatın bakalımm oruç nasıl gdiyor
ben kısmetse yarın başlayacağım
bu arada rahatsızlığım düzelmeye başladı
çok şükürr gerek kalmadı artık parça alınmasına :dance::dance::dance::dance::dance:
canım benim hosgeldinvereliniortakselammmmmmmm ahanda ben geldimmm baktım bir ben eksikim hemen koştumm nasılsınız fıstıklarrr ben iyim oruçla aranız nasıl gidiyorr kamilem hadi gözün aydın tatlım sevindim iyi olduğunaaŞenizŞenizŞeniz
eşim yemeğe geldi ona sofra hazırladım canımmm
e anlatın bakalımm oruç nasıl gdiyor
ben kısmetse yarın başlayacağım
bu arada rahatsızlığım düzelmeye başladı
çok şükürr gerek kalmadı artık parça alınmasına :dance::dance::dance::dance::dance:
selammmmmmmm ahanda ben geldimmm baktım bir ben eksikim hemen koştumm nasılsınız fıstıklarrr ben iyim oruçla aranız nasıl gidiyorr kamilem hadi gözün aydın tatlım sevindim iyi olduğunaaŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldinn canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canımm çok keyifliyim bugün bendesırnaşık şeyselammmmmmmm ahanda ben geldimmm baktım bir ben eksikim hemen koştumm nasılsınız fıstıklarrr ben iyim oruçla aranız nasıl gidiyorr kamilem hadi gözün aydın tatlım sevindim iyi olduğunaaŞenizŞenizŞeniz
haftaya yardım ederim artık canımmyerimsenibenbu sabah çok uykum vardı sersem sersem kahvaltılarını hazırladım ev halkının tekrar uyudumkaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞenizkamilemmmmmmmmmm canımmm gelmedinyardıma bana bu sabah bütün işlerbana kaldı yinee ŞenizŞenizŞenizŞeniz
sağol canımmm günlerdir endişeliydik rahatladık birazsenin adina çok sevindim kamilem.
hadi gözün aydin hayatim.
ohhhhh kurtuldun canim ya.
sağol canımmm,ama dr normal bir durum olmadığını söyledi tatlım ya sebebi tam anlaşılamadı neyse geçtiya şimdilik birde kontrole giderim iyice rahatlamak için sonrası allah kerimkaydirigubbakcemile5ben dememişmyidim sana hayatım bişey çıkmayacak bu ara herkes öle diyee ama olsun dr a gitmeden olmaz hadi geçmişler olsun hayatım
vereliniortak
hoşgeldinn canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canımm çok keyifliyim bugün bendesırnaşık şey
haftaya yardım ederim artık canımmyerimsenibenbu sabah çok uykum vardı sersem sersem kahvaltılarını hazırladım ev halkının tekrar uyudumkaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ebrum nisbet olsun diye söylemedim durumu anlatmak için söyledim ok canımmyerimseniben
sağol canımmm günlerdir endişeliydik rahatladık biraz
aslında biraz iyi oldu değerm anlaşıldı sanırım biraz eşim dahada bir ilğili ve anlayışlıydısırnaşık şeysırnaşık şey :kedi::kedi::kedi:
görüsürüz zeynomda neden kaçiliyor bakalim gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?