Kz Anneleri gelin bizde coalm

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya niye sustunuz böyle .hadi sohbet edelim.
eşim yemeğe geldi ona sofra hazırladım canımmm
e anlatın bakalımm oruç nasıl gdiyor
ben kısmetse yarın başlayacağım
bu arada rahatsızlığım düzelmeye başladı
çok şükürr gerek kalmadı artık parça alınmasına :dance::dance::dance::dance::dance:

zeynom nerelerdesin neden yoktun merak ediyorum anlat canım ailen nasıla.s

Canım benim hepimiz iyiyiz cok sükür
Tatilden döndük biraz temizlikle falan ugrastım
Esim evde cocuklarım henüz kücükler biliyorsun biraz yogun oldu ee simdide ramazan geldi
Ben geldiğimde ve haftasonları siz olmuyorsunuz genelde
Neyse canım sagolun beni hep sordugunuz içinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamilemmmmmmmmmm canımmm gelmedinyardıma bana bu sabah bütün işlerbana kaldı yinee ŞenizŞenizŞenizŞeniz

selammmmmmmm ahanda ben geldimmm baktım bir ben eksikim hemen koştumm nasılsınız fıstıklarrr ben iyim oruçla aranız nasıl gidiyorr kamilem hadi gözün aydın tatlım sevindim iyi olduğunaaŞenizŞenizŞeniz

ben dememişmyidim sana hayatım bişey çıkmayacak bu ara herkes öle diyee ama olsun dr a gitmeden olmaz hadi geçmişler olsun hayatım
vereliniortak

canım benim hosgeldinvereliniortak

Cok sevindik canım Allah şifa versin

hoşgeldin şeker şeyy..valla benim gayet iyi maşallahhh onunda benle iyiyse mesele yok demektir.:roflol:

hoşbuldukk şekerlerr benimde iyi tahmin ettiğimden daha iyi geçiyo ramazan:roflol::roflol::roflol::roflol:

vallahi benimde aram gayet iyi oruçla.
sanirim onunda iyiki beni çok zorlamiyor.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canımm çok keyifliyim bugün bendesırnaşık şey
kamilemmmmmmmmmm canımmm gelmedinyardıma bana bu sabah bütün işlerbana kaldı yinee ŞenizŞenizŞenizŞeniz
haftaya yardım ederim artık canımmyerimsenibenbu sabah çok uykum vardı sersem sersem kahvaltılarını hazırladım ev halkının tekrar uyudumkaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ebrum nisbet olsun diye söylemedim durumu anlatmak için söyledim ok canımmyerimseniben
senin adina çok sevindim kamilem.
hadi gözün aydin hayatim.
ohhhhh kurtuldun canim ya.
sağol canımmm günlerdir endişeliydik rahatladık biraz
aslında biraz iyi oldu değerm anlaşıldı sanırım biraz eşim dahada bir ilğili ve anlayışlıydısırnaşık şeysırnaşık şey :kedi::kedi::kedi:

Kızlar ben artık gideyim fazla bile kaldım degil mi rosemciğim?
Hepinizi öpüyorum kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:

ben dememişmyidim sana hayatım bişey çıkmayacak bu ara herkes öle diyee ama olsun dr a gitmeden olmaz hadi geçmişler olsun hayatım
vereliniortak
sağol canımmm,ama dr normal bir durum olmadığını söyledi tatlım ya sebebi tam anlaşılamadı neyse geçtiya şimdilik birde kontrole giderim iyice rahatlamak için sonrası allah kerimkaydirigubbakcemile5

tamam hayatımm ohh uyu o durum tabi ki halsiz bırakmıştır seni ben halleettim canım sen üzülmee

ama biz kadınlar varyaa nasıl nazlıyız yaa
benim buradan bi ark ta böle oldu parça aldılar bişey çıkmadı.Ama nasıl kocayı dize getirdi anlatamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…