E
EU3
Ziyaretçi
benim annem ve babam evlat ayırıyo. benim ikizim var aynı yaştayız o erkek bense kızım. adı özgür. 19 yaşına geldim. hala kendim veremiyorum kararlarımı. şöyle bişey var. herşeyi özgür yapıyo. her sözü özgür söylüyo. her yere özgür gidiyo. benim bi erkek arkadaşım oldu. ailem onu sadece uzaktan görmekle yetindi hatta annem görmedi bile desem yeridir yani. istemediler olmaz dediler. ama geçen gün özgürün bi kız arkadaşı oldu. annem onuda görmedi. özgür sadece söyledi. kız arkadaşı olduğunu. ve düşünebiliyormusunuz annem bişey demedi.benimkisinide tanıyabilirdi. ben şimdi onlardan saklı hala devam ediyorum. sonra özgür gece gündüz dışarıda. bense 5 dakika gazete almaya gidiyorum benden hesap soruyolar nerde kaldın diye. annem de istediği zaman çıkıyo. ben hep evdeyim. izin vermiyolar. NİÇİN SEVGİLİM OLDU DİYE. bu nedir evlat ayırımıdır. erkek ya soylarını devam ettiricek . yazık ailemede yazık .kimse beni düşünmüyo. senağlama
kimseyi sevmiyorum arkadaşlarımdan başka
seni annemlere göndereyim mi canım istediğin gibi özgür yaşarsın birtanem erkek arkadaşın evede gelir kalır sorun değil ciddiyimm:) ailen yanlış yapıyor dememe gerek yok sanırım.güya koruyorlar ya seni...sevgilin yanlış biri olsaydı ve sen o yanlışı güzel sanıp takılsan peşine bunların bu sıkıntı vermelerine karşılık...daha ne kötü şeylere sebebiyet vereceklerini anlamıyamıyorlar sanırım...bakma sen onlara daha çocukluktan kurtulamamışlar...bende ikizim :)))
annem bir yere gönderilecekse bişey benle gönderirirdi komşularda aaa bişey olur kız çocuğu dediklerinde..(ayyyyyyyy olacaksa evin içine giren hırsız da yapar gider , bayıltıpda)
annemde onu kaçıran tel edip, "ne kadar istiyorsanız verecem alın bu kızı kurtarın beni der" derdi birde kahkaha kopartırdı.. haa çok da iyi yapmış yalnız başıma dünyaları delerim..." yani özgüveninin kırılacağını bir gün birini tanımadan evleneceğini ve belkide çok yanlış biriyle evlilik yapacağını düşünemiyorlar sanırım ..bilakis babam kız çocukları hastasıdır.benim ikizim erkek o garibimlede sürekli kavga ederlerdi sende kız olsaydın ..bir tane oğlun olacağına kadar 10 tane kızın olsun 3 kızım var hepsi senden erkek derdi babamda ...şimdide biz ölürsek borcu falan olur acımayın haklarınızı vermeyin der..bizdede kızlar number one..biriyle çıktığımızda babam tanır ayrıldığımızda üzülür gelir konuşur..annem ayrıldığımıza üzülmezdi..ay sen salakmısın der giderdi odamızdan ..ben eşşek kadar karıydım..tel edip senin sevgilin yok muuu derdi..Allahtan eşim çıktıda karşıma sevgilim var dedimde babama söylemiş biriyle çıkıyormuş diye heyecanlanmış birde bana akıl verirdi sakın sakın bir falsosunu görünce tekmeyi atıyorsunnn gelsin yenisi..adam etmeye uğraşma yorulduğunla kalırsın diyede ders verirdi kapatırdı teli...:))))))))))))...