Tatlı Tarifi Kzarm Dondurma Fried ce Cream (Resimli)

yine müthişsin canım. ben de bunu çok merak ediyorum ama yapamam sanırım
kızartma yiyemem zaten rejimdeyim :)

Sağolun arkadaşlar..
Sblue ne zaman uygun olursan acelesi yok ok..
Yağ oranına gelince,ben çok yağda kızartmadım az da değil karar..

Ooo tucem..
Sağol arkidişim.
Denersen yorumlarını bekleriz..

libyana bende bugün künefe yapmaya çalıştım ilk kez biraz kalın oldu ama neyse tadına bakmadım henüz lafın kısası bu tarif taze kadayıfa bulayıp kızartarakta güzel olur gibime geldi ne dersin yerimseniben

Şeniz
Bomba olur derim gülüm
Denemek lazım aciLeenn:teytey:

paskalya tatili nedeniyle suan yengemlerdeyim acip bi bakalim dedik ilk karsilasdigim senin bu harika tarifin oldu canimcigim daha okurken agzimiz sualndi yengemle :)
resimleride görünce mest olduk :)
yine döktürmüssün yine yapmissin yapicagini masallah ellerin dert görmesin canimcigim
mutlaka ama mutlaka denicem fakat dondurma yok suan elimizde :)

Şeniz
Hormetler efenım yengenıze de:)
Yaz gelıyor zaten bol bol denersınız..
Zaten tarife uygun yapılır da tutarsa o çıtır tattan kolay kolay vazgeçemeyeceksiniz,bence.
Müptelası olduk biz..
:*
Aman dikkat Dondurma topları iyice sıkı sıkı unla kaplanmalı yoksa erir gider zavallılar
sevgiler can

LİBYANA CANIMMMM süpersin ya bayıldım en kısa zaman da yapacam ben bunu yalnız birşey soracam ne kadar yağda kızartıyorsun azmı çok yağdamı ve sıcakta erimiyormu dondurma sıcakmı yemek gerekiyor :)))

LİBYANA CANIMMMM süpersin ya bayıldım en kısa zaman da yapacam ben bunu yalnız birşey soracam ne kadar yağda kızartıyorsun azmı çok yağdamı ve sıcakta erimiyormu dondurma sıcakmı yemek gerekiyor :)))

Aslında yağ miktarı artarsa daha güzel kızarır ama ben çok abartmıyorum az da koymuyorum orta...
Sıcakte erimemesi için mutlaka çok iyi kaplanması gerek en ufak bir delik kalmamalıkaydirigubbakcemile3
Emin olana kadar buzlukta bekletelim kontrol edelim iyice sertleşsin
MARAŞ gibi çok sert dondurma lazım hemen eriyen dondurmalardan çok iyi sonuç alamayız..
Kızarır kızarmaz yiyebilirsiniz sıcak olmuyor zaten ılık gibi..

Hatta 2 hafta kadar buzlukta saklayabilirsinizyerimseniben

Ooooo harika görünüyor ellerinize sağlık nasılda canım çekti şimdiii cokacimcoook

canım ben bunu hatırladım gerçektende süper oluyor yedim ama hiç yapmadım kesinlikle yapıcam..
emeğine sağlık a.s. gece gece ağzımın suları aktı resmencokacimcoook:icecream:

cok güzelleer yaa benimde hemen denemem lazim. bu arada sadece vanilyali dondurmaylami oluyor?

paylasim icin tskler.

Libyanacımm yine süpersin canım benimm...
Çok güzel görünüyor....
Ellerine ve emeğine sağlıkk......

Eksik olmayın arkadaşlar..
ıstediğiniz çeşit dondurma ile yapabilirsiniz,lakin sert olmasına dikkat edelim.

çokkk güzelmiş .....ben dondurma canavarıyım zaten artık bunu da yapar yersem 50 kilo alırım ya....

kendime kötülük yaptım bu başkığı tıklayarak.... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…