Tatlı Tarifi Kzarm Dondurma Fried ce Cream (Resimli)

hımm cok güzel gözüküyor eline sağlık
Şeniz
Ama ama ama neden..
Sen varya nur ol. Sen süpersin.

Sen de PuuPpper sin xenomsüprizzzzz

Bayildimmm , ne guzel bir goruntu bu boyle Şeniz
Ellerine saglik libiskom :icecream:
a.s.

çok süper görünüyor yaaaa ağzımın suları aktı valla :)))

libyanacgm bende gecen sene fuarda dunya mutfaklarında yemıstım buna benzer bırsey ama onun dısı boyle lokma hamuru gıbı bırseydendı ve uzerıne bal koymuslardı.tatlıyı hıc sevmem ya delikafadulden bı goturdum sorma.ama bunu da deneyeceım inşallah.ellerıne emegıne saglık canm kardesım.

heyy dostum bu ne yaaa, bu bana yapılırmıydı serbestlerden benim ewe gelene kadar o dondurmanın haşatı çıkar :))şöle bi fikrim var benden sana kokoreç, simit ve pişmaniye sende bana bunu bab olarmı sırnaşık şey

çok beğendim canım muhakkak deneyeceğim... ellerine sağlık

Bayildimmm , ne guzel bir goruntu bu boyle Şeniz
Ellerine saglik libiskom :icecream:
a.s.
Sağolasın Şeniz
çok süper görünüyor yaaaa ağzımın suları aktı valla :)))
yerimsenibenyerimseniben
ooOo bacım ağzının tadını biliyorsunŞeniz Evet bal ile harika gidiyor kardeşim..

:1shok: Serbesler serbesler..
canım serbeslerim,İZzmitim Gölcüğümsenağlama
Nikah şekerlerimiz,kızımın mevlut şekerleri,düğün pastamız ohooooo hepsi ordandı zaten senelerdir müdavimiyiz,babişimin ahbapları..
Ama eşim bir türlü öğrenemedi ismini hem Şerbetciler diyor:roflol:

çok beğendim canım muhakkak deneyeceğim... ellerine sağlık

Kolay gelsin canhihoyyyt

libosum ben bunu denemeye karar verdim ama bizim burdaki dondurmalar öyle maras usulü bi kivamda diilerki ne yapcam ben ya

offf ne diyim ben sana şimdi....
yine döktürmüşsün ...
çok harika görünüyo...
ellerine sağlık canım...

ıncitanemtuana sert dondurma olsa daha iyi olur arkadaşım yumuşak olursa hemen erir ..
Gonulyarası sağolasın can..
Mehayet buranın da dondurması güzel:) maraş olarak da TÜrkiyeden gelen kapalı dondurmalardan kullanıyorum..

selam ben simdi dondurmayi galete ununa iyice bulayip buzlukta bekletiyorum acaba tekrar yumurtaya bulayip corn flakes'e de bulasam mi,korkuyorum yaaa ya erirse???

Merhabalar mimidin mesajınızı henüz okuyabildim,kusura bakmayın canım..
eğer dondurmayı sert kıvamda maraş usulu tarzında kullanmışsanız,galeta ununa iyice bulayıp buzlukta 3-4 saat beklettiyseniz erimez inşallah yanlız çok iyi bulamak gerek minnacık açıklık kalırsa erir kontrol etmek gerekiyor sık sık..
en sonunda corn flakes e bulanabilir tabi daha bile güzel tutar..

Ben bunu hep ustalar yapabilir diye düşünürdüm yaff.Maşallah arkadaşım sen bu işin eğitimini mi aldın böyle bi yer mi işletiyosun bilmiyorum ama tariflerin tek kelimeyle muhteşem,orijinal,pratik ellerin dert görmesin canım :icecream:

yaaa keşke bakmasaydımmmm ben nereden bulucam sert dondurmayıda yapıcam nasılda canım çekti uffff.

Teşekkür ederim arkadaşlar ,tarif böyle istediğiniz şekilde deneyebilirsiniz,geliştirmek size kalmış.
püf noktalarına dikkat ederseniz harika bir lezzet yakalayabilirsiniz
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…