- Konu Sahibi ipekbocugu
-
Canlarım, canım çok sıkılıyo sohbet edecek kimse yok evlendikten sonra arkadaşlarım azaldı yok denecek kadar az iş yerinde ise erkek arkadaşlarım var yani sizlerle birşeyler paylaşmak çok isterim :gitme::gitme:
gerçekten evlenince insanın çevresi ve arkadaşları azalıyorSohbet edelim elbette vaktimiz olduğunca. Ne kadarlık evlisiniz? Bir de evlenince neden arkadaşlarınız azaldı? Arkadaşlarınızın sıcak bakmadıkları bir evlilik mi yaptınız?
evlendin ve farklı şehire mi gittin ?Canlarım, canım çok sıkılıyo sohbet edecek kimse yok evlendikten sonra arkadaşlarım azaldı yok denecek kadar az iş yerinde ise erkek arkadaşlarım var yani sizlerle birşeyler paylaşmak çok isterim :gitme::gitme:
9 yıl bitti. Eşim kıskanç da herkese bir bahane buluyor.Samimi olduğum arkadaşlarım başka şehirlere evlendi bide eşim sayesinde çok telefon nosu değişti bu gibi nedenlerele azaldı, mahallemizde de geneli yaşlı benim yaşım 27 onun için fazla arkadşım yok..:teselli:Sohbet edelim elbette vaktimiz olduğunca. Ne kadarlık evlisiniz? Bir de evlenince neden arkadaşlarınız azaldı? Arkadaşlarınızın sıcak bakmadıkları bir evlilik mi yaptınız?
Canlarım, canım çok sıkılıyo sohbet edecek kimse yok evlendikten sonra arkadaşlarım azaldı yok denecek kadar az iş yerinde ise erkek arkadaşlarım var yani sizlerle birşeyler paylaşmak çok isterim :gitme::gitme:
9 yıl bitti. Eşim kıskanç da herkese bir bahane buluyor.Samimi olduğum arkadaşlarım başka şehirlere evlendi bide eşim sayesinde çok telefon nosu değişti bu gibi nedenlerele azaldı, mahallemizde de geneli yaşlı benim yaşım 27 onun için fazla arkadşım yok..:teselli:
Arkadaş listene eklediğin için teşekkürler gerçekten bu zamanda arkadaş dost bulması zor herkese herşey anlatılmıyor.Ama burda sıkılmadan anlatabiliyorum iyi ki sizler varsınız.kaydirigubbakcemile5Selamlar canimm
bende oldum olasi fazla arkadaslik kurmam kimseyle, yani az ve oz demislerya o sekil takiliyorum
Ben evlendim farkli bi ulkeye geldim sehir mehirde degil zemuszemus
Yani Danimarkadan Türkiyeye geldim ve ister istemez 3-5 arkadasimdanda uzak kaldim
esimin arkadaslarinin eslerindende birkac gorustugum oluyor oda kirk yilda bir misali, yani kimseye guven olmadigindan evde kapanip kaliyorum anlayacagin :hulya:
Yapayalniz ne dogru duzgun aile bagi nede arkadas bende cok SIKILDIM ve bu yuzden bu siteye girmeye basladim inan okadar guzel arkadaslarim olduki kisa surede
Insallah seninde olacaktir merak etme sen takilmaya devam et bu siteye :lepi:
Ayrica bende senin arkadasin olmak isterim tabiki vereliniortak
SIKINTIDAN patlamak yerine birbirimizle dertlesmek daha iyi olacak tabiki..
Ben çalışıyorum işten eve evden işe değişmiyor iş yerinde bayan arkadaşım yok erkekler arkadaşlarım var onlarlada herşeyi konuşamıyorum.Anladım, baya da olmuş evleneli. Yanlış anlamayın ama keşke baştan bu tür konularda taviz vermeseydiniz. Her zaman söylediğim bir şey var; eşin yeri başka, ailenin yeri başka, arakadaşın yeri başka. Eşiniz arkadaşın yerini tutamaz, anneniz eşin yerini, arkadaş babanın yerini vs vs.
Ama bundan sonrasına bakmak lazım. Ne zaman konuşmak istersen bu sitede laflayacak birini bulursun. Paylaşırsın herşeyini. Ama bir arkadaşın dediği gibi gerçek arkadaşlık yerine geçmez elbette. Keşke bir kursa filan gitseniz, orda yeni insanlarla tanışma şansınız olur. Günlerinizi nasıl geçiriyorusunuz mesela?
ben çalışıyorum kursa gidemem.:uhm:Evet bir kursa falan giderseniz hem yeni insanlarla tanışırsınız hem de bir beceri kazanırsınız.Mesela benim vaktim olsa takı tasarım isterdim.Ya da bir dil kursuna da gidebilirsiniz.
arkadaş listene eklediğin için sağol. Zaten burayı keşfedeli canım sıkılmaz oldu arada böyle farklı kişiler konuşmak farklı fikirler paylaşmak insanı gerçekten mutlu ediyor.kaydirigubbakcemile5güzelim sıkma canını biz burda kocaman bir aileyiz elbette senine arkadaş oluruz konuşuruz.bende yabancı bir şehirdeyim çok fazla arkadaşım yoktu ama şimdi siteden de konuştuğum arkadaşlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?