Kzlar ben bu durumda nasl davranmalym?

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
683
47
İzmir
benim 19 yaşında erkek kardeşim var antalyaya çalışmaya gitmişti org çalıyo kendisi orda şarkı söyleyen kısla tanışmışlar sevmişler birbirlerini ama kız 30 yaşında üzüldüğüm konu burası beni aradı bugün telefonla kız arkadaşımı getircem diye iki hafta kalmayı düşünüyolarmış iş bulcakmış kız bende kabul etmedim nolur yardım edin sizce nasıl davranim :çok üzgünüm:

kesınlıkle kabul etme delı yasında bende gectım bu yaslardan herkes gıbı zor atlattım ama okadarda zor sayılmaz ama zor kurtarnlarda oluyo kendılerını kesınlıkle kabullenmee

iyi yapmışsın canım kabul etmemekle
tekrar ararsa yine kabul etmediğini söyle bence
sonuçta sende evlisin dimi
hem kız tanımadığı bi evde kalmayı nasıl kabul etmiş ki:1shok:

delı yasında bu cocuk ve suanlık hareket edıyor mutlu olmaz hıc bı zaman bı kac ay sonrada evlenmek ıstıyoruzs der kızda tabı bellı resmen kasrlanmıs evlenmek ıcın erkek olsunda evlenım temıslenım hesabı yas bakmaz

çok mutsuzum 2saattir hafta sonu gelirsiniz otururuz ama kalamassınız dedim yapma abla ya dedii bende evliyim eşime söyledim oda şaşırdı

seneye askare gitçek umarım unutur ama öyle anlatıyokii şöyle iyi böyle iyii ayyy ben çok üzgünüm yaa

seneye askare gitçek umarım unutur ama öyle anlatıyokii şöyle iyi böyle iyii ayyy ben çok üzgünüm yaa

Kafaya taktı belliki.
Sert davranmaaa sakın daha çok bağlanmasın enişten istemiyo yabancı birini evimizde istersen sen tek qel felan dıyebılırsın

Kafaya taktı belliki.
Sert davranmaaa sakın daha çok bağlanmasın enişten istemiyo yabancı birini evimizde istersen sen tek qel felan dıyebılırsın

yok sert davranmadım çünkü annemiz yok hep ben ilgilendim her zaman gelebilirsin sen dedim ama onu kabul edemem dedim :çok üzgünüm:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kardeşine eşim bu olaya burada kalmanıza hoş bakmaz bakmaz falan de.
çok sert davranma. zor yaşlar bu yaşlar bilirim.
samırım aşık.
mantıklı falan düşünemezki şu anda.ayakları yerden kesilmiş bir kere

enişten kabul etmez böyle bişeyi dedim hafta sonları gelirsiniz beraber oluruz her zaman olmaz evet seviyomuş alsammı diye çok düşündüm ne de olsa kardeş içim acıdı ama doğru kararı verdiğimi düşünüyorum:çok üzgünüm:

Vallaha canim bencede dogrusunu yaptin kabul etmemekle...

Yasi yasina uygun olsa bile arada resmiyet olmadigi müdet böyle gelmeler hatta gece kalmalar kesinlikle olmamali...
Banada cok ters seyler bunlar....:1closedeyes:

Esini öne at, enisten kesinlikle kabul etmez bunu kusura bakma de...

30 yasindaki bir kadinin 19 yasindaki bir gencle nasil bir paylasimi olabiliyor onuda anlamis degilim! benneyaptımki

Insallah kardesinde o kadinda dogru kararlar verirler..

kesınlıkle kabul etme delı yasında bende gectım bu yaslardan herkes gıbı zor atlattım ama okadarda zor sayılmaz ama zor kurtarnlarda oluyo kendılerını kesınlıkle kabullenmee

kabul etmedim ama içim :çok üzgünüm:çok acıyo

simdi karesinize cok cazip gelebilir bu bayan, ama ya 10 yil sonra 41 yasinda olucak bayan.Kardesinizin hayatina yeni kisiler girecek eminim bu gecicidir umarim fazla baglanmaz ilerde cok pisman olucagi seyler yapmaz......

erkekler hemen pişman oluyorlar yürümz canım bu işilki arada 9-10 yas fark var olmazz
sen sakin ol ama kardesini kızdan soğutabilirsin
anlamadığım kız nasıl kabul etmıss allamm yaa

kardeşin çok mu olgun biri ? ya da kız çok çocuk... olur arada yaş farkları kabul edilebilir ama 19 yaşındaki bir delikanlı ile 30 yaşında bir bayan... hani olsa ki 30 yaşında bir erkek 40 yaşında bir kadın kabul edilebilir...

tabii hayatta bu hesaplar tutmuyor işte...

bence üzerine gitme kardeşinin... zaten bu konularda herkes burnunun dikine gider... canını da sıkma... anlaşılan kadın bir macera yaşamak istedi... kardeşine de ilginç geldi..

sen zamana bırak ... desteklemediğini anlayacaktır zaten ama ters de davranma ...
kendini de üzme...

Eninde sonunda sana gelip"ablacım haklıymışsın" diyecektir. Arkadaşlarında dediği gibi lütfen sert davranma. Ters teper yoksa.

30 yaşındaki bir kadın ne ister 19 yaşındaki bir çocuktan.Hayret bişibenneyaptımki

Kadının içi geçmiş sanırsam heyecan arıyormirmirmirmir

erkekler geç olgunlaşır derler ama belkide kardeşiniz yaşından çokolgun. o yüzden bu bayanın ilgisini çekti.
bilemiyorum. 19 yaşında bir kızla 30 yaşındaki
bir erkek olunca,bu kabul edilebilir oluyor. ama tersinde toplum çok yadırgayarak bakıyor.
bizim bir tanıdığımızın, oğlu kendisinden 7yaş büyük biriyle çıkıyor. 22 ye 29. annesi kızın resimlerini,bize göstermişti cepten. çok hoş bir kızdı. herkes farklı bakıyor olaya tabii. o çok seviyord kızı.
ortada maddiyatta yok yani parası için olsa ...
farklı bakışlar işte.
bilemiyorum.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…