E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi barbie0101
-
o zamnlar çok cahildim çok gençtim gözüm bişeyi görmüodiki... şimdiki aklım olasydı asla evlenmez ailemin sözünden çıkmazdım zatenAsk dedigin nedir be güzelim?? 3 -5 ay sonra biten bir aldanis...
Evlilik icin cok daha farkli seylere bakar
insan ...Uyum...Anlaysiz...Hosgörü...Vicdan..Sevgi..Dostluk
Yanlis anlama ama esin iyi bir es adayi olsaydi bir kere ailen senin ayagina SIKACAK kadar bu evlilige karsi olmazdi...Hangi anne baba kardes isterki evladinin kardesinin kötülügnü....simdi cidden bazen sinirleniyorum...Kendi düsen aglamaz diye bir tabir vardir biraz serttir ama dogrudur...benneyaptımki
Sen git elin piskopatinla evlen hemde kac binbirtürlü dert keder sahibi ol ondan sonrada neymis ehh nolcak benim halim...Askmis meskmis?? Ne oldu simdi hani ask?
Üstüne gelmek istemiyorum canim ama yani inanki bir yerde insan tikaniyor...balik bastan kokuyordu zaten...böyle olacagi belliydi
Keskeler icin cok gec tabiki fakat bari hic olmazsa simdiyi daha cok mahf etme...madem bu adam düzelmiyor bosan gitsin...
acnım ben bi umut çocuk istedim olduda ama düştü olduğunu öğrendiği anda tekrar başladı sen okumadın galiba istediği zaman içimio dedim çocuğum olsaydı belkide düzelirdi.. ama olmad.. zaten düşükten sonra dahada kötü olduuu
eşim arada benim yanıma gelip kalıo bunuda söledim ama sadece bebek olsun die gelioduu hepsi bu kadar oda hep şunu sölüo çünkü bebeğiiz olursa benim sorumluluğum olacak ben düzelecem die inandım ve tamam dedim ama zaten sonra bebek gitti.. oda aynı gün tekrar başladıı....
bencede haklısın ben bunu hiç düşünmemiştim benim zayıf noktamı bulmuş evet gerçekten haklısın çok sağol bu cevap için gerçekten doğru o yüzden bu kadar rahat...ben artık onun peşinde koşmaktan yoruldum bu yüzden artık ayrılıcam isterse öldürsün kendini bırakmıo çnkü zaten çok bıraktı tekrar tekrar başladı en güzeli va mantıklı olanı ayrılmak:çok üzgünüm:Biraz çok kabaca olucak herkesten çok özür diliyorum fakat bi laf vardır " havlayan köpek ısırmaz" derler işte sende eşinin kendimii öldürürm lafına sakın inanma.. o seni düşünmüşmü eroine başlarken? o seni ve evliliğinizi düşünmüşmü eşyaları satarken?? sakın olaki kalbini değil mantığını dinle çünkü şuan kalbini dinlicek durumda konumda değilsin.. unutma bağımlı bir eş,çalışmayan bir eş, borcu olan bir eş ve bu bağımlılığı yüzünden ihtiyacı olan şeyi bulabilmesi için herşeyini evinin eşyalarını satan bir eş .. Allah korusun yarın öbür gün sana zarar vermiceği ne malüm ihtiyacı olan şeyi bulabilmesi için??o senin şuan zayıflığını kullanıyo çünkü biliyoki ağladığı zaman öldürürüm kendimi dediği zaman senin yelkenler fora olduğunu en zayıf noktanın bu olduğunu bilip zayıf noktandan vuruyo seni.. Dikkat et derim sana ben... Eğer çok çok çok seviyorsan düzelir bi şans daha verim diyorsan ozaman şart koş yani şartın şu olsun ben annemle kalmaya devam edicem bi müddet ve sende bu zaman zarfında tedavini olucaksın bende seni takip edicem tedavi olup iyileştiğinde işte ozaman seninle tekrar bir arada olucam diyebilmelisin BENCE...
o zamnlar çok cahildim çok gençtim gözüm bişeyi görmüodiki... şimdiki aklım olasydı asla evlenmez ailemin sözünden çıkmazdım zaten
o zamnlar çok cahildim çok gençtim gözüm bişeyi görmüodiki... şimdiki aklım olasydı asla evlenmez ailemin sözünden çıkmazdım zaten
bencede haklısın ben bunu hiç düşünmemiştim benim zayıf noktamı bulmuş evet gerçekten haklısın çok sağol bu cevap için gerçekten doğru o yüzden bu kadar rahat...ben artık onun peşinde koşmaktan yoruldum bu yüzden artık ayrılıcam isterse öldürsün kendini bırakmıo çnkü zaten çok bıraktı tekrar tekrar başladı en güzeli va mantıklı olanı ayrılmak:çok üzgünüm:
dönmemek için inan her türlü çabayaı gösteriyorum bunu az çok sende yaşamışsın o bunu ilk kullanmaya başladığında bilseydim daha doğrusu ben hayatına girmeden böle bişye başlamış olsaydı ve ben eğer bunu bilseydim asla hayatıma sokmazdım onu çünkü bi zaman sonra öle bi moktaya gelioki herşey gidecek yerin bile kalmıo boşanmak istiorum ölede olacak zaten ama inan şu annemin yanındayım ama burdanda çıkmak zorundayım düüşün bu zamana kadar neden boşanamadığımı çok zor bi durum allah kşmsenin başına vermesin kimsye de yaşatasın ama senin çok güzel bi şansın varmış sadece sevgilin evlenmeden görmüşsün keşke bende görebilseydim bunu.....senağlamabahsettiğin şey ot ve burundan alınan maddeler gibi bişi diil..maddelerin içindeki en beteri!seni burda en iyi anlıyan benimdir emin ol.bnm erkek arkadaşımda uyuşturucu bağımlısıydı ben çok uğraştım bunun için bana söz verdi herşeyi bırakıcağana.ama itiraf etmesede hayal dünyasında yaşamaya başladı.cezaevinden çıktıktan snr tekrar başladığna eminim çünkü olması imkansız şeyleri bana öyleymiş gibi beni suçlayıp şiddet bile uyguluyodu.bende ayrıldım bu sefer son dedim.senin dediğin gibi kendimi öldürürüm modundaydı hatta intihar bile etti kaç kere kendinide kesti ilaçlarda içti ve bu bahsettiğim kişi üniverste mezunu çokta kaliteli bi ailesi var.herkezin başına gelebilir şu anda askerde.gelsin yine içer huylu huyundan vazgeçmez.sürekli olmasada kaçamak içer.çok seviyosun seni anlıyorum ama tedavi dahi olsa bırakmaz kaçamak yine içer.yine seni üzer.üstelik kayınvaldende yapmadığnı bırakmamış.yanına gelmesini sen istiyosun çünkü vazgeçemiyosun biliyorum ama yanına sen istersen gelmez izini bulamaz.izini kaybettirmek iste yeterki.o zmn tehtitlerini duymaz kapıma gelirmi die düşünmessin.acı çekmek istiyosan geri dön.allah kahretsin bu acıları yaşıyan bilir.sana diyorum ama ben hala onu çok seviyorum.geri dönermiyim HAYIR ama zaman ne göstericek bilemiyorum.tekrar barışmak intihar olur sakın dönme nolur güçlü ol.başardım die buraya yaz bende senden güç alıyım hatta..bizim durumumuzda olanlara allah yardım etsin istersen özelden konuşalım cnm allaha emanet ol
işte daha yeni yeni düşünmye başlıyırumbugün farkına varmamı sağladınız buraya cevap ayzan herkes birde ben salak gibi kalktım düzelsin diye bebek olması için uğraştım ne büyük cahillikmiş yeni anladım...doğma sebebi senmisin ki ölme sebebi sen olasın!!!!
ne zaman kendini düşünmeye başlayacaksın tatlım;??
bu bir çeşit kullanılma!!
sen zaten kendini eroinle parça parça öldürüyosun,şimdi ne diye başkasını zan ve vicdan azabı altında bırakmaya çalışıyosun ki!!(o adama!)
bunları bıçakla keser gibi tek hamlede kesip atmazsan sende onunla parça parça öleceksin gibime geliyor,en azından manevi anlamda..
boşver canım,tehditle bu iş yürümez,ailen haklıymış bak,lütfen daha falz kendini dinleme,yada o adamı(!)....
tazcik hayatını daha fazla heder etme o heder olmuşun elinde...
en doğu kararı vermen dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?