Kzlar ben ne yapacam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi barbie0101
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bır bebek yaparak herŞeyı daha kÖtÜ yapacaksınız
sızın yerınızde olsam ÖnÜme bakarım o kıŞıden sıze hayır gelmez

o zamnlar çok cahildim çok gençtim gözüm bişeyi görmüodiki... şimdiki aklım olasydı asla evlenmez ailemin sözünden çıkmazdım zaten

Okuduğum için yazdım zaten,okumamış olsaydım size de söylemezdim...
ayrıca bebek oluşmamış,sadece kese oluşmuş...
neyse konu o veya bu değil,siz umutsuz,düzensiz bir aileye
çocuk doğurmak istiyorsunuz...
iş yok,para yok,eşya yok...
ama olmaması gereken herşey mevcut....
peki çocuk isteyen mücadele etmez mi,
bu illetten kurtulmak için çabalamaz mı...
inanın anlamış değilim....
sizin çırpınışlarınıza,ufak ta olsa bir karşılık verse,sanırım
büyük bir adım atmış olacak,düzelmek adına...
ama çocuk yoksa,ben tekrar başlayım...
inanın bana çok mantıksız geldi...
Allah yardımcınız olsun..ne denir ki başka...
sevgiler...

Biraz çok kabaca olucak herkesten çok özür diliyorum fakat bi laf vardır " havlayan köpek ısırmaz" derler işte sende eşinin kendimii öldürürm lafına sakın inanma.. o seni düşünmüşmü eroine başlarken? o seni ve evliliğinizi düşünmüşmü eşyaları satarken?? sakın olaki kalbini değil mantığını dinle çünkü şuan kalbini dinlicek durumda konumda değilsin.. unutma bağımlı bir eş,çalışmayan bir eş, borcu olan bir eş ve bu bağımlılığı yüzünden ihtiyacı olan şeyi bulabilmesi için herşeyini evinin eşyalarını satan bir eş .. Allah korusun yarın öbür gün sana zarar vermiceği ne malüm ihtiyacı olan şeyi bulabilmesi için??o senin şuan zayıflığını kullanıyo çünkü biliyoki ağladığı zaman öldürürüm kendimi dediği zaman senin yelkenler fora olduğunu en zayıf noktanın bu olduğunu bilip zayıf noktandan vuruyo seni.. Dikkat et derim sana ben... Eğer çok çok çok seviyorsan düzelir bi şans daha verim diyorsan ozaman şart koş yani şartın şu olsun ben annemle kalmaya devam edicem bi müddet ve sende bu zaman zarfında tedavini olucaksın bende seni takip edicem tedavi olup iyileştiğinde işte ozaman seninle tekrar bir arada olucam diyebilmelisin BENCE...

İyi de o zaten intihar ediyor, 4 yıla yakındır eroin kullanıyorsa zaten artık tedavininde bir şey getireceğini sanmıyorum...
Ve o bitmiş, sende biteceksin hayatını zehrederek, yerinde olsam ondan bir an önce uzaklaşırdım...

bencede haklısın ben bunu hiç düşünmemiştim benim zayıf noktamı bulmuş evet gerçekten haklısın çok sağol bu cevap için gerçekten doğru o yüzden bu kadar rahat...ben artık onun peşinde koşmaktan yoruldum bu yüzden artık ayrılıcam isterse öldürsün kendini bırakmıo çnkü zaten çok bıraktı tekrar tekrar başladı en güzeli va mantıklı olanı ayrılmak:çok üzgünüm:

o zamnlar çok cahildim çok gençtim gözüm bişeyi görmüodiki... şimdiki aklım olasydı asla evlenmez ailemin sözünden çıkmazdım zaten

Eski hatalarının farkına varmış olman güzel de şimdi ne için uğraşıyorsun ki artık..
Herşey apaçık ortada..
Kurtar kendinikaydirigubbakcemile

O zaman simdi asla evlenmezdim diyen bir adamla daha bir evlilik yürütmenin ne anlami var..??

Kendini öldürmesindende korkma....öldürmez güzelim!!:1closedeyes:

Zaten onu sen kurtaramazsin ancak o kendini kurtaracak..

madde bağımlısı adamla
cocuk olsun diye mi görüşüyordunuz anlamadım
sen hayatını karartmıssın
masum bebeğindemi karartıcan
bence tek celsede boşa
kendine ne yaparsa yapsın
sen kenine bak
aklını basına al
böyle adamdan cocuk yapma

aşkın gözü kör derlerde bu kadar da değildir herhalde
bile bile lades yapıyosun canım
yapmayın artık çocuğum olursa düzelir belki diye düşünmeyin yok öyle birşey çünkü
bak herkes aynı şeyi söylüyo daha fazla uzatmanın bir anlamı yok gördüğün gibi
hakkında hayırlısı olsun

Çok doğru bir karar vermiş olursun.. lütfen sakın hiç birşeyden korkmaa... o seni ve evliliğini düşünmemiş bunları yaparken bu yola girerken şimdi senden düşünmeni göremi dönmeni ne hakla istiyebilirki.? sevgiymiş aşkmış sevgi aşk evinin düzenini bozup eşyaları satmak çıkılmicak bir bataklığa saplanak değildir... bunu önceden düşünmeliydi..sevgi aşk denilen şey senin onca eziyete rağmen kayınvalidenin onca sözlerine rağmen onu bırakmamaktı fakat bu adam bunlara rağmen eroine başlayıp bağımlı olup evinin eşyalarına satacak raddeye kadar gelmişsse bunun dönüşü artık yoktur.. heleki sakın olaki bu adamdan bebek yapma fikrini at bi kenara çünkü zaten sana yazık olmuş birde doğacak bebeğin günahına girmeyin... şuan seni ona bağlayan tek şey nikah tek şey imzanınız ama buda adliye sarayında son buluyo ve bence geçerli bi nedeneniz var boşanmak için... İntiharmışş kolaymı onun canına kıymaısıı hadi ozaman etsin intihar,zaten yavaş yavaş kendini bilerek ve isteyerek öldürüyo bu adam 4 yıldır.

Off offf offf
Mahfetmissin hayatini gencecik yasta
olan olmus
Sakin o adama geri donme
yeterince 17 yasinda hayatinin yanlisini yapmissin
birak onu, ayril, sakin geri donme
bu hayatinin ikinci hatasi olur.

gerçekten inanılmaz bi olay...ama şimdi sen boşanacam diye ısrar etsen bu seferde adam psikopat diyosun ne yapacağı belli olmaz..boşanmasan ömür boyu çekeceksin..bari çocuk falan yapayım deme..çocuk arada mahvolur..valla ne diycemi bilemiyorum..Allah yardımcın olsun..amiinn..

tek yapman gereken eşinden kurtulmak bence...

Tedavi olsun dicem , olmayacak biliyorum !!! Olsa da tekrar başlamayacağı ne malum...

Ailesi de sana neler neler etmiş, bu saatten sonra "kızım" diyip seni sevmeleri çok zor...

Eşinin "öldürürüm " lafı için , hayatını zehir etmen ne kadar doğru olur sen düşün CADIARZU

tutulacak bır yerı kalmamıs gıbı allah sabır versin

offf cok zor durum canım
evet sevıyorsun ama bu kadar sıkıntıyıda cekmek ıstıyormusun gercekten kı esın o maddeyı kullandıgı surece daha kotulerınıde cekebılırsın
esın tedavı olmak ıstemıyor mu pekı

doğma sebebi senmisin ki ölme sebebi sen olasın!!!!
ne zaman kendini düşünmeye başlayacaksın tatlım;??
bu bir çeşit kullanılma!!
sen zaten kendini eroinle parça parça öldürüyosun,şimdi ne diye başkasını zan ve vicdan azabı altında bırakmaya çalışıyosun ki!!(o adama!)
bunları bıçakla keser gibi tek hamlede kesip atmazsan sende onunla parça parça öleceksin gibime geliyor,en azından manevi anlamda..
boşver canım,tehditle bu iş yürümez,ailen haklıymış bak,lütfen daha falz kendini dinleme,yada o adamı(!)....
tazcik hayatını daha fazla heder etme o heder olmuşun elinde...

en doğu kararı vermen dileğiyle...

dönmemek için inan her türlü çabayaı gösteriyorum bunu az çok sende yaşamışsın o bunu ilk kullanmaya başladığında bilseydim daha doğrusu ben hayatına girmeden böle bişye başlamış olsaydı ve ben eğer bunu bilseydim asla hayatıma sokmazdım onu çünkü bi zaman sonra öle bi moktaya gelioki herşey gidecek yerin bile kalmıo boşanmak istiorum ölede olacak zaten ama inan şu annemin yanındayım ama burdanda çıkmak zorundayım düüşün bu zamana kadar neden boşanamadığımı çok zor bi durum allah kşmsenin başına vermesin kimsye de yaşatasın ama senin çok güzel bi şansın varmış sadece sevgilin evlenmeden görmüşsün keşke bende görebilseydim bunu.....senağlama

işte daha yeni yeni düşünmye başlıyırumbugün farkına varmamı sağladınız buraya cevap ayzan herkes birde ben salak gibi kalktım düzelsin diye bebek olması için uğraştım ne büyük cahillikmiş yeni anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…