Kzlar ben ne yapacam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi barbie0101
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim dönme, kendini öldürüyo o zaten sebebi de sen değilsin...

zaten hiç bi şekilde dönmeyi düşünmüyorum 2 saat önce geldi kapıyı aç die bi ton bağırdı çağırdı gitti görürsün sen bak ne yapacam dedi ve gitti bende tek bişi söledim bencede kendini öldür kurtulursun dedim ama asla geri dönmicem yarın sabhtan dilekçe vericem zaten

Çok doğru bir karar vermiş olursun.. lütfen sakın hiç birşeyden korkmaa... o seni ve evliliğini düşünmemiş bunları yaparken bu yola girerken şimdi senden düşünmeni göremi dönmeni ne hakla istiyebilirki.? sevgiymiş aşkmış sevgi aşk evinin düzenini bozup eşyaları satmak çıkılmicak bir bataklığa saplanak değildir... bunu önceden düşünmeliydi..sevgi aşk denilen şey senin onca eziyete rağmen kayınvalidenin onca sözlerine rağmen onu bırakmamaktı fakat bu adam bunlara rağmen eroine başlayıp bağımlı olup evinin eşyalarına satacak raddeye kadar gelmişsse bunun dönüşü artık yoktur.. heleki sakın olaki bu adamdan bebek yapma fikrini at bi kenara çünkü zaten sana yazık olmuş birde doğacak bebeğin günahına girmeyin... şuan seni ona bağlayan tek şey nikah tek şey imzanınız ama buda adliye sarayında son buluyo ve bence geçerli bi nedeneniz var boşanmak için... İntiharmışş kolaymı onun canına kıymasıı hadi ozaman etsin intihar,zaten yavaş yavaş kendini bilerek ve isteyerek öldürüyo bu adam 4 yıldır.

Canım dikkatli ol öyle insanlar herşeyi yapabilir senden bilirsin kafası sağlam değilki koru kendini en kısa zamanda düşündüğünü yap

arkadaş cewresini bırakmadığı sürece o bırakamaz o pisliği allah ıslah etsin inşallah

sanada allah sabır hayırlısını göstersin allah yar we yardıncın olsun

çocugunuz varmı?
eşin ikna olmuyorsa o zaman tek yapacagın ondan ayrılmak...

cnm ne kadar çok seversen sev eşin tedavi olmayı kabul etmiyorsa uzak durmak zorundasın

çocuk yok canım iikide olmadı...elimden geldiğince dikkat ediyorum yemin ederim artık korkmuyorum bi silahı var die hep üztüme gelio çoğu gece kalkardı seni boğayımmı derdi boğazıma yapışırdı sonra şaka şaka derdi bensan kıyabilirmiyim derdi.. yani tam bi manyakk... zaten dilekçe verirken tehdit ettiğinide sölicemm raporda var bende hep hastaneye yatıp çıktığına dair yani bunu içtiğine dair umarım kolay olur ama hiç kolay olmayacak rahat vermeyecek

en güzelini yapmışsın canım senin adına çok sevindim sevgi hiç bişey belli bi zamandan sonra... ama evlenme sende sakın geri dönme sonra başını benim gibi çok vurursun... artık onun hiç bişine inanmıorumki çünkü çok yalan sölüoo gözümle gördüklerime bile hayır o öle değil böle der

çok dikkatli ol cnm gerekirse şehir dısında akrabalarınız varsa kimseye sölemeden oraya git kal uzun bir müddet dışarı hiç çıkma hiç güven olmaz

çok dikkatli ol cnm gerekirse şehir dısında akrabalarınız varsa kimseye sölemeden oraya git kal uzun bir müddet dışarı hiç çıkma hiç güven olmaz
işte en büyük sorunum buu aslında hiç kimsem yok ayrıldıktan sonrada annemde kalamam zaten şimdiden hep laf sokuo böle bi adamla sırf gidim die yük olmayım die barışmamı istio yani anlayacağın kimsem yok...

offf yaaa o zaman sakın evden çıkma anne bu adamın uyuşturucu kullandığını bilmiyormu

bilio tabiki ama barışmamızı istioo hep zaten onlar böle yaptığı için bu noktaya geldim... eskiden böle değildi annem ama çok değişti yaşalndı hayatında kimseyi istemio artık çocuklarını bile

cnm bu adam seni unutana kadar annenin laflarına katlanıcaksın daha sonrada is falan bulup kendi ayakların üzerinde durmalısın malesef başka çaren yok gibi :1no2:

dilekçe verdim canım sabahtan kalktım gittim... evet yalan çok bi hayal dünyasında yaşıo ve gerçek olduğuna inanıo pc'de oyun bile oynarken saki içindeymiş gibi gerçekmiş gibi oynuo.. allah kimsenin başına vermesin

canım çok dikkatli okudumm diyemem ama başlıı ve yazını okuduğum an ilk içimdne geçen cümle SAKIN ÇOCUK YAPMA OLDU....
NEDEN ?? NEDNE SENİN İÇİNDE BULUNDUĞUN BU KÖTÜ HALE ONU DA SOKACAKSIN . HADİ SEN BİLMİYORDUN BİLMİYORDUM DİYORSUN ... AM ASEN ŞİMDİ BİLİYORSUN VE BİLE BİLE ÇOCUK MU İSTİYORSUN . ALLAH AŞKIN AHAYIR YAAA.. HAYIRRRRRRRRRRRRR.. ÇOCUK NE KADAR ZOR BİŞEY. YEDİRCEN İÇİRCEN SEVGİ VERECEKSN AHLAK EĞİTİM VERECEKSİN . İLGİ VERECEKSİN . İYİ VE KÖTÜYÜ BİLMEYEN BİRİ BUNU NASIL VEREBİLİR. EVİN OLMUŞ OLMAMIŞ . AMA İÇİ BOŞ. EŞİN VAR AMA SÖZDE VAR.. ADAMM NERDE?? NEDEN YALNIZSIN . SEN,İ BU KADAR SEVİYORSA NEDEN YANINDA DEĞİL.
YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

BENİM EŞİMDE SİGARA KULLANIYO. ALT TARAFI SİGARA EVET. AŞIK OALRAK EVLENDİK. OK. İLK HAMİLELİĞİMDE HAMİLELİK HABERİMLE SİGARAYI BIRAKIYORDU OLMADI.
2. DE OK DEDİ. OLMADI...... ARADA BİŞEY İÇİN YİNE SÖZ VERMİŞTİ ODA OLMADI.... 1 KEZ YAPMIYORSA OLMUYO BE GÜZELİM ... BEN SENİN YERİNDE OLSAM BAK BUNU SAKIN AKLINDAN ÇIKARMA DERİM CANIMSIN . YAZIK ETME KENDİNE. AZCIK BENCİL OL... AZICIK HAYRI DEMEYİ ÖĞREN ..AZICIKKKKKKKKKK......

KESİNLİKLE ÇOCUK YAPMA GİRİŞİMİNDE ASLA BULUNMA ....
ÇEKİDÜZEN VERMESİ İÇİN ONA SÜRE TANI AMA BU SÜRE İÇİNDE ONUNLA GÖRÜŞME DERİM . PSİKOLOGLAR UZMANLARDA ÖYLE SÖYLER ZATEN ... DEĞİŞİRSE AMENNA. AMA BU TİP KİŞİLER BAĞIMLILAR TEDAVİ GÖRDÜYSE CEVRE DE DEĞİŞMEDİYSE YOK YANİ UMUDUM YOK...

HE BEN NAPARDIM SANA SÖYLİYİM Mİ??
ÇOCUĞUM YOK... DERDİM YOK..... ALIRDIM TASIMI TARAĞIMI SEN YOLUNAAA BEN YOLUMA... HE OLURDA Bİ GÜN TEKRAR KARŞINA ÇIKAR. İSPTIYLA DEĞİŞTİĞRİNİ GÖSTERİSE SEN DE HALA AYNI DUYGULARLAYSAN YOLUNA BAKARSIN . AİLEN DAHA ÖNEMLİ SENİN . SAKIN AMA SAKIN UNUTMA CANIMMMMMMM. AİLE GİBİSİ VARMI YAAAA... ALLAH AŞKINA ..

ALLAH SANA YARDIM ETSİN. SAKIN DUYGUSAL OLMA . MANTIKLI OL. BENİL OL. BİR KEZ KENDİN İÇİN BENCİL OL....

Alah sana yardım edecek canım. Çok kÖtÜ oalbılecek yoldan gerı dÖnÜyorsun . GÖzÜnÜ aÇ canım. Hayatta kendın ıÇın aılen ıÇın saĞlam bas. ılıŞkılerıını seÇerken Çok dıkkatlı ol. AraŞtır . ArkadaŞını bıel ÇokaraŞtır. Herkese gÜvenme. Ve maaelwsef canım bencıl olacaksın . Artık bu bÖyle.... ınsan yerı gelıyo eŞıne karŞı bıle bencıl olmak zorunda olabılıo.... Sen doĞru olanı yapıyorsun . Son yazdıĞını Şımdı gÖrdÜm . Hayrılsı olsun canım... ınsanın aılesı arkasındaysa, o bıle olmasa hadı... Karalı olduktan sonra varya ,,,, hıÇ kımse tutamaz. SaĞlıklı olsun yeter. HerŞeyın Üstesınden gelrıısn . Allahtan Çocuk olammıŞ bıde o olsaydı napardın ????

eski bir konuymuş aslında
niye tekrar gündeme gelmiş ki

bile bile lades durumu
bir kere de "kaçarak evlendim çokkk mutluyum " diyen birini de duysam
içim yanmayacak.
Allah yardımcın olsun.

AMAN YARABBI,,,,, kizim sen ne büyük bi belaya catmissin... sakin güzelim sakinnn dönme, hayati kendine zindan etme! o pskopatin elinde kalirsin valla bi gece ansizin, belli mi olur ya. Allah korusunmafoldumben . merak etme kendine bi bo yapamaz. hem sen sahipsizmisin yaaa, abilerin canina okur valla! abilerinle konus ilk önce onlar gerekeni yaparlar!

arkadaşım sen hayatını mahvetmişsin ama halada devam ediyosun.sen elinden geleni yapmışsın tedavi olmak istemiyor gerisi ona kalmış.ama halada hayatını mahvetmeye devammı edeceksin yaşın galiba küçük bunu kendine yapma ver yolu gitsin zaten intihar etmek isteyen ağzında gevelemez hemen yapar.benneyaptımki kanma onun söylediklerine.sen artık başka hayat kurman lazım.bu tiplerin kendilerine hayrı yok sana nasıl olsun.:sm_confused:

evet kesinlikle katılıyorum sakın dönme ..abilerin çok sertmişler seni kaçtıgında bayagı korkutmuşlar azcıkta onu korkutsalarya .sakın sakın sakın dönmeeeeeeeeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…