en güzelini yapmışsın canım senin adına çok sevindim sevgi hiç bişey belli bi zamandan sonra... ama evlenme sende sakın geri dönme sonra başını benim gibi çok vurursun... artık onun hiç bişine inanmıorumki çünkü çok yalan sölüoo gözümle gördüklerime bile hayır o öle değil böle dergüzel kardeşim ben bunu bile bile onunla evliliği göze almıştım ztn aşk gözümü kör etmişti zaman yaymaya karar vermiştim ztn şu an üniversiteye gidiyorum hep okulumu bahane ettim bana hep kaçalım diyodu bende güzel bi dille ona hayır diyodum.ona uysaydım şimdi bende senin gibi evliydim!ben ayrılamadım çünkü peşimi bırakmadı vazgeçmedi ztn deli gibi aşıktım bende vazgeçmedim inandım her seferinde ama olmuyo güzelim olmuyo adam islah olmuyo!!hala seviyorum ama olmıycak biliyorum çünkü bu illeti bırakmıycak.ama sen önce onun nikahından bi çık snr kafanı toplar düşünürsün neyi ne yapıcağnı ama sakın yüz verip blöflerine inanma güzel kardeşim
işte en büyük sorunum buu aslında hiç kimsem yok ayrıldıktan sonrada annemde kalamam zaten şimdiden hep laf sokuo böle bi adamla sırf gidim die yük olmayım die barışmamı istio yani anlayacağın kimsem yok...çok dikkatli ol cnm gerekirse şehir dısında akrabalarınız varsa kimseye sölemeden oraya git kal uzun bir müddet dışarı hiç çıkma hiç güven olmaz
dilekçe verdim canım sabahtan kalktım gittim... evet yalan çok bi hayal dünyasında yaşıo ve gerçek olduğuna inanıo pc'de oyun bile oynarken saki içindeymiş gibi gerçekmiş gibi oynuo.. allah kimsenin başına vermesinya ben bunları biyerden hatırlıyorum sanki!!!yemin ederim aynı şeyleri yaşamışız tek farkımız sen evlisin ben değil.son ayrılma sebebimde artık ciddi ciddi seni öldürücem demeye başlamasıydı.bi kere müthiş yalancı oluyolar hayal dünyasında halüsinasyonlarla yaşıyolar.kafada kuruyolar o anda ona inanıyolar ve kafası ayılsa bile o inandığı şeyde takılı kalıyo..arkadaş çevresini değiştirmeside mesele diil.ben kimseyle görüştürmedim 24 saat benleydi ama ewe bile telle getiriyolar malesef neler neler oluyo arkadaşlar allah başa vermesin...bana hep şaka derdi allah belamı versin öldürücem seni bi gün o kdr kıskanıyorum snr ben sana kıyamam derdi ağlardı.sonra ciddi ağırlaştı durumu.hala kullandığını kabul etmiyo ama bunu artık yutucak saf insan yok!sende artık uyandın barbie nolur güçlü ol ve boşan bir an önce
AMAN YARABBI,,,,, kizim sen ne büyük bi belaya catmissin... sakin güzelim sakinnn dönme, hayati kendine zindan etme! o pskopatin elinde kalirsin valla bi gece ansizin, belli mi olur ya. Allah korusunmafoldumben . merak etme kendine bi bo yapamaz. hem sen sahipsizmisin yaaa, abilerin canina okur valla! abilerinle konus ilk önce onlar gerekeni yaparlar!çocuk yok canım iikide olmadı...elimden geldiğince dikkat ediyorum yemin ederim artık korkmuyorum bi silahı var die hep üztüme gelio çoğu gece kalkardı seni boğayımmı derdi boğazıma yapışırdı sonra şaka şaka derdi bensan kıyabilirmiyim derdi.. yani tam bi manyakk... zaten dilekçe verirken tehdit ettiğinide sölicemm raporda var bende hep hastaneye yatıp çıktığına dair yani bunu içtiğine dair umarım kolay olur ama hiç kolay olmayacak rahat vermeyecek
AMAN YARABBI,,,,, kizim sen ne büyük bi belaya catmissin... sakin güzelim sakinnn dönme, hayati kendine zindan etme! o pskopatin elinde kalirsin valla bi gece ansizin, belli mi olur ya. Allah korusunmafoldumben . merak etme kendine bi bo yapamaz. hem sen sahipsizmisin yaaa, abilerin canina okur valla! abilerinle konus ilk önce onlar gerekeni yaparlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?