siyahında güzel olabileceğini biliyorum aslında ama yakında kızkardeşim nişanlanabilir..oldu da onun nişanında mavi yada yeşil bi elbise aldım siyah yerine dore ayakkabı giymem daha mantıklı olur...sürekli kullanabilmek istiyorum.
bence bu ayakkabı çok güzel, siyah elbisenin altına siyah ayakkabı çok ciddi olur gibi geldi
siyahında güzel olabileceğini biliyorum aslında ama yakında kızkardeşim nişanlanabilir..oldu da onun nişanında mavi yada yeşil bi elbise aldım siyah yerine dore ayakkabı giymem daha mantıklı olur...sürekli kullanabilmek istiyorum.
tatlım sana yazmamıştım onu...evet bende dore çok istiyorum bazı arkadaşlar gönlümü geçirdi..sizede sormak istedim..siyah renk elbisenin altına dore ayakkabı yakışır demek istedim canım:1hug:
Valla dorede olur siyah ta..
Sonuçta ikisi de taşlı..
Ama siyah elbiseye, dore ayakkabı ve dora çanta, bir hareket katar..Yani daha iyi olur..
Siyah elbise, siyah çanta, siyah ayakkabı da olur tabii ama klasik olur..
Dore parlak taşlı ayakkabı ve dore çanta farklılık yaratır...bence bunu al..
Gerçi elbiseyi de görsek fena olmazdı
aynen öyle canım ..bence aynı renk bir çantayla çok güzel olur a.s
aman herneyse tatlım ya patron geldi tam okuyamadım heralde...doğru valla ..dore alim gencim,güzelim doreyide giyerim:ecrin_bebek:yok ben siyah güzel olur demedim, fotosunu çektiğin ayakkabı güzel, siyah çok ciddi olur dedim. dediğin gibi mavi yeşil bi elbiseyleden siyahtan çok çok daha iyi gidera.s
aman boşver şekerim yaşlanınca çok siyah giyeriz, dore al senkaydirigubbakcemile3
alıcam inşallah 1 hafta sonra hüsrana uğramam ...o ayakkabının 38 no sağını bulamadılar başak şubedeb getirtceklerdi..doreeee zemuszemus siyahta olur ama çok resmi olur dore hoş bence bunu al
eklicem inşşalah elbisenin resmini..teşekkürler..ayakkabı güzel duruyor ama elbiseyi görmeden yakışıp yakışmadığını söylemek çok zor.
Dore al bence bu ayakkabı da gayet hoşmuş tatlım...
ben nişanımda lame, kına gecem için de dore bir ayakkabı almıştım...
şimdi onları sürekli her renk elbisenin altına giyebiliyorum...hem de şık ve zarif oluyor tatlımm...
bu arada akrabanıza da mutluluklar...evlilik yıldönümümde evleniyorlar a.s.
ayakkabının modeli gayet hoş ama ben dore pek sevmiyorum
lame seviyorum siyahın altındada bence hoş oluyo
dore ve siyah taşlı arasında secim yapmak gerekirse siyah taşlıyı secerim ben
şimdiden güle güle giyhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?