Bak pasifikde resimler koymuş, dore kemer ayakkabı ve çantayla muhteşem olacaksın şekerim.
Kemeri de değiştir he, unutmabenneyaptımki
Şu kemer elbisene uygun gibi , Ayakkabıda dore olursa güzel olur uyumu
Elbisende güzelmiş yerimseniben
Hatta bende bulsam kendi elbisem için böyle bi kemer yaw , benim dore ayakkabılar ve siyah elbiseyle güzel olur zemuszemus
Kıskandım şekerim seni kaydirigubbakcemile3
evet ama kurabiyem internetten alışveriş yapmak pek adetim değil...korkuyorum açıkcası...bu kemer gg de...
offf ya inşallah aradıklarımı bulurum..
.
kemer arıyacak vaktim yok bulursam alırım ama özellikle bulmak için şu an biyere gidemem...düğün 2 ağustosta yani bu pazar..mafoldumben
Bulursun ya bu tür kemerleri her yerde satıyorlar ama dore bulmak zor olabilir oda var CADIARZU
İnşallah bulursun canım istediğin gibi :Saruboceq:
Düğün ne zamandı bu arada ?CADIARZU
dimi ben de iş kadını gibi olur dedim..kafamçokkarıştıbende dore ayakkabı diyorum.siyah daha resmi olmuş.bir iş toplantısına gider gibi olur bencede.
dore zincirdense kemerlede takımlayabilirsin..çok şık olur
çantamı aldım bu arada resmini eklerim dore...zemuszemusbence dore ayakkabı çok şık bide çanta atın rengi makyaj aksesuarlar tamamlşar çok şık olur siyah alma siyah siyah boğar bence
lameyi hiç düşünmedim açıkcası...hiç bakınmadım.siyahın altına lame de güzel olabilir lame taşlı ayakkabı ve lame portföy çanta..
bencede dore..zaten çantayıda aldım doreden dönemem..:ecrin_bebek:bence ikisi de olur...
ama dore ayakkabı ile dore çanta daha güzel durur gibime geliyor...
baştan aşağı siyah elbiseyi göstermeyebilir....
dore canta aldım artık füsfüs..lame arıyacak vaktim yok canım..:sinifsinif:herkes dore demiş ama bana siyah elbiseyle lame daha çok yakışır gibi geliyor
yine de sen bilirsin tabi ki, önemli olan senin beğenmen
dore okeylendi...ayakkabımda 3-4 güne kadar gelicekmiş dün aradılar..:1ninca:ne siyah ne dore, kesinlikle lame....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?