Kzlar bir el atn, Dore mi, Siyah m?

canim bunlari buldum internetten ancak bu kemerler biraz kalin gerci elbiseye gore degisir ancak benim favori kemerim resimde mavi elbiseli kizda gorulen ince dore kemer..bir de el marifetin varsa benim siklikla kullandigim bir yontem var..Dore renginde bir kumas alıp bel ölçünde ince olarak kestir ve kolalat.kanca alarak iki ucuna dik..ya da yine dore renginde tul kurdela alip bel olcunde kestir ve kolalat..çırt çırt alıp uçlarına silikonla yapıştır...çırtçırtların olduğu yere kolalanmış kemerle aynı renkten kurdale yap ya da boncukculardan dore rengi kristal boncuk alarak cirtcirtlarin ustune gelecek sekilde slikonla yapistir.Eger kendim yapamam diyorsan tum malzemeleri alarak terziye gotur iki saat sonra kemerin hazir olacaktir..orta kalinlikta dore renkli bir kemer siyah elbisene hava katacaktir..ya da bijuteriden dore renkli bir zincir satin al ve beline sar...kemer konusunda fikirler bu kadar..

Son düzenleme:
pasifik ne çok uğraşmışsın...çokk sağol..
canım ama ayakkabı elime gecmeden kemer işini halledemem..dore gelmezse sıyah alacağım çünkü...
zincir benimde aklıma geldi belimi 2 kere dolayacak bi zincir güzel olur aslında...

elbiseyi merak etttim :)

bence dore ayakkabı al ama french oje sür..

kızlar elbisenin resmini ekledim ilk sayfada,1. mesajımda..

Ayakkabı kesinlikle ve kesinlikle siyah olmamalı Nix. Her ne kadar yakası taşlı filan da olsa, elbiseye hareket lazım. Dore al bence.

haklısın kuzu baksana evdekı siyah ayakkabıyla gıydim iş kadını gibi oldum...o dore gelmezse başka dore ayakkabı alırım artık..

Bak pasifikde resimler koymuş, dore kemer ayakkabı ve çantayla muhteşem olacaksın şekerim.

Kemeri de değiştir he, unutmabenneyaptımki

Bak pasifikde resimler koymuş, dore kemer ayakkabı ve çantayla muhteşem olacaksın şekerim.

Kemeri de değiştir he, unutmabenneyaptımki

tamammafoldumben
istinye parkı 3 kere daha dolaşmam gerekecek sanırımmafoldumben

Şu kemer elbisene uygun gibi , Ayakkabıda dore olursa güzel olur uyumu
Elbisende güzelmiş yerimseniben

Hatta bende bulsam kendi elbisem için böyle bi kemer yaw , benim dore ayakkabılar ve siyah elbiseyle güzel olur zemuszemus

Kıskandım şekerim seni kaydirigubbakcemile3

evet ama kurabiyem internetten alışveriş yapmak pek adetim değil...korkuyorum açıkcası...bu kemer gg de...
offf ya inşallah aradıklarımı bulurum..
.

evet ama kurabiyem internetten alışveriş yapmak pek adetim değil...korkuyorum açıkcası...bu kemer gg de...
offf ya inşallah aradıklarımı bulurum..
.

Bulursun ya bu tür kemerleri her yerde satıyorlar ama dore bulmak zor olabilir oda var CADIARZU
İnşallah bulursun canım istediğin gibi :Saruboceq:
Düğün ne zamandı bu arada ?CADIARZU

bende dore ayakkabı diyorum.siyah daha resmi olmuş.bir iş toplantısına gider gibi olur bencede.
dore zincirdense kemerlede takımlayabilirsin..çok şık olur

bence dore ayakkabı çok şık bide çanta atın rengi makyaj aksesuarlar tamamlşar çok şık olur siyah alma siyah siyah boğar bence

aksesuar olarak sadece koluma bişey takabilirim elbisenin yakası kapalı dekoltesi yok ve boncuklar var...sizce kolye taksam enteresan durmazmı?

siyahın altına lame de güzel olabilir lame taşlı ayakkabı ve lame portföy çanta..

bence ikisi de olur...
ama dore ayakkabı ile dore çanta daha güzel durur gibime geliyor...
baştan aşağı siyah elbiseyi göstermeyebilir....

herkes dore demiş ama bana siyah elbiseyle lame daha çok yakışır gibi geliyor
yine de sen bilirsin tabi ki, önemli olan senin beğenmen

Bulursun ya bu tür kemerleri her yerde satıyorlar ama dore bulmak zor olabilir oda var CADIARZU
İnşallah bulursun canım istediğin gibi :Saruboceq:
Düğün ne zamandı bu arada ?CADIARZU
kemer arıyacak vaktim yok bulursam alırım ama özellikle bulmak için şu an biyere gidemem...düğün 2 ağustosta yani bu pazar..mafoldumben
bende dore ayakkabı diyorum.siyah daha resmi olmuş.bir iş toplantısına gider gibi olur bencede.
dore zincirdense kemerlede takımlayabilirsin..çok şık olur
dimi ben de iş kadını gibi olur dedim..kafamçokkarıştı
bence dore ayakkabı çok şık bide çanta atın rengi makyaj aksesuarlar tamamlşar çok şık olur siyah alma siyah siyah boğar bence
çantamı aldım bu arada resmini eklerim dore...zemuszemus
siyahın altına lame de güzel olabilir lame taşlı ayakkabı ve lame portföy çanta..
lameyi hiç düşünmedim açıkcası...hiç bakınmadım.
bence ikisi de olur...
ama dore ayakkabı ile dore çanta daha güzel durur gibime geliyor...
baştan aşağı siyah elbiseyi göstermeyebilir....
bencede dore..zaten çantayıda aldım doreden dönemem..:ecrin_bebek:
herkes dore demiş ama bana siyah elbiseyle lame daha çok yakışır gibi geliyor
yine de sen bilirsin tabi ki, önemli olan senin beğenmen
dore canta aldım artık füsfüs..lame arıyacak vaktim yok canım..:sinifsinif:
ne siyah ne dore, kesinlikle lame....
dore okeylendi...ayakkabımda 3-4 güne kadar gelicekmiş dün aradılar..:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…