• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar bir el atn, Dore mi, Siyah m?

he bide şey sorcam bu ayakkabıya,tırnaklarıma french mi? kırmızı ojemi?

Ayakkabı çok güzelmiş beğendim
Siyah elbiseylede bence olur , dore çantaylada daha bir uyum içerisinde olur

cnm bende abiye için ayalkkabılara bakıyorum bu sıralar...inana bu ayakkabıya benzerbi model begendim dorede kendinni çok güzel gösteriyor ayakkabı..siyahı böyle doredeki gibi güzel durmuyorrr..çantada dore olduktan sonraa bence çok şık olur..

selam...elbisenizin kemerli oldugunu yazmissiniz..kemer derken nasil bir kemer...simdi siyah duz gece elbiselerini dore kemerlerle kullanmak cok moda..eger elbsenizde kullanma imkaniniz varsa dore kemerlede uyumlu hale getirebilirsiniz ayakkabilari...ve tabi altin takilar..bu arada oje konusunda benim fikrim frenchten yana...iyi eglenceler...

bence dore daha şık canım......siyahla güzel tamamlanır...
kırmızı oje iyi fikir.....
ee artık dügünden sonra resimlerini gösterirsin....saçını nasıl düşünüyorsun canım.....
bu sıcak yaz aylarında at kuyrugu favorim tabi şaçların uzun ise....

Ayakkabı çok güzelmiş beğendim
Siyah elbiseylede bence olur , dore çantaylada daha bir uyum içerisinde olur
teşekkür edrim kurabiyem
cnm bende abiye için ayalkkabılara bakıyorum bu sıralar...inana bu ayakkabıya benzerbi model begendim dorede kendinni çok güzel gösteriyor ayakkabı..siyahı böyle doredeki gibi güzel durmuyorrr..çantada dore olduktan sonraa bence çok şık olur..
tabiki çantada dore olacak..
selam...elbisenizin kemerli oldugunu yazmissiniz..kemer derken nasil bir kemer...simdi siyah duz gece elbiselerini dore kemerlerle kullanmak cok moda..eger elbsenizde kullanma imkaniniz varsa dore kemerlede uyumlu hale getirebilirsiniz ayakkabilari...ve tabi altin takilar..bu arada oje konusunda benim fikrim frenchten yana...iyi eglenceler...
kemer siyah bel kemeri..aslında dore kemer benimde aklıma geldi ama uygun bişey bulamadım ama yinede aklımda..bulursam dore kemer kullanıcam...
bence dore daha şık canım......siyahla güzel tamamlanır...
kırmızı oje iyi fikir.....
ee artık dügünden sonra resimlerini gösterirsin....saçını nasıl düşünüyorsun canım.....
bu sıcak yaz aylarında at kuyrugu favorim tabi şaçların uzun ise....

evet düğüne giderkenki halimi çekicem...saçımı toplu bişey düşünmüyorum..suratım büyük çünkü toplayınca iyice meydana çıkıyo...maşa düşünüyoru..aslında modern bi tpouz da olabilir ama kuaför istediğimi yapamazsa boşuna yaptırmış olurum...topuzdan korkuyorum açıkcası...

gvhxcaq4g1ejcaeffywkca5.jpg
..
şöyle bişey olabilir...ama ben kumralım ...uzunluk neredeyse aynı,ön kahküllerde aynı...

Son düzenleme:
elbise için işlemeli demişsin. işleme altın rengindeyse tabiki dore ama gümüş rengindeyse tabiiki lame.ama işlemeler siyahsa tabiiki siyah diyorum ben.benim fikrim tabi bu.ama senin içine sinen önemli.gönül rahatlığıyla giymen dileğiyle.

salı günü aricam eğer gelmediyse hala ve gelmeyecekse siyahını almak zorunda kalıcam...:(

Back
X