eğer konuşmasına izin vermicekseniz neden anlatıyorsunuz?
belli şeyler anlatılır ama herşey anlatılırsa olmaz
konusuna göre değişir diye düşünüyorum.önemsizde olsa haberi olsun diye eş e herşey söylenmeli am şikeyet için değil bilgisi olsun diye.eşinin müdahale etmesi için de çok büyük halledilemeyen bir sorun olması lazım.yoksa ağzımız var şükür kendimizde söylenecek lafı söyleriz
sımge esın gelmıyo eve yorgun gelıyo ıse zaman ayıramıyo ıse napıcaksınız kı?..mesela kısa bıse anlatıyımm sıze bız evlendık 3bcuk ay oluo ve esımın ıslerı cok yogun aksam gelınce yorgun oluo elını kaldırcak halı olmuo ama yenı evlıyız halıyle el opmeye gıtmemız gerekıodu ve gıttık dayılara amcalara ama daha fazla acılamadık neyse kayınvalıde gecen soyle dedı sız evlendınız hersey bıttı sandınız buyuklerın gonlunu etmek lazım tamam cok yakınlara gıttınız ama ben kuzenlerımde cok yakınlar onlarada gıtmenız gerekırdı bana yedı el yabancıların gelını gelır el opmeye dedı bende anne esım cok yorgun gelıo yatıo anlayıslı olmak lazım dedım hayır dedı kadın ısterse yaptırır boyle dıınce agzım acık kaldı bakın bana patladı konu sankı ben ıstemedıgım ıcın gıdılmedı oldu esıme anlattım ben sorarım ona ne demek yaa dıe kızdı aama ben sus dedım yıne ben kotu olurum dıe
Anlatmam. 19 yıldır da anlatmadım.
Anne ile evladının arasını bozmak işime gelmez.
Yapı olarak haksızlığa hiç tahammülüm olmasa da kayınvalidem ne yaparsa yapsın asla söylemem ve susarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?