Kzlar einin morfolojisi ok kt olup gebe kalanlar varm? Acill.....

KARAMELLI NESCAFE
Arkadasim hic uzulme.Benim esimde de varikosel bulundu ama ameliyat duzeyinde degil sayi morfoloji problemi var.5-15 milyon gibi.4mikro denedim TESEye gerek kalmadan ve hepsi negatif asilamalar negatif.Baska bir arkadasin 400.000 di sperm sayisi TESEli mikro yaptirdi ve ikincide hamile ve dogurmustur bile.Oyuzden hic uzulme sans ve nasip isi bu tedavi.Sana gore umutlu olan bir hastanin sonucu negatifken sana sans dusuk dense de olacaksa oluyor,

aldığım macunlar boşa gitti kızlar eşim kilo alıyorum diye 5.gün bıraktı birde doktora sorduk faydası olsada herkeste aynı etkiyi vermez ama zaararlı değildir dedi bizimkide bıraktı

karamelli neskafe merhaba sizin morfoloji %de kaç çıkmıştı sanırım tüp bebek denemeniz oldu doktorlar tüp bebek te sıcak bakmıyormu acaba morfoloji kötü olunca bizde çünkü aynı durumdayız aşılama yada tüp istiyoruz.bide değerler farklı çıkıyo siz kaç defa yaptırdınız

Mrb cnm biz biçok defa spermiogram testi yaptırdık ve her defasında sonuç çok faklı çıktı. eşimin sperm sayısı çok düşük morfolojide %o çıkınca doktor eşime tese önerdi vitamin ilaçları verdi eger morfoloji bu durumda devam ederse tüp bebekte bile sansınız yok denecek kadar az dedi. bizde haliyle çok umutsuzlandık ve karamsarlıga düştük ben hergün eşime keçiboynuzu kürü yapıodum işe önce o kürü bırakmakla basladım çünkü eşime zararlı olabilecenide düşündüm ve sadece doktorun verdigi vitamin ilçlarını kullanmaya basladık 2 ay sonra tekrar test yaptırdık ve eşimin sperm sayısı ciddi bi farkla yükselmiş ve %o olan hareketlilik %15 olmuş eşimle şaşkın ve mutlu bi şekilde teste baktık gözlerimize inanamadık doktor hemen bu durmdayken tedaviye baslayın dedi bizde basladık bakalım allah hayırlısı demem o ki cnm sende kendini üzme doktorun tavsiyelerine uy çünkü bu degerler devamlı degişebilir. Allahdan dualarını eksik etme.. İnsanın en umutsuz anında insana umut verip mutlu eden sadece allahımdır şükürler olsun..

bizimkine doktor TESE yöntemini uygulayalım dedi bizde bu şekilde deniyeceğiz bu defa bu şekilde daha kaliteli spermler elde edildiğini söyledi şu anda tedavideyim bugün yine sperm testi verdik bakalım durum da değişiklik varmı çok vitamin falanda kullandı eşim bakalım önceki testte fark yoktu hatta dahada düşmüştü sayı

bizimkine doktor TESE yöntemini uygulayalım dedi bizde bu şekilde deniyeceğiz bu defa bu şekilde daha kaliteli spermler elde edildiğini söyledi şu anda tedavideyim bugün yine sperm testi verdik bakalım durum da değişiklik varmı çok vitamin falanda kullandı eşim bakalım önceki testte fark yoktu hatta dahada düşmüştü sayı

DOktorun verdigi ilaçlar dışında baska bişey eşin içiyosa yiyiosa bıraksın doktor bize bu tür kürler herkesin bünyesinde baska türlü cvp verir dedi benim eşimin morfolojiyi ve hareketliligi 0sıfıra indirmişti. bizde bıraktık ve sadece doktorun verdigi ilaçları kullandık sonuça çok sasırdık esimin spermleri 100.000 ken 800000 çıktı haretlilik 0 ken % 15 çıktı doktor çok umutsuzduki degerlere oda sasırdı bunun üzerine hemen tedaviye aldı bizi hakkımızda hayırlısı...

kızlar bugün eşimin sperm sonucunu aldık sayı 10 milyon olmuş gecen defa 35 adetti
morfolojisi 0dı oda 1 olmuş nedenlerini bilmiyorum yazın bir ara vitamin kullanmıştı ondanmıdır yoksa keçiboynuzu pekmezindenmidir bilemiyorum macunu çünkü sadece 3 gün yedi ve yemiyor artık

kizlar size tavsiyem eşinizin doktorun verdigi ilaçlardan baska kür, pekmez, macun v.b kullanmamali bazi bünyelerde morfolojiyi bozuyo herkesde farkli bi cvp verio dikkat edin.. Yani bende keçi boynuzu kürü hareketliligi ve sperm sayisini azatmişti birakinca yükselti %o olan hareketlilik % 15 yükseldi. Dikkatli olun rkadslar her soyeneni yapmayin .. Herkesin bünyesi farkli bazilarina çok yaraken bazilarini iyice öldürüor ..

sevgili karamelli nescafe
mikroenjeksiyon bu tür durumlar için uygun bir yöntem eğer arzu edersen sonuçlarını birde benim çalıştığım merkezdeki doktorumuza gösterelim.ne olursa olsun umudunu yitirme bol şans

arkadaslr benım eşiminde morfolojisi kötüydü 1 çıkmıştı ve sperm sayısı çok azdı ama hamdolsun suan 5 bucuk aylık ikiz erkek bebek beklıyorum hayırlısındaan inşallah

penses hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Tüp bebek heralde. Sperm sayınız ne kadardı. Tedaviyi nerde oldun ve herhangi bir kür veya ilaç kullandın mı. Merak ettim...

tesekkür ederım canım allah sizlerede nasıp etsın inşallah eşimin sperm sayısı 1milyon kadardı evet canım tüp bebekle oldu tedaviyi konya eurofertılde yaptırdık .ilaç falan yada herhangi bi kür uygulamadık canım doktorlar bize sizin çocugunuz normal yolla aşılama ile olmaz dediler direk tüp bebek yaptırmalısınız dendı kıme gittiysek aynını söyledi canım bizde merkezın yolunu tutuuk vakıt kaybetmekde istemıyoduk acıkcası biz 3 yıl doldu 4.yıla girecegız evlıyız eşimin yaşı da 31 ben 26 kürle ilaçla vakıt kaybetmenın bi alemı yok diye düşündük öyle yanii

anladım canım. bizim morfoloji % 0,sayı 5-7 milyon. normal yolla olmayacağını bize de söyledi doktor. 2 kez tüp bebek denedik olmadı. acaba morfolojinin böyle olması tüp bebekte de olma olasılığını düşürüyor mu diye merak ettim ben.

Back
X