• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar einiz yaptnz yemekleri annesinin yapt yemeklerle kyaslar m?

Ben yemek yapmıyorum.Evliliğimizn ilk ayında denemelerim olmuştu.O zaman eşim,annemden çok daha güzel yapıyorsun,demişti.Çok gülmüştüm.kaydirigubbakcemile3Ama bir gerçek var ki,kayınvalidem güzel yemek yapamıyor.sempatiksalakcinni Yemek yapmayı bırakmasaydım şimdiye usta aşçı olurdum belki. :Pp

Ben yemek yapmıyorum.Evliliğimizn ilk ayında denemelerim olmuştu.O zaman eşim,annemden çok daha güzel yapıyorsun,demişti.Çok gülmüştüm.kaydirigubbakcemile3Ama bir gerçek var ki,kayınvalidem güzel yemek yapamıyor.sempatiksalakcinni Yemek yapmayı bırakmasaydım şimdiye usta aşçı olurdum belki. :Pp
demek senin kaynanda güzel yemek yapamiyor...esimde birgün bana dedi..laf aramizda.kaydirigubbakcemile3.annem böyle yemekler hic yapmazdi diye..kaydirigubbakcemile5

Kayınpederim de hep şikayet edermiş,hep aynı yemekleri yapıyorsun,tadsız,tuzsuz,lezzetli olmuyor diye.Ben onlara gittiğimde sütlaç seviyorum diye kalkmış yazık sütlaç yapmış,ama sanki sütü kaseye koymuş,içine de iki-üç tane haşlanmış pirinç atmış gibi.kaydirigubbakcemile3 Yetenek meselesi işte bu yemek işleri.sempatiksalakcinni

eşim annesinin evindeyken hep yemekleri önce koklar sonra yermiş kayınvalidem böyle derdi. sebebni kayınvalidemin yemeklerini tadınca öğrendim tabiki. kötü ucuz malzeme, bayatlamış bozulmaya yüz tutmuş yemekler. nişanlıyken midemi bozmuştum bi keresinde. sonrasında orda yemek yemek istemediğimde sorun çıktı. uff çatal pis, kaşık pis...
neyseki evimde temiz temiz yapıyorum yemeklerimi...bu aralar pek yapasamda:) eşim çok sever yemeklerimi.. zaten evlendiğimizden beri çok kilo aldı...

ikimizinkinide beğenir
kayınvalidemin ayrı benim ayrı favori yemeklerim vardır
bir araya geldik mi patlatırız ziyafeti

kaynananın yemekleri tek kelimeyle mükemmel olur,istinasız hepsi...ilk evlendiğimizde benimkiler tek kelimeyle iğrençti. adamcağızıma yazık valla annesinin yemeklerinden sonra benimkileri nasıl yedi acaba tık demeden... en ufak olumsuz birşey dediğini de hatırlamam. şimdi yemeklerim daha iyi artık ama yine de kaynananınkiler gibi değil...

40 yıldı bir evde yemek yaparım.Eşimde benim şevkimi kırmamak için mesela bulaşıık suyu gibi çorbayı istahla içer ooo süper olmus annemden daha güzel yapmışsın der.kaydirigubbakcemile3
Bu arada kayınvalidem çok güzel yemek yapar

hiç kıyaslamaz bir kere bile annem şöyle yapardı bu yemeği dememiştir.. Bir tek tuzlu yapardım ilk başlarda o da bekarlıktan öyle alışmıştım ama o da annesinin tansiyonu olduğundan tuzsuz yemeklere alışmış tuzu fazla derdi artık onu da ayarlıyorum ben kendime ayrıca atıyorum severek yiyor hatta annesinin evinde yemediği yemekleri şimdi yiyor kayınvalidem de sitem ediyor..

Çok şükür bunu yapmıyor..Benim eşimden isteğim hiçbir konuda beni annen ile kıyaslamaması idi.. bir defa yemek yaparken annem böyle yapmıyor dedi bende o annen bu benim dedim ben kendi annemden böyle gördüm öğrendim böyle yapıyorum dedim başka da bişey demedi.. Güzel yaptıklarım da oluyor e kötü olanlarda oluyor..ama kıyaslama yapmıyor hamd olsun..

Eşim kıyaslamadı ama ben çok kıyasladım ikimizi:)sonuç ben daha iyi yapıyorum ama bi sebebi var o da agzıyla söylüyor o temizlik yapmayı seviyormuş yemek demeyin bana diyor bende zevlkleyaparım süslerim herşeyi kocişe sevgimi katıyorum bi kere içine yetmez mihihoyyyt

Eşim kıyaslamadı ama ben çok kıyasladım ikimizi:)sonuç ben daha iyi yapıyorum ama bi sebebi var o da agzıyla söylüyor o temizlik yapmayı seviyormuş yemek demeyin bana diyor bende zevlkleyaparım süslerim herşeyi kocişe sevgimi katıyorum bi kere içine yetmez mihihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hele bi kıyaslasın kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana hiç bir zaman annem şöyle sen böylesin dememiştir. annesinin yemeklerini de sever benimkileri de. tabi benimkileri daha çok kaydirigubbakcemile3 biz bekarken evde yaptığım yemeklerden ona da götürürdüm. onsuz boğazımdan geçmezdi. opuyorumnanaktan daha o zaman çok mükemmel yemek yapıyorsun derdi.

Benim eşimde annesiyle kıyaslamaz ama yemeklerimi çok beğendiğini herzaman heryerde söyler..
kıyaslasa hoşuma gitmezdi tabiiki,iyi ya da kötü farketmez sonuçta bu bir beceridir veherkes güzel yemek yapacak diye birşey yok :)

ben berbat yemek yapıyorum.bazen anneme sor nasıl yapılacağını diyor ondada haklı çünkü gerçekten çok kötü yemeklerim.

Ben güzel yemek yaparım allah için şimdi hakkımı yemeyeyim
çünkü yemek yemeyi çok seviyorum.. :1:

hele kayınvalidem harikalar yaratır,bende,herkeste bayılırız onun yemeklerine,zaten bi okulun yemeklerini yapıyor kendisi,ordakilerde çok seviyorlar..

ama eşim benim yemeklerimi çok sever,hatta kayınvalidemin yanında da "anne nil seni geçti haberin olsun"dedi
o da "çok sevindim ne güzel"dedi ama içi içini yemiştir kesin...sempatiksalakcinni

benimki benim yemeklerimi sevre hatta annesine gittiğimizde bile bazen bana der sen yaparmısın sen güzel yapıyorsun falan :D
hatta annesine de der sen çok ağır yağlı yapıyorsun nunna çok güzel yapıyo şöyle şöyle yapıyor sende dene bak hem hafif hem güzel olacak falan :D

merak ediyorum kızlar bu konuda şikayetçi olanlar var.sizinde eşiniz annesinin yemeklerini sizinkinden çok beğeniyormu?benim eşim benim yemeklerimi daha çok beğeniyor çünki,ben daha güzel yemek yapıyorum.:teytey::dance:
hele bir beğenmesin tencereyi kafasında bulur.tatlicadiarzu

tabağı kafasına geçiririm kıyaslanmak en nefret ettiğim olay anasını yemeğine meraklıysa gidip orda yesin mecburmuyum onun gibi yemek yapmaya ben :olmaz:

bayılarak yer her yemeğimi

kayınvalidemin yemeklerini ben yiyemiyorum yaa açç kalıyorum oraya gittiğimde

eşimde artık alıştı benim yemeklreime annesinin yemekleri ağır geliyor

yazın midesinden rahatsızlandı garibim annesinin yağlı yemeklerini yemekten

Benim askimda begenir yemeklerimi hic kiyaslama yapmazopuyorumnanaktan

Back
X