Kzlar Hamileyim... 8. Gn deerim 111

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
KISLAR COK SEVINCLIYIM ALLAHIM BUGUNU BANADA NASIP ETTI BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN DEGERIM 111 KIZLAR IYIMI DEGER SIZCEzemuszemus

tabikiii onemlisi olan oooooo ama ruyam gercek olduu ya aslinda sevincliyim sayfayi actigimda hamilser cok olacak dedim ve nitekim oylede devam ediyor nazar degmesinn

ooooooooooooo sabırsız kedı.......................değerın çok ıyı ınş ıkızdır....................tebrıkler

Nazcığım tebrikler hadi hayırlısı ALLAH kucağında öpüp koklamayıda nasip etsin inşallah bir ömürŞeniz

canım benım burdanda tebrık edeyım hayırlısı olsun çoook sevındım allah analı babalı büyütsün inşallah senıde ikiz annelerıne beklıyoz bak gör kesınn ikiz tabı allah bılır içiimden gecen ikiz canım

:teytey::teytey::teytey:çok sevindim ya yüce rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin kız bendemi test yapsam acaba

Tebrikler Nazcım.Allah bebişini sağlıkla kucağına aldırsın.Değerin dün niye düşük çıkmış bir şey dediler mi?

Saolun kıslar tsk ederımmmm
toprakcım canım hemsıre baska yere daha gondermıstı tam emın olamamıs sanırım orda 111 Çıkmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…