Kzlar Hamileyim... 8. Gn deerim 111

tebrikler canım 8. gün için süper bir değer allah kucağına alacağın günleride göstersin inşallah.

canim benim hadi gozunuz aydin cok sevindim tbler saglicakla kucagina alman dilegi ile darisi bizlerin basinaaaazemuszemusopuyorumnanaktan

belirtılerım kasık batması bır ıkı gundur basım donuyor bıde halsızlık ve ıstahsızlık herkesın belirtılerı farklı canım

Naz cın bir kez daha tebrikkk ederimmm.Rabbbim tamamına erdirsin inşşşşşşş.Hep bu günkü kadar mutlu bir hamileleik geçirirsin inşalllah.Değerin çok iyi galiba ikiside tuttu.....:lepi:lülülülülülühihoyyyt

naz canim neler oluyor baska bi topiktede degerim 7 demisin bende bi saskinlikmi var bugun

canım tekrar tekrar tebrik ederim... benim 8.günü değerim 69.. ikiz gebelikti.. seninkide çoğul...
sağlıklı hayırlı olsun inş.. kucağına alıp büyüttüğün günleride göstersin RABBıM...

canım arkadaşım hayırlı olsun güzeller güzeli anne bak ben sana ne demiştim hamilesin demedimmi rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

hiiiiiiiiii o zaman ilk yaptirdigi yeri mahkeme versin nasil boyle ucuk cikabiliyor degerler demi cunku bi gunde 7 den 11 nasil ciksin
bende sasirdim ilk once neler oluyor diye

naz cım hayırlı olsun şimdiden,
nazar değmesin lütfen kendini aşırı heyecanla yorma ve yıpratma, daha önünde uzun bir süreç var, allahım hem sağlıklı hem hayırlı evlatlar etsin inşallah !

ilk gün 7 çıkan değerin kliniklere göre farklı olmuş olabilir, bazı merkezlerin değerlendirmeleri numerik olarak farklı imiş diye okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…