Kzlar Hamileyim... 8. Gn deerim 111

naz cnm hayırlı olsun ınan bana cok sevındım allahım tamamını erdırsın ınsallah 7 olan değerın bana garip gelmıştş cnm çünki hcg değeri 25 in üstünü çift çizgi gosterır dıye duymuştummm

senı ve bebişini öptum cnmmmm

KISLAR COK SEVINCLIYIM ALLAHIM BUGUNU BANADA NASIP ETTI BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN DEGERIM 111 KIZLAR IYIMI DEGER SIZCEzemuszemus

canım tebrık ederım darısı bızlerın basına ben aranıza yenı katıldım kısmetse eylul ayında transfer olacak hamılelerın duaları kabul olur derler bızler ıcınde dua edrmısın

canım tebrık ederım darısı bızlerın basına ben aranıza yenı katıldım kısmetse eylul ayında transfer olacak hamılelerın duaları kabul olur derler bızler ıcınde dua edrmısın

etmezmiyiz canım ben dün akşam çok dua ettim rabbim yüzümüzü güldürdü inşallah bütün anne olmak isteyen herkezin yüzünü güldürür tedavin şimdiden hayırlı olsun canım inşallah çifter çifter gelir:CüvCüv:

nazcığım Allah tamamına erdirsin canım değerin çok güzel ikiz galiba liste çok uğurlu hamişler çoğalıyo ben de ben de isti,yorum bize de dua et opuyorumnanaktan

canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur darısı bizilerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

aslında dün değerini söylediğinde içim biraz burulmuştu düşük gibi gelmişti bana ama sana demedim tabi.ama bak maşallah .allah hayırlısıyla almak nasip etsin bebeğini cnm.çook tebrik ederim seni ve tabi babasını..alkisalkisalkis

kıslar saolun hepınıze tsk ederimmm
ıhsallah p.tesı gunu degerım katlamıs olur saglıkla hırla kucagıma alırım yavrularımı ALALHIM ISTEYEN HERSE NASIP ETSIN IHSALLAH

Tebrik etmek için biraz geç kaldım sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.......
:teytey::teytey::teytey:

oh oh maşallaaah canım şimdi gördüm süpersin Allahım tamamına erdirsin acayip sevindim ya hadi kat kat katlı değerlleer inşallaaaaaaaaaahopuyorumnanaktan

amin tatlım allah isteyen herkese nasip etsin dualrımız kabul olur inşll:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…