Kzlar sevgilinizle nasl tantnz? lk grte Ak m, kavgayla m ya da? .....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgilim yokkiii...vardı ama gitti kaydirigubbakcemile5 onunla da girdiğim sanat ekibi aracılığıyla tanışmıştıım ve ondan nefret ediyoduum kaydirigubbakcemile5 keşke öyle nefret etseydim hep

Yorgun bir yılın ardından dersaneye gidebilmek için çok dil dökmüştüm babama. Sınavı kazanamamıştım o yıl ve babam tüm çabalarıma cevap verdi. Dersaneye gönderdi. İlk haftalarıydı. Ellerimde kitaplar geç kalma endişesiyle koşturuyordum ki ellerimdeki kitaplar bir çarpşmayla yere dağıldı. Kafamı kaldırıp baktığımda gördüm O'nu. O yere düşen kitaplarımı topladı. Ben tekrar dershane yoluna... Sınıfa girdim ve oturmak için boş bir sıra arıyordu gözlerim. Ve bir baktım ki karşımda O . Meğer aynı sınıftaymışız. Fırtınalar koptu yaprak kıpırdamayan dünyamda ... FİLM GİBİ YANİ . . . Basiretim bağlandı derler ya işte öyle oldu benimkisi. İLK AŞKIM, İLK SEVDİĞİM , İLKİM OLDU . . . Sıradanlığın griliği içinde kaybolup giderken, herşeyim oldu birden . . . Birbirimizin ilk aşkıyız. Beraber tertemiz bir sayfa açmış olduk böylece aşkın kitabında . . . O gün bugündür 5 sene geçti . . . Bana sorsanız onu hala ilk günkü heyecanımla seviyorum . . . Dilerim Mevla'dan ki böyle tutkuyla bağladığı aşıkları , ilk günkü gibi, kördüğüm gibi bağlar birbirine bir ömür boyu . . :asigim:

Biz zaten ortaokuldan arkadaştık her ne kadar ben onu hatırlamasamda :) daha sonra karşılaştık ortak bir arkaşımızda bana sürekli aranızı yapım falan diyordu inatla istemiyordum :) sonra ne olduysa kalbimi çalmayı başardı iyikide olmuş vala :asigim:

benim sevgilim vardı ama onunla çok mutsuzdum hergün bi sıkıntı içindeydim ve ayrılmak istiyodum...hoşlandığım bir çocuk vardı... onu her gördüğümde bakıp kalıyodum.. oda bakıyodu ama hiçbirşey söylememişti..birgün facete bi arkadaşlık teklifi geldi çocuğun adı soyadı yazıyo kabul ettim ne kadar heyecanlıydım kaydirigubbakcemile3 ben tedbiren sordum sizi tanıyormuyum diye çünkü binlerce kişi var aynı isimde... cevap olarak bende sizi tanımıyorum ist.da tıp öğrencisiyim yazdı yıkılmıştım.. çok ümitlenmiştim odur diye sonra tanımadığım insanları eklemiyorum yazdım hakkatende öyle eklemem ama o an çıkmam gerekiyodu netten... gecenin bi yarısı olmuştu.. neyse şimdi dursun iyi geceler. yazdım çıktım...bu arada tıp okumak istiyodum çoçukluk hayalimyerimseniben.. sonra bi kaç gün sonra girdim açıktı ben hiç yazmadım... bana selam yazdı bende selam yazdım ama o konuşmadan hiçbişey yazmıyorum dinliyorum daha çok... zaten çok konuşkan kaydirigubbakcemile3 tıp okuduğu için ondan bilgi alabilceğimi düşündüm seçme işlemleri felan hep bunlardan konuştuk... birgün dediki dudaklarında estetikmi var diyekaydirigubbakcemile3 bu arada herkes çok beğenir dudaklarımı :1: bende allah vergisi dedim :1: çok güzeller dedi...:utangac: facinde resmi yoktu konuştuğum insanı görmek isterim sen beni görüyosun dedim face resmini koyarmısın dedim oda buraya koymıyıım ben sana yollarım dedi resmi görür görmez tutuldum ona.. çok tatlıydı...hep siz diye hitap ediyorum...birgün artık sıkılmadınmı siz demekten dedi halbuki sen diyemiyorum bi türlü opuyorumnanaktan
sonra faceten yazmak zor oluyo diye msne ekledik birbirimizi orda isim farklı yazıydu bende başkasının msnini kullanıyo diye düşündüm sonra bana senle bu kadar konuşabilceğimi zannetmiyodum sana bişey söyliycem dedi ben facete adı yazan kişi değilim dedi başımdan kaynar sular döküldü sanki... meğersem eski sevgilisinin en yakın arkadaşının ismiymiş kızla ayrıldıktan sonra hiç görüşememiş kız tamamen irtibatını kesmiş bu yüzden bu şekilde eklemeye çalışmış ama başaramamış bu yüzden o isimle açmış sonra gerçek facini ekledim bi sürü resmi vardı orda.. sonra ben uzun zamandır sevgilimden ayrılmak istiyodum ama söylemeyi beceremiyodum birtürlü ona sordum fikir verdi... hergün soruyodu elemandan ayrıldınmı diyekaydirigubbakcemile3 ve ayrıldım 3-4 güne kalmadı sevgili olduk iyiki tanımışım onu çok mutluyum o benim kalbimin doktoru.. ohaoldumsmileolumunekankayizsmile kader kısmet budur ey aşk ne güzelsin allah herkesi sevdiğine kavuştursun....amin...boshayallersmile

sevgilinızle nasıl tanıstınız..ilk görüste aşk mı-kavgayla mı yada bı arkadas ortamındamı...hıkayelrımızı paylasalımmı kızlar ne dersınız...

ben internette tanıştım :) 3 yıl oldu ve çok seviyorum. evlenme teklifi etti ve bendee kabul ettm çok mutluyum
:asigim:

kavga etmiştk ilk tanştgmzdaa piknikte tanşmıştık burnumdan getirmişti eşek sıpası :))

Bir forum sitesinde ben ve arkadaşlarım isyan çıkarmışken son anda tanıştım onunla . Mu'cizem o benim .

biz ilkokulda aynı sınıftaydık.
o zamanlar aşıktım ona. ilkokul aşkım...kaydirigubbakcemile3
şimdi de aşığım tam 10 sene sonra. :asigim:

biz lisede tanıştık. spor salonunda bilgi yarışması düzenleniyordu. bizde soruları dağıtıyorduk. orda tanıştık:48:

okulun halkoyunları kolundaydım , o da ...
solo seçimi vardı ben de adaydım , beni orda izlemiş görmüş beğenmiş,gözüne kestirmiş :9:
bir gün ark.larla bir yere oturmaya gidecektik o da geldi , orada tanıştık , nereli , adı , bölümü vs..
tanıştıktan sonra heryerde karşılaştık ama heryerde .. ne ders saatlermiz uyuyor ne bölümerin yeri... ya benim onun o taraflarda bir işim çıktı ya onun , yemekhanede , fotokopicide, dürümcüde bütün bir hafta boyunca sürekli karşılaştık :9:
en son perşembe günü , kasım ayı ... yemekhanede ben 'yaaa ben bulgur pilavı yemeeeeeem'' diye çığrınırken bir baktım yanımda o :53:
gitmedim o gün yemekhaneden , yedim bulgur pilavını yoğurt döküp :37:yemek bitti artık herkes bölümüne gidecek :
ben dedimki : ne çok karşılaştık bu hafta , ayarlasak olmazdı bu kadar , tesadüf işte ... ben gideyim artık bi dahaki tesadüfe kadar kendine iyi bak ...
o : tamam .... (donmuş kalmış,suratıma bakıyor sadece , tepki yok... döndüm gidiyorum artık bir ses :)
o : şeeyyyy birdahaki tesadüf olmasa , biz kendimiz buluşsak :17:
ben : nasıl olcakki :30: (sorum salakça evet)
o: telefonunu versen , seni arasam :1:
verdim :61: derse doğru giderken , ben bununla evlenirim dedim kendime :9:gerisi geldi işte :10:
4.yılımız 19 kasımda bitti , 2 yıldır da nişanlıyım :38:

Biz arkadaşlarla gittiğimiz bir düğünde tanıştık..Çok yakın arkadaşımın arkadaşıydı,o beni ilk gördüğünde vurulmuş ama benim gözüm ozaman başkasındaydı.. :)
Birkaç hafta sonra tanıştık arkadaş olduk sonra arkadaşlığımız dostluğa döndü yaklaşık 5 sene civarı kankalığımız oldu ozamanlar 10-15 kişilik erkekli kızlı bir arkadaş grubuyduk..
İkimiz de başka başka insanlarla çıktık ve bir gün ikimizde ayrıldık teselli için beraber takıldık derken kader oyununu oynadı ben kendimi ona aşık olmuş buldum..:69: Tabi o da bana :69: Tam olarak bana 3 gün teklif etmeye çalıştı her ağzını açtığında ben konuyu değiştirdim..Nedendir bilmem ama korkuyordum belli ki.. En sonunda susturdu beni bugün herşey olmalı dedi ve teklif etti bende ertesi gün bir mektupla bildirdim "evet"i mi şuanda tam oalrak 4 yıl olucak yavaş yavaş evliliğe doğru ilerliyoruz Hayırlısıyla :):69:

Back
X