- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
ya zaten sorun o değil erkek arkadaşım her ikisinede bir daha sizinle görüşmek istemiyorum gibi birşey demişti sanırım ama bunun üzerine tekrar kız bunu facebookta arkadaş olarak ekliyor benim sinir olduğum konu bu olay çok önce yaşanmıştı ama bugün gördüm ki kız eklemiş facebook a ona sinir oldum
tmm o zaman söyle düşün onun arkadaşları benimde arkadaşım yani senin arkadaşın var ve çıktığı kişide aynı zamanda arkadaşın görüşüyorsunuz samimisiniz ama arkadaşın diyor ki sana biz ayrıldık sende onun çıktığı olan ve seninde arkadaşın olan kişi için ii ki ayrıldınız sevindim valla dermisincanım biraz saçma olmuş bencede çünkü bende arkadaşımın çıktığına diyorum üzersen karşında beni bulursun onu üzmene izin vermem diye ve tabiki bittikten sonra arkadaşım üzülmesin diye ya boşver yakışmıyordunuz arızaydı zaten seni anlamıyordu falan bi sürü laf söylerim bunu iki tarafada söylediğim olurdu bu sorun olmamamalı ve eski arakadaşlarsa niye aralarını bozuyosun ki iyi geçinip 4 takılmakda güzel olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?