Kzlar sinirden delirmek zereyim :@

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
erkek arkadaşımın 2 tane arkadaşı vardı biri kız biri erkek ve bu ikisi sevgiliydi halende öyleler ben erkek arkadaşıma dedim ki arkadaşlarına ayrıldığımızı söyler misin dedim niye dedi söyle vericekleri tepkiyi merak ediyorum dedim. neyse söyledi msnde konuşuyorlardı bende yanındaydım ikiside dediki kanka ii ki ayrıldınız ii oldu falan dedi . bende dedim ki gör bakalım nasıl arkadaşlarmış bunlar ya ben ya onlar dedim. erkek arkadaşımda beni tercih etti bunlarla görüşmedi msnden sildim . teline msj atmış kız olan erkek arkadaşımda terslemiş az önce erkek arkadaşımın facebook adresine girdim birde ne göreyim kız olan eklemiş klava: bende kabul etmedim yaa gerçekten isimlerini duyunca deliriyorum resmen ya çok sinir oluyorum hangi yüzle ekliyorlar acaba erkek arkadaşım yeterince sert davranmadı mı onlara diye düşünüyorum lütfen yardım edin ya ne yapmalıyım

canım ya neden takılıosunki demekki sende onlara güvenmiyormussun öyle bir soru sordurtmussun sen kendi arkadaslarına söylesen belki onlarda iyiki ayrıldın yakısmıodunuz fln derler bazı insanlar içinde saklar ilişki bitnce söyler takma ya senin sevgilin yanındamı deilmi o yeter

çok cocukça şeyler olmuşş anlam vereemedımm sen neden takıyosunkı arkadası ne derse desin sız bırbırınızı sevıossanız sorun yok

birincisi sen neden öyle bişey yapmasını istedin.ikinci olarakta arkadaşları neden senle iyiki ayrılmış demişler erkek arkadaşına??? senle ilgili problemlerimi var?

[QUOTEbirincisi sen neden öyle bişey yapmasını istedin.ikinci olarakta arkadaşları neden senle iyiki ayrılmış demişler erkek arkadaşına??? senle ilgili problemlerimi var?
][/QUOTE] ya biz erkek arkadaşımla kavga ettiğimizde kız demişki benim için seni üzerse saçını başını yolarım onun bende bunu duyunca delirdim o kim ki bu şekilde konuşuyor sonra ben bir daha kızla konuşmadım ve her seferinde ben çok üzüyormuşum erkek arkadaşımı falan hep böyle diyorlarmış başkalarına bende oyüzden böyle bir şey yaptırma gereği duydum ben onu üzüyorum diye onlarda iiki ayrıldınız falan demiş aslında alakası yok beni kızdırdığı olaylara sessiz mi kalıcam aman o üzülmesin boşver mi dicem böyle bir olamaz

ya zaten sorun o değil erkek arkadaşım her ikisinede bir daha sizinle görüşmek istemiyorum gibi birşey demişti sanırım ama bunun üzerine tekrar kız bunu facebookta arkadaş olarak ekliyor benim sinir olduğum konu bu olay çok önce yaşanmıştı ama bugün gördüm ki kız eklemiş facebook a ona sinir oldum

Çok çocukça bişey bu yaptığınız...
Ben de çok kez okuldan arkadaşlarımın sevgililerine demişimdir, bak arkadaşımı üzersen yolarım seni diye.. Hiçbiri de bunu ciddiye alıp bana kin beslemedi, ne yani gerçekten yolacak halim yoktu ya... Espri olsun, biraz da gözdağı
Evet bana da bir arkadaşım sevgilisinden ayrılsa, iyi olmuş be kanka, sana kız mı yok, yada erkek mi yok, elini sallasan ellisi diye cvp veririrm, teselli babında yani...
Km olsa aynı şeyi yapar, hiç bir arkadaş, hiç bir dost arkadaşı ona sevgilimden ayrıldım dese vah vah tüh tüh demez....

insan 18 yasındayken hayatın güzelliklerini tatmalı
bence boşver böyle şeyleri
sevdiğinle mutlu musun
diğer insanları kaale almadığın sürece daha mutlu olursunuz
sen onları umursamadıkça onlar hayatına giremezler
salla gitsin

doğru söylemek her zaman kovulma vesilesi zaten :roflol:

ya da yolda gördüğünde yol bakalım saçıını başını bir daha facebookda ekleyebiliyor mu :lepi:

eklerse reddedersiniz olur biterrrrr

kız sevgilinize asılıyorsa olay değişir tabi

Herkesin sizi sevmesini bekleyemezsiniz değil mi? Sizi sevmiyor olabilirler ama sizi sevmemeleri erkek arkadaşınızın onlarla ilişkisini kesmesini de gerektirmez değil mi?
Zaten yapılan baştan beri çocukça ama olan olmuş işte.

canım biraz saçma olmuş bencede çünkü bende arkadaşımın çıktığına diyorum üzersen karşında beni bulursun onu üzmene izin vermem diye ve tabiki bittikten sonra arkadaşım üzülmesin diye ya boşver yakışmıyordunuz arızaydı zaten seni anlamıyordu falan bi sürü laf söylerim bunu iki tarafada söylediğim olurdu bu sorun olmamamalı ve eski arakadaşlarsa niye aralarını bozuyosun ki iyi geçinip 4 takılmakda güzel olur bence

tmm o zaman söyle düşün onun arkadaşları benimde arkadaşım yani senin arkadaşın var ve çıktığı kişide aynı zamanda arkadaşın görüşüyorsunuz samimisiniz ama arkadaşın diyor ki sana biz ayrıldık sende onun çıktığı olan ve seninde arkadaşın olan kişi için ii ki ayrıldınız sevindim valla dermisin

çocukça veya değil bir yargılama istemedim sadece ne yapmalıyım diye sordum konu kapatılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…