- Konu Sahibi prettywitch
-
tmm o zaman söyle düşün onun arkadaşları benimde arkadaşım yani senin arkadaşın var ve çıktığı kişide aynı zamanda arkadaşın görüşüyorsunuz samimisiniz ama arkadaşın diyor ki sana biz ayrıldık sende onun çıktığı olan ve seninde arkadaşın olan kişi için ii ki ayrıldınız sevindim valla dermisin
çocukça veya değil bir yargılama istemedim sadece ne yapmalıyım diye sordum konu kapatılsın
erkek arkadaşımın 2 tane arkadaşı vardı biri kız biri erkek ve bu ikisi sevgiliydi halende öyleler ben erkek arkadaşıma dedim ki arkadaşlarına ayrıldığımızı söyler misin dedim niye dedi söyle vericekleri tepkiyi merak ediyorum dedim. neyse söyledi msnde konuşuyorlardı bende yanındaydım ikiside dediki kanka ii ki ayrıldınız ii oldu falan dedi . bende dedim ki gör bakalım nasıl arkadaşlarmış bunlar ya ben ya onlar dedim. erkek arkadaşımda beni tercih etti bunlarla görüşmedi msnden sildim . teline msj atmış kız olan erkek arkadaşımda terslemiş az önce erkek arkadaşımın facebook adresine girdim birde ne göreyim kız olan eklemişklava: bende kabul etmedim yaa gerçekten isimlerini duyunca deliriyorum resmen ya çok sinir oluyorum hangi yüzle ekliyorlar acaba erkek arkadaşım yeterince sert davranmadı mı onlara diye düşünüyorum lütfen yardım edin ya ne yapmalıyım
Ya tanımadığınız veya aynı durumu yaşamadığınız için anlamıyorsunuz bence farklı şeyler var ortada şımarıklık olsun diye onunla konuşma bununla konuşma diyecek değilim demekki bir yanlışlarını gördüm ki böyle düşünüyorum peki size soruyorum aynı durumla karşılaştınız ne yaparsınız ??
Çok çocukça bişey bu yaptığınız...
Ben de çok kez okuldan arkadaşlarımın sevgililerine demişimdir, bak arkadaşımı üzersen yolarım seni diye.. Hiçbiri de bunu ciddiye alıp bana kin beslemedi, ne yani gerçekten yolacak halim yoktu ya... Espri olsun, biraz da gözdağı
Evet bana da bir arkadaşım sevgilisinden ayrılsa, iyi olmuş be kanka, sana kız mı yok, yada erkek mi yok, elini sallasan ellisi diye cvp veririrm, teselli babında yani...
Km olsa aynı şeyi yapar, hiç bir arkadaş, hiç bir dost arkadaşı ona sevgilimden ayrıldım dese vah vah tüh tüh demez....
çok saçma çok yanlış bir davranış hele onları değil beni seçti demen çok ayıp.kendine güveninle sorunun mu var acaba diye merak ettim.arkadaşları belki de seni sevmiyor olabilir sana ne ?sevgilin seni sevdikten sonra onlara ne?hiç bunu düşünmedin mi arkadaşları ile arasını bozdun da basın göğe mi erdi.senin arkadaşın sevgilinden ayrılsa sen demezmisin boşver iyi oldu diye belki üzülmesin diye öyle demişlerdir.anlayış sıfır.erkek arkadaşınız belli ki sizi seviyor ama o sorgulamadı mı neden böyle yapıyorsun diye.sevgili olman onun hayatını tamamen yönlendirebilecegin anlamına gelmez.bir insanın üstünü çizmek kolaydır önemli olan altını çizmektir insan ilişkilerine birazda bu yönden bakın
konu sadece bu değil başka olaylarda var ben bu konu üzerine patladım böyle birşey yapmamı gerektirecek bir davranış yapmışlar demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?