Kzlar sinirden delirmek zereyim :@

çocukça veya değil bir yargılama istemedim sadece ne yapmalıyım diye sordum konu kapatılsın

yapılacak bişi yok...demekki sizi sevmiyorlar..bir arada iken bunu yansıtmıyorlarsa ,bu erkek arkadaşınızı düşündükleri içindir..boşu boşuna erkek arkadaşınıza bişileri kanıtlama derdine girmişsiniz...siz gezer tozardınız ,başka zamanda yani sizin olmadığınız zamanda o arkadaşları ile vakit geçirirdi yada sizde olurdunuz ama muhatap olmazdınız..hayatınızı neden zorlaştırıyorsunuz ki

Hayır niye bu sorgulama.. Evet bneim bir arkadaşım kız arkadaşıdan ayrılsa.. Boşşşveeer sana kız mı yok diye teselli ederim.. Vaha vah tüh tüh çok da iyi kızdı nasıl kaçırdın, 1 ay yas tutsalım demezdim...
Evet arkadaşlarımın kızarkadaşlarına bak arkadaşımı üzersen bozuşuruz aaa diye şaka yollu tehditler savrurum...
Ne var bunda anlamadım...
Gerçekten çoook ama çok çocukça davranıyorsunuz...
Buraya konu açıyorsanız eleştirileri de kabul etmek zorundasınız....

Ne mi yapayım diye soruyorsun.... Erkek arkadaşınla barıştın heralde... Erkek arkadaşına şöyle diyebilirsin: Aşkım kusura bakma gereksiz bir müdahele yaptım, sonuçta onlar senin arkadaşların.. Onlar beni ben onları sevmek zorunda değiliz... Senin onlarla arkadaşlığını engelleyemem, ama ben çok fazla görüşmek istemiyorum....
Bu kadar basit, erkek arkadaşın da kırıılamış ve erkadaşlarından kopmamış olur, sen de onlarla görüşme zorunluluğundan kurtulmuş olursun....

birbirinizi köreltip asosyal olmayın derım ben. çiflerın sonunu getıren bır hatanın içindesın şuan. onun en yakın arkadaşlarını silmek ve sildirmek yerıne onlarla kaynaşman daha dogru olur. onlarla ılışkısını kesmesı senı daha çok sevdıgını göstermez. bir gun gelır onları özlerse senın kaprıslerınden sıkılırsa o zaman kapısını çalacak bırını bıle bulamazsın. onun dostlarınla dost olmaya çalış, bu senın kazancın olur.

böyle oyunlara ne gerek var ki anlamadım. çok yanlış şeyler bunlar. üstelik böylede demeleri bir derece normal.. belki de moralini düzeltmek için demiş olabilirler. yani ah vah vah, tüh , yerine arkadaşlarının üzülmemesi için de, diyebilirler. bu şekilde düşünmüş olma ihtimalleri de var. üstelik bunu dediler diye,, ya ben ,ya onlar ,demek kadar çok yanlış bir şey de,olamaz. normalde size yapmış oldukları bir hatada yok. erkek arkadaşınıza da bravo. arkadaşlık kavramı ne kadar kuvvetliymiş. kız arkadaşı sil dedi diye hemen siliveriyor.

ayrıca size ne oluyor. face' e girip kızı kabul etmiyorsunuz... arkadaşlar arasına giriyorsunuz. çok yanlış buldum davranışınızı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya tanımadığınız veya aynı durumu yaşamadığınız için anlamıyorsunuz bence farklı şeyler var ortada şımarıklık olsun diye onunla konuşma bununla konuşma diyecek değilim demekki bir yanlışlarını gördüm ki böyle düşünüyorum peki size soruyorum aynı durumla karşılaştınız ne yaparsınız ??

Ya tanımadığınız veya aynı durumu yaşamadığınız için anlamıyorsunuz bence farklı şeyler var ortada şımarıklık olsun diye onunla konuşma bununla konuşma diyecek değilim demekki bir yanlışlarını gördüm ki böyle düşünüyorum peki size soruyorum aynı durumla karşılaştınız ne yaparsınız ??

simdi sana abla nasihati :hulya:
ileride kaynana, gorumce, elti, kuzen .. maddi sikinti .. manevi bunalti ... gecim darligi .. issizlik .. kotu is ortami ... kocanin ilgisizligi .. cocuklarin hastaligi .. vs vs vs yani o guzel kafani yoracak o kadar cok seyin olacak kiii
bugunlerinin kiymetini bil
tadini cikar ... bu mesajimida bilgisayarinin arsivine not al en gec bi 5,6 sene sonra dediklerim cikacak ... şakkıdı

aynı durumu yaşasaydım ki yaşadım sayılır. eşimi doldurmak ve küstürmek yerıne, karşılarına geçer benı nıye sevmıyorsunuz dıye sorardım.ki sordum, bugun o arkadaşlarla çok ıyı dostuz. iplerı koparmak kolay, sağlamlaştırmak zordur.sana tavsıyem kendıne öz eleştri yapmandır.

sevgiline böyle bir secim yaptırman çok yanlış..yrn bir gün ayrılırsanız nolcak??cocuğu boş yere arkadaslarından uzaklaştırmış olucaksin..yaptığın bencilce biir hareket kusura bakma..
bugüne kadar böyle bir şey basıma gelmedi ama gelebilir..herkes beni sevmek,sevgilime yakıştırmak zorunda değil..böyle bir şey duyarsam eğer duymamış gibi davranırım..sevgilime asla bir şey belli etmem..biraz empati yapman lazım..

altına imzamı atarım..

Sizi neden sevmiyorlar hiç düşündünüz mü? Neden öyle bi cvp vermiş sordunuz mu? Belki onun da mantıklı bi açıklaması vardı. Ayrıca ne bu sevgilinizin ark kesmeler felan. Çocuk mu o? Onu doldurup sizden ayırmaya çalışırlar diye mi korkuyorsunuz? Erkek arkadaşınızın kendi kimliği yok mu? Kararlarını siz ya da arkadaşları mı veriyor? Bu yetkiyi kendinizde nasıl görüyorsunuz hangi hakla sevgili sıfatıyla mı?

Benzeri şeyler geldi baıma, ama asla yaben ya onlar falan gibi çocukça bir davranışta bulunmadım...
Ki ben evliyim...
Eşimin benim sevmediğim 2-3 tane arkadaşı var....Onlar da beni sevmezler pek, aslında ben sevmediğim için kendimden uzak tutmuş da olabilirim... Ama asla kes arkadaşlığını onlarla demedim.. Sadece şunu dedim, aşkım ben x,y, ve z den pek hoşlanmadım, eşlerinin sohbetinden de pek hoşlanmadım... Sonuçta senin arkadaşların onlar görüşme diyecek halim yok ama eşli olarak görüşmeyelim, böylece ne ben onlarla muhattap olurum ne de sen onlardan mahrum kalmazsın...
Ayda 2 sefer toplanır erkek erkeğe takılırlar.... Ben de o 2 gün kendi arkadaşlarımla takılırım ya da ev işleriyle uğraşırım...
Sevgilisiniz yada evlisiniz diye senn arkadaşın benim arkadaşım, benm arkadaşım senin de arkadaşın olmak zorunda değil.... Ortak arkadaşlarınız olduğu gibi sadece size özel arkadaşlarınız da olabilir... Bunu niye kabullenmiyorsunuz..
Takmışsınız onlar beni sevmiyo, yanlışlarını görmesem arkadaşlığını kes deezdim falan.. Ama önesürdüğünüz tek sebep ayrıldık dediğinde boşver iyi olmuş demeleri.. Eğer başka şeyler varsa söyle bizde ona göre yorum yapalım...
Bu anlattığın olaydan seni sevmedikleri sonucu çıkmaz, sevgilini çok sevdikleri ve üzülmesini istemedikleri sonucu çıkar... Kii seni sevmeseler dahi senin nların arkadaşlığına müdahele etme hakkın yok bence.. Kimsenin kimse üzerinde byle bir hakkı yoktur....

Ne saçma şeyler. Arkadaşlarımın sevgililerini sevmek zorunda değilim, onlar da benim sevgilimi sevmek zorunda değil. Ama herkes birbirinin ilişkisine ve arkadaşlığına saygı duymak zorunda

çok saçma çok yanlış bir davranış hele onları değil beni seçti demen çok ayıp.kendine güveninle sorunun mu var acaba diye merak ettim.arkadaşları belki de seni sevmiyor olabilir sana ne ?sevgilin seni sevdikten sonra onlara ne?hiç bunu düşünmedin mi arkadaşları ile arasını bozdun da basın göğe mi erdi.senin arkadaşın sevgilinden ayrılsa sen demezmisin boşver iyi oldu diye belki üzülmesin diye öyle demişlerdir.anlayış sıfır.erkek arkadaşınız belli ki sizi seviyor ama o sorgulamadı mı neden böyle yapıyorsun diye.sevgili olman onun hayatını tamamen yönlendirebilecegin anlamına gelmez.bir insanın üstünü çizmek kolaydır önemli olan altını çizmektir insan ilişkilerine birazda bu yönden bakın

tmm peki söylediklerinizi dikkate alıcam bu kadar çok kişi aynı fikirdeyse bende bir yanlışlık var demekki

çok saçma çok yanlış bir davranış hele onları değil beni seçti demen çok ayıp.kendine güveninle sorunun mu var acaba diye merak ettim.arkadaşları belki de seni sevmiyor olabilir sana ne ?sevgilin seni sevdikten sonra onlara ne?hiç bunu düşünmedin mi arkadaşları ile arasını bozdun da basın göğe mi erdi.senin arkadaşın sevgilinden ayrılsa sen demezmisin boşver iyi oldu diye belki üzülmesin diye öyle demişlerdir.anlayış sıfır.erkek arkadaşınız belli ki sizi seviyor ama o sorgulamadı mı neden böyle yapıyorsun diye.sevgili olman onun hayatını tamamen yönlendirebilecegin anlamına gelmez.bir insanın üstünü çizmek kolaydır önemli olan altını çizmektir insan ilişkilerine birazda bu yönden bakın

konu sadece bu değil başka olaylarda var ben bu konu üzerine patladım böyle birşey yapmamı gerektirecek bir davranış yapmışlar demekki

Neyse o başka davranışlar anlat ona göre yorum yapalım bizde o zaman... seni anlattığın konudan yola çıkarak bu kadar kişi fikirbirliği etmişçesine aynı yorumu yaptı.... emekki yorumumuz yanlış değil... Ama sen bizim fikrimize katılmıyorsun ıstrarla başka eylerde var diyosun, daha önce de anlat o zaan ona göre yorum yapalım dedim, ama anlatmadın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…