- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
kız resmen benim yanımda asılıyordu cnm hayatım bebeğim vs isminin sonuna ...''m bu şekilde konuşuyordu hep bende rahatsız oluyordum ama ii arkadaşlar diye birşey demiyordum.( kızda bunun farkında anlıyordum hakeretlerimden susuyordum o o şekilde konuşunca ) Sonra biri hakkında yorum yaptı kız olan o kişiyi bende tanıyorum çok bir şeyler söyledi bende niye bu şekilde düşünyorsun falan yanı tartıştık o konu hakkında ama o konuştuğu kişi içinde görüşünce normal davranıyordu hiç o şekilde konuşmamış gibi bende ona kızdım tartıştık ama kavga eder gibi değil normal. zaten o dediği laf yüzünden aramızda soğukluk vardı.bir daha görüşmedik ama msnde falan bir kaç kere konuşmuştuk ama samimi değil bu olayların üstüne bende merak ettim ne diyeceklerini oyüzden böyle birşey yaptırma gereği duydum + erkek olan arkadaşıda erkek arkadaşım yokken onun için bir sürü laf söylüyordu ama o gelince normal davranıyordu.
dün dedim istersen görüşebilirsiniz görüşmek istiyorsan görüş dedim sen istesende istemesen görüşmem dedi + kızın sevgilisi gözyumduğuna rahatsız olmadığına göre öyle demekki
iyi yapmışsın.insanların gerçek yüzü böyle ortaya çıkartılabilirdi ancak.
yüzüne canım cicim,sevgiline hayatım bebeğim,bende hazetmem böylelerinden.
sevgilinde sözünü dinlemiş.ilerde kaynanandan çekmezsin.sözünü de dinletirsin
simdi sana abla nasihati :hulya:
ileride kaynana, gorumce, elti, kuzen .. maddi sikinti .. manevi bunalti ... gecim darligi .. issizlik .. kotu is ortami ... kocanin ilgisizligi .. cocuklarin hastaligi .. vs vs vs yani o guzel kafani yoracak o kadar cok seyin olacak kiii
bugunlerinin kiymetini bil
tadini cikar ... bu mesajimida bilgisayarinin arsivine not al en gec bi 5,6 sene sonra dediklerim cikacak ... şakkıdı
Canim bosversene sen..
Böyle seyler yapmakla iyi mi oluyorsun? Yoo. Aksine. Sevgilinle olan iliskine zarar veriyor.
Simdi sevgilin napsin, konusmasinmi arkadaslariyla öyle dediler diye?
Belki onlarin fikri bu olabilir. Sizin iliskinize karismiyorlarsa napacaksin ne düsünürlerse düsünsünler.
Sen iyi olmaya bak, sevgilinle güzel güzel gecin ki onlarda mutlu oldugunuzu anlasinlar.
Ya da anlamasinlar, ne fark eder ki, sen kendi iliskine bak, kimseyi sallama.
yok kızla ii anlaşıyorduk böyle olduğunu fark edince soğudum ben tanıdıkçacanım belki kız senden hoşlanmadı olabilir,doğal şeyler bunlar o şekilde söylemeleri hoş değil tabiki madem yakın arkadaşlar o sevmese bile arkadaşının sevgilisi diye saygı duymaları gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?