Kzlar sinirlerim cidden tepemde of!....

Allah Allaaah akannehir ne yapayım fikir verin diyorsun da yazılanları okumadın sanırım

yok okudu da bizi takmıyo kanımca kafamçokkarıştı
birazdan "haklısın valla koy kapının önüne" diyen biri çıkar diye bekliyo sanırım :1closedeyes:

ya zaten kadın sabah 7 akşam 7 evde yok.bide gelemez olasıca diyorsunuz yaa:1shok:
bu düşünceler,bu niyetlerle demekki başınıza gelen her şeyi hak etmişsiniz.
bu arada yuvamı bozuyorlardı diye kaynananıza kızmayın boşuna.
eşinizden şiddet görmüşsünüz defalarca.
eşiniz adam değilmişki zaten.kayınvalideniz melek olsa sonuç değişmeyecekti.

:mymeka::mymeka:

arkadaşım biz senin her konunu incelemek zorundamıyız ya aaaa
işine gelmeyince yapıştır bedduayı, şöyle bir konuya sen ne yorum yapardın.

he tamam koy kadını kapıya olduuuuu???

yarın gelıyo konusuruz esıme soledım babanıda cagır dıye nıyetım barıstırıp yollamak

boşuna beddua etmeyin bence.
döner gelir yine sizi bulur.
kızım yok,oğlum var.
yazdıklarınızıda okudum merak etmeyin.
eşinizden şiddet gördüğünüzüde okudum, arayan müşterisini geri arayıp ağzınıza geleni saydığınızıda.
siz bu tavırlarınızı değiştirin önce.
bu şekilde kavgacı ve negatif olduğunuz sürece hayat size aynısını geri verir.
kusura bakmayın hanımefendi.
benim kitabımda ne olursa olsun düşene bir tekme vurmak yazmaz.
hele bu kişi eşimin annesiyse.
(tabi bu noktada değer verdiğim bir eşimin olması lazım.sizinki gibi şiddetle bezeli bir evliliğim olsa sanırım eşime değer vermezdim.ayrılırdım.yok ayrılamıyor öyle veya böyle hala beraber oluyorsam tüm yaşadıklarım için yinede kızmam gereken kişi eşimdir,annesi değil.)

ya ben bılyıorum kı bunların dertlerı bıtmez bıze etkı yapıyolar o benı ısıne gelmeyınce evıme ıkılık saldınız dıye msj lar cekıyodu ogluna ıkıdebır kovuyodu ya ınanın mayıstan berı ılac kullanıyorum kızlar anlamıyosunuz bana vıcdanın yokmu dıyen oluyo ya benı defalarca magdur eden ınsanlar sımdı magdur olmus benım amacım benım evımde huzursuzluk cıkmasın artık onların yzunden ben derdımı anlatamadımki kımıne gore vıcdansız kotu gelın oldum allah bılıyo ne dıyım bır sey dmeıyom artık ya

arkadaşlar,bence şuan dj-sinem,yazdığınız mesajlara çok mantıklı bakamıyor.morali bozuk ve bayağı bi stresli.o yüzden sizin yazdığınız iyi niyetli mesajlara ters tepki veriyor ve sizlerede patlıyor.hiçbirimiz onun ne yaşadığını elbette bilemiyoruz.ama onun istediği gibi mesajlar yazmadık diyede hiçbirimize beddua etmeye hakkı yok.evlenebilecek kadar,olgunluğa erişmiş bir bayana yakışmıyor.lütfen biraz daha sakin olmaya çalış.rabbimden herşeyin hayırlısını dile.zaten eninde sonunda kayınvaliden eşiyle barışıp gidecek.

arakadaşlar burda sizde zaman ayırıp bişiler paylaşmak istiyorlar..ama siz sinir harbi içerisinde millete saldrıyorsunuz,ne kadar doğru bu davranışınz böle yaparak hiç bişi geçmez elinize beddua etmekte yakışmıyor bence..lütfen biraz üslübünüze dikkat edın

eşin seni kayınvaliden yüzündenmi dövdü?
onun yüzündenmi ayrılamacaktınız?
velev ki kayınvalidenin gaza gelmesiyle dayak yedin.
bir kere iki kere etkiler annesi eşini.
ama sen evlendiğinden beri şiddet görmüşsün.
senin eşin adam değilmiş,annesinin ne suçu var.
babasına çekmiş eşin demekki.
sen sorunun kendisini yani eşini görmezden geliyorsun.
bir yara var.(eşin)
sen bu yarayı tedavi edeceğine kaşıyanlara kızıyorsun.
sen bu adamla ömrünü geçirerek zaten kendine acımadığını gösteriyorsun.başkası sana acırmı hiç?
ettiğin bedduaları sinirinden ettiğini düşünüyor,sana kızmıyorum bile.
otur düşün ve imkanın varsa bu saçma evliliğide sürdürme.

yaa ne kadar komik istediği yorumları alamayan yaa sizi de görelim diyor ya da beddua ediyor.... mesajlarının başlarına şunu ekleseler ne güzel olcak: olumsuz yorum yapcaksanız hiç yapmayın(!)

lmaz:Arkadaşım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.inanamadım.belkide inanmak istemedm.
bak kadını eşi sokağa atmış diyorsun.1 gece iş yerinde yatmış.yazık günah değilmi?geçmişte ne yaşanmış olursa olsun tavrın kabul edilir değil.eşine karşı dişini sıkman lazımdı.eşinin gözünde değerin ne olur bilemem.bak genede eşine sor demiş kadın.
senin zaten hemen neden gelmediğine dair kaynana kızman lazımdı.anne olacaksısn sende kaynana olacan.bu durumda senin annende olabilirdi?eşin sana karşı çıkmış olsa?
vicdanın sesini dinlemeni tavsiye ederim

kesinlikle katiliyorum! iyilik en guzel intikamdir..
sizi acitmis, uzmus belliki gurursuzluk yapacak kadarda aci durumda kendisi. Buyukluk sizde kalsin. Bir firsatini bulun guzelce eski gunlerde onun sizi ne kadar acittigini dile getirin o anlar anlamamazliktan gelse bile ve bence cok az kalir geri doner. opuyorumnanaktan

Cnm ne yasadın bılemem ama
buykluk sende kalsın al onu evıne
al kı yaptıgın ıyılıkten utanıp
vıcdanıyla basbasa kaldıgında hatasını anlasın
su an cok sınırlısın ama lutfen kımseye beddua etme
bu sana ıyılık getırmez
hepımız sana yardımcı olmaya calısıyoruz
bende gorumcemı pek sevmem
bana yapmadıgı kalmadı
ama evıme gelse
basımın ustunde yerı var
neden?
Cunku esımın ablası
tek sebep yeterlı

bence kocanız size sormamalı annesini eve getirmeli.
kaç sene bak büyüt gelinler böle yapıo tuhaf

Son düzenleme:
Nekadar tepki aldnız farkındamıısnız.yaptığınız çok yanlış bizden sizi desteklememizi istemeyin bide sokakta kalmış bi insana yardım ettiğinizi düşünün ki o sizin anneniz, sevdiğiniz adamın annesi kendi annenizi düşünün o durumda lütfen çok alçalmayın bence kocanızın gözünde...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yaşadığınız olaylar neticesinde öfke, nefret biriktirmişsiniz
olumsuz hisler besliyorsunuz.. fakat olumlu hissetmiyorsunuz anlamına gelmez bu, ayırtedemiyorsunuz galiba.. çok da normal bence..
belki sizin zaten var olan bazı yaralarınıza dokunuldu, ve normalden daha tepkili duygular hissettiniz, hissediyorsunuz..
ne yaşadığınızı bilmeden annedir babadır kardeştir yapmak lazımdır gibi kalıplara inanmam.. davranışlar sıfat tanımaz çünkü.. hatta bazen en yakınımızdan en can alıcı üzüntüler yaşayabiliriz..
ama siz insaniyetliğinizden sokakta kalmış birisine en azından kalıcı çözüm bulununcaya kadar duygularınızdan arınmış bir şekilde, eskileri bir müddet karıştırmadan kucak açabilirsiniz ..
artık hep bende kalıcak, n'olcam ben düşüncesi yıpratıyor sizi
kalıcı çözüm oluncaya kadar idare edebilirsiniz belki.
ben olsam imkânlarımı esirgemezdim.. sınırlı bir zaman çünkü.. hep olacağını düşünsem sizin gibi telaşlanabilirdim..
sabit düşünmeyin.. sorunlar çözülmek içindir.. sizin de onayınızın olduğu bir çözüm yolu vardır muhakkak..
problemin varlığından ziyade çözüm odaklı konuşun eşinizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…