Kzlar sinirlerim cidden tepemde of!....

inanmıyorum ya şakamı bu...şuan sokakta kalmış bi kadın doğurup büyüttüğü oğlundan yardım istiyor ve siz gitsin başka yerde kalsın diyosunuz,öz oğlu bakmazsa sahip çıkmazsa elin oğlu damadı neden sahip çıksın yada şu saatten sonra annesinin yanınamı dönsün?? kendinizi o kadının yerine koyun oğlunuz karısı istemiyo diye sizi istemiyo aman Allahım Allah korusun...şuan 3 buçuk hamileyim böyle bir nankörlükle karşılaşacağımı düşünüyorumda ilerde.... neyse sizi vicdanınıza davet ediyorum...

size eziyet etmiş canınızı yakmış olabılır
ama büyüklük denen şey sizde kalsın ıstıyorsanız, mesafelı ama saygılı bır şekılde ağırlamalısınız bence. en azından 1-2 gün. baktınız aynı tutumu devam edıyor, bu defa gitmesını sağlarsınız.

her yapılan kötülüğe kötülükle karşılık verirsek............

Sanıyorum canının acısıyla bu kadar sert davranıyorsun

Ama bence eşine bunları söyleme çünkü yine aranız bozulur

Sadece keşke bana da danışsaydın diyebilirsin

Bide kaynanan geldiğinde saygılı ama mesafeli ve soğuk davranırsın

O da anlar rahatsız ettiğini kendine başka bi çözüm arar

bilmiyorum ne yaşadınız ama aynı şey sizin annenizin başına gelseydide gitsin kadın sığınma evine diyebilecekmiydiniz

Siz büyüklük yapın ve kabul edin evinize,surat falanda yapmayın.Belki utanır eski yaptıklarından. Pişman olur oda. Davranışlarına bakın ona göre sorun yaratıyora yine eşinizle konuşursunuz diğer kardeşine gönderir.Ama şuan için çok üzülmeyin bence. Siz yapmanız gereken şeyi yapın herne kadar zor da olsa sizin için.İleride kendinizede laf getirtmemiş olursunuz böylece

tavrınız çok sertt ve hoş değil zor durumda kalmış bir kadın ve eşinizin annesi
ne kadar kötü olursa olsun eşinizin annesi o
kendi anneniz aynı durumda olsa eşin istemese kabul etmese hoşuna gider mi bu durum üzülmez misin
bi evlat annesine, anne eşim seni istemiyor bize gelme nasıl diyebilir...eğer diyebiliyorsa da o annenin hakkı o evlada nasıl helal olur... sanırım siz anne değilsiniz henüz anlayamıyorsunuz...
biraz empati yapın kötü bi kadın bile olsa o anne, eşinizin annesi sokoğa atamaz

ben eşimin kendi aileme son derece saygılı olmasını isterim ve öylede sükürler olsun kendi annesi babası kadar sever ve bende onun annesini ve babasını severim ve son derece saygılı davranım karsımdaki insandan ne bekliyorsam öyle davranırım... cahilliğe cahillikle cevap vermem asla...

ne sakası be keske saka olsa kabus gerı donuyo

kafamçokkarıştı sende kabusda uyan CADIARZU
bide size anne nasiyatı anneniz değilimdeyerimseniben
hani dua etmişin elime düşsün bakın o sizin evinize geliyorrr iyi davranki sana yaptıklarına çok çok pişman olurrr anladın demiiivereliniortak iyi davarann allah rızası içinnn

ne olursa olsun esinizin annesi
ilerde ayni sey hepimizin basina gelebilir
kotude olsa bence siz iyiliikle karsilik verin...

Allah sizi islah etsin; baska da birsey demeye gerek yok...

ben seni anlamaya çalışıyorum arkadaşım, bazen insan öyle şeyler yaşar ki yaşadıklarına, hissettiklerine bir tek Allah şahit olur.bir insan bir insandan durup dururken bu kadar nefret etmez.çok canını yakmış belli ki.bu sana yerleşme olayı 1 haftada olabilir 10 sene de.ben oğul anayı bakmalı felsefesini de hiç anlamadım.yaşlandığımızda bizi baksın diye mi çocuk büyütüyor insanlar?karşılık beklenerek mi yedirip içirip, ömürlerini adıyorlar.öyleyse asıl bencillik bu bence.yaşlandığımda elden ayaktan düştüğümde oğlum beni baksın, gelinim beni baksın diye sen bu dünyaya bir birey getir.hatta erkeğini bulana kadar da allah verdiyse 3-5 kız da önden doğsun.yok böyle bişey ya.böyle şeyler aşılmalı bence.sana o demiyor anne baba beni yapın diye.hem sen kendi keyfinden çocuk yap.hem de onun üstüne sorumluluk yükle, ben seni baktım sen de beni bak diye.her neyse senin durumun tam olarak bu değil ama bu olabilir.çalışan kadını nasıl evden kovuyor kayınpederin?ev kendinin mi?kendininse ne zaman almış o evi?her şeyde kayınvalidenin de hakkı olmalı bu yaşa kadar çalışıyorsa.kimin evinden kimi kovuyor bence.hadi kovdu.zamanında boşanmadan dönmüş oğlunun yanına istenmediğini bildiği halde neden gidiyor?sokakta nasıl kalır sağlıklı, çalışan bir kadın?herkes vicdandan bahsetmiş ama bu kadın hastalıklı, yatalak, parasız zavallı bir kadın olsa ve evden atılsa ve hiç bir hakkı hukuku yoksa evet o zaman yaptığın vicdansızlık olur.ama şu anda bir vicdansızlık göremedim ben.ve bence elbette kızarsınız bana kayınvalideleri yanlarına gelip 1 sene kalsa 2.sene evi ayırmak için yollara, çarelere düşer herkes.bana göre ilk etapta biraz yanında kalır sonra başının çaresine bakmasını sağlarsın.aynı durum senin annenin başına gelse senin eşin ne kadar tutar evinde sesini çıkarmadan.bu şekilde bi tartın.

annelerimiz biiz dünyaya getirecek tırnağımıza taş değse içleri sızlayacak ömürlerini bize harcayalacaklar ama sıkıntıya düştüklerinde bizi kötü gün içinmi doğurdun diyeceğiz anne evlat ilişkisi sadece fizyolojik bir ilişki değil kuvvetli güçlü birbağ şahsen ben bu kadar kötü şeyler yaşasam oda çaresiz bir duruma düşse kendi insanlığımı düşünür elimi uzatırım beter ol demem

canım yaa kimi insan kendi annesini bile affedemez birşey olunca. kimi insan kayınvalidesinin bile kusdurlarını kapatır sabreder. bu yapı meselesidir.
kimimz çok kırılgan sinirliyiz kimimiz kaygısız sabırlı olgun.

bu yüzden hepimizden sanafarklı fikirler çıkacak.

sabah 7 de gidip akşam 7 de gelecek biri şahsen eskiden de kötülük yapmış biri şimdi sıra bende der bu fırsatı kaçırmazdım. nasıl biri olduğunu göstermen için şans bu.
bak sen beni üzdün ama sen bir annesin kocamı çok sevdiğim için seni üzmiycem msjı verebilirsn.

bende nasil toparlayip yazim diyodum cook haklisin ya kizinda kalsin diyosun kizinin kocasi kabul etmeye bilir adam annesini eve getirmek icin sizdenmi izin alacak nasil bir vicdan var sizde yakötükedihüso

butun yazdıklarını ıncındıgın ıcın senı uzdukleı ıcın yazdıgınıı sanıyorum kızgınsınsın sınırlısın agzından cıkanlara hakım olamıyorsun elıde degıl anlıyorum evlı olmasamda anlıyorum ama esının hatrı ıcın ıdare et bosanmada evınden de gıtme senın evın orası

bazen nefret vicdanı ezip geçebiliyor...

ben konuşmadığım kayınvalidemin hastanelik olduğunu duyunca hemen eşime " gel beni götür"dedim.. ve gttim.. kayınvalidem eve geçerken beraber cıkardık hastaneden.. evinde gelen gidene hizmettede bulundum..

sonra ne mi oldu? ben yine onlara sık sık gitmem, onlarda sık sık bana gelmez.. en son bayramda gördüm düşünün.. değişen tek şey ; eşimin bana olan saygısı daha da arttı..

nefretiniz içinde kalsın..

zor durumda elinizi uzatın.. normal zamanda yine geri çekersiniz..

Evlerden irak boyle gelin valah ay sasirdim resmenya Benim annemde cok cekti ama daha birgun babaanneme karsi bir saygisizlik yapmis degil ki sizin kadar vicdansiz degil yarin birgun gelininizde size yaparsa nolacak etme bulma dunyasi

Pes vallahi size diyecek tek kelime bulamıyorum ...Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…