Kzlar sinirlerim cidden tepemde of!....

ya kadın zor durumdaymış, eşin ne yapsaydı yani anne gelme karım seni istemiyor mu deseydi, ne kadar kötü olursa olsun o kadın onun annesi ve sahip çıkmak zorunda. kızına gitsin diyorsunuz belki oradada damadından çekiniyor ya da damat istemiyor.
ya Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, geçmişte sorunlarınız olmuş tamam da şuanda bence bunların hesabını yapmayın, zaten çalışıyormuş sabah gidip akşam geliyormuş. siz yine kucağınızda laptopla kk ya takılırsınız. 24 saat kesintisiz takılmıyorsunuz herhalde, sizin için ne hazırlıyorsan kayınvaliden de ondan yer. yani özel bişey de hazırlamazsınız. hayat bu kimin başına ne geleceği belli değil, yarın öbürgün sizin ailenizden birinin başına benzer durum gelse ve eşiniz kabul etmese, sığınma evine gitsin dese tavrınız ne olurdu acaba merak ediyorum lmaz:

aman allahım böyle gelini düşmanımın başına bile vermesin aman aman evlerden ırakkk....bu ne ya unutma düşmez kalkmaz bi allah sen kim oluyorsunda kadına beddua ediyorsun kocanın annesi sana mı soracak böyle zor durumda utan utan.... işte evlat büyütoruz o kadar emek veriyoruz biri geliyo kendini paşa sanıp ahkam kesiyor kocana acıdım bir de o zavallı kadıncağıza ...maaşını verse kabul eder misin hani çalışıyor ya o bakımdan ....

canim sinirlerine hakim ol azcik sakin ol, kendine zarar verirsin , cok bagiran hakli olmuyor aksine derdini anlatamaz
o degilde kayinbaban neden kaynanani kovuyor, erkek adam kendi gider karisini atmaz sokaga:umursamaz::mymeka:

ilerde kendi annenizin aynı durumda oldugunu düşünüp eşinin senin gibi düşündüğünü düşünsene bencede tavrın biraz tuhaff..ha tabikide bakmakla hükümlü değilsin o senin vicdanına kalmış bişiy artıkk

Son düzenleme:
Geçmişinizde kötü günler yaşamış olabilirsiniz..
Eşine.. karına sor demiş..
Eşin ne demeliydi..Ay dur karıma bi sorayım iizin verirse ,sokakta kalacağına ,bize gel bari mi demeliydi?CADIARZU
Kadın demekki damadının,anne babasının kulağına gitmesini istemediğinden ,oğlunu tercih etmiş..
Sen de madem o kadar beddua ettiysen..bak kabul olmuş.kadın senin eline düşmüş..
Sesini çıkarmadan evine kabul edecektin..
Bundan iyi koz mu olur sana..
O zaman kayınvaliden sana yaptığı hataları anlardı..
Ama sende ayrı eve çıktım diye burnu büyüklük ediyorsun..

Yaradan ne veriyorsa hayirlisini versin....evladinda, isinde, gücünde...ama en önemlisi ellere karistigmiz vakit vicdan sahibi insanlarla karsilastirsin.

Burda milletin evladlarina beddua edecegine, otur bir sakin kafa ile düsün, sokakta kalan senin Annen olsaydi, dur Anne hele kocama sorayim, hayir derse kadin siginma evine götürürüm seni diyebilecek kadar vicdansiz olabilirmiydin?

Ana bu arkadasim, en kötü Annede olsa, insan hic sokakta birakabilirmi?

Kaynanam 30 yil kaynana ile kayinpederle yasadi, neler cekmediki?
Hakaret, Siddet, dogru düzgün bir evlilik hayati bile sürdüremedi.....ikisinede ölene kadar bakti, yatalak oldular, altlarini aldi, yemeklerini yedirdi....
Kaynanasi ölmeden evvel apartmanla dükkani kendi cocuklarina degil ona birakti, ben seni istememistim kizim ama sen bana kendi kizlarimdan daha öte oldun, hakkini helal et diye yalvardi.
Maddiyat önemli degil tabiki, dünya mali ne olacak? Lakin yinede kayinvalidesi ona verdigi degeri böyle göstermek istemis, kactane cocugu varken gelinin üstüne yapmis tüm malini mülkünü.....

Hicbirseyde birakmasaydi yine bakardim kizim dedi bana.....Ben Allah rizasi icin yaptim!

Affetmek iyilerin intikamdir.......Umarim birgün sende bunu anlarsin

Bence sizin yaptiginiz daha cirkin birsey.
Evet, belki cok sey yasadiniz, cok cektiniz o kadindan.
Ama suanda sokakta kalmis. Ve ayrica esine sineme sor aranizda tatsizlik cikmasin demis.
Aranizda tatsizlik cikmasin diyen bir kaynana, gecmiste ne gibi seyleri sorun ederek sizi ayirmaya calisir düsünmekten alamadim kendimi.
Kabul edin, gelsin kalsin.
Ayni duruma sizde düsebilirsiniz. Hayat öyle birseyki, ben o durumda asla olmam desenizde, Allah öyle bi getiriyor ki o duruma.
Kabul edin, iyilik sizde kalsin.

haklısın canım yarın bunu yapıcam sımdı bıraz ıyım bır an cıldırdım kusuruma bakmayın yemın ederım cok ama cok agır seyler yasadım ondan bır an gozum dondu kırdıgım uzdıugum arkadaslar hepınızden ozur dılerım yarın aksam olanı bıtenı yazıcam sızlere canlar tekrar ozur

nefretini anliyorum,ama merhametsizligine anlam veremiyorum..bende birtakim seyler yasadimm..cok uzuldum..ama karsimdakine ne hali varsa gorsun diyemedim..sende yasadiklarina simdilik sunger cek boyle sadece kendini uzersin..bak ilerde seninde evladin olur caresiz kalirsin cocunun yanina gelin var diye gidemezsin..sakin niyetini bozma arkadasim..nefret etmek,sokakta birakmak sana birsey kazandirmaz..evine alirsin gerekeni yaparsin esinde babasiyla konusur cozum bulunur..sizde kaliyor diye samimi olmak zorunda degilsin zaten.
herkes gunahlarinin cezasini ceker..sende boyle yaparak kayinvalidenin sana yaptigi yanlislari,sende ona yapma..
kizinin evine bir anne gidemez gitsede o evde rahat edemeyecegini dusunur..yoksa amaci senin huzurunu bozmak degil..otur,sakinles ve dusun.o yanlis yapti diye sende yapma.simde boyle dusunuyorsun ama ileride vicdan azabi cekersin...
umarim hersey duzelir en kisa zamandaa..:teselli:

düsene bir tekmede sen vurma.tut elınden kaldır bence hayat cok garıp bır gun aynı seyler herkesın basına gelebılır.yanı senınde.

ee bi zahmet özür dileyin yani,özellikle de beddua ettiğiniz arkadaştan.....

Ben sana hak veriyorum canım eşin tek çocukta değilmiş bi kızı daha var neden oğlunda kalmak istiyor ki biraz da kızında kalsın oda evlat değil mi yani bende bu anne baba mevzu yüzünden nişanlımdan ayrıldım oda 6 kardeş olmasına rağmen bi bekar nişanlım olunca onun üstüne binmişlerdi ikisine de o bakıyordu senelerdir bizde bu yüzden senelerdir evlenemedik ve bu sene benimde canıma tak dedi ayrıldım bende gıcık oluyorum bencil ebevyenlere yaw klava:

arkadaşa baya bi tepki gösterilmiş.üzülmekte haklı bence kendine kötü şeyler yaşatmış bir insanın evine gelmesine üzülebilir.haklısın canım çok eğer sana kötü şeyler yaşattılarsa gelmesine üzülebilirsin.ama malesef yapacak birşeyin de yok.mecburen kalacak.çünkü sizde kalması uygun.eşinede kızmışsın,ama kızma bence çünkü annesi bu durumdayken onu ortada bırakamazki.annesi eşinede sor demiş ama dur anne onada bir sorayım diyemezdiki,mecburen oda ister gel dedi.bence senin yapacağın eşinle aranın bir daha bozulmasına izin verme.eşinede tepki gösterme.annesi bir sorun çıkarırsa da eşin bunu görecektir sorun çıkaran sen olma sakın.inşallah bu durum uzamadan çözülür.

İyi bari biraz vicdana gelmişsin..

ya kızlar allah askına ben vıcdansız kotu bırı degılım kotu gelınde hıc olmadım bu gune kadar ne annesıne ne babasına nede yedı sulalesıne en ufak bır saygısızlık yapmadım yapmamda ama bana yapılan ne ıyılıgı nede kotulugu unutamıyorum bız 1 yıl aynı evde oturduk zaten sureklı kavgalılardır hep oleler kadın kocasına bılmem ne cocugu kocası karısına bılmemnene bılmemne yaptıgımın karısı dıye hıtap ederlerdı evde gelınmı var kımın umrunda ınanın mayısta ayrılmıstım evden esımde ıyıce koputmustu yasadıklarım yetmezmıs gıbı bıde bosanma kararı almısım evden ayrılmısım 1 tel yok nıye gıttın oglumuzu dınledık bıde kızım senı dıneleyelım demedıler ben onlara her sekılde baktım hızmetımde hurmetımde dort dortluktu ama degerım koca bır sıfır oldu bıde karı koca kavga yaparlar kocası gelınde zaten sneı sevmıyo dıye ortaya bır laf et sınem krız gecırsın durduk yere esımın telıne annesınden msjlar evıme ıkılık saldınız gelmeyın bılmem ne kı halen msjları duruturum telımde sılmedım yanı karı koca sureklı kavga ve durduk yere bzıde nasbımızı alıyoz ee sımdıde bole olursa beım bunu kaldırcak gucum yok bu arada herkez annemden bahsetmıs benım annem le babam severek evlılık yapmıslar bırbırlerıne sslerı bıle yukselmez ve benım annem 2005te felc gecırdıkyuzde 70 agır ozurlu bır tek sag kolu calıyo canım babam annemın altından alır yemegınıyedırı banyosunu yaptırır ve tek duasıda allahım benden 1 dk once ölsun(annem yanı)sonra ben öleyim der cunku annem gerıde kalmasın dıye oel dua eder babam ben aılemde yuksek ses bıle duymadım ama orda hersey var evı ayırdım dıye ustlendıgım solenılmıshayır alakası yok sadece hep benım huzurum kactı evı ayırmısım gene mı bunların kavgalkarı normal oturmaya gelsınler kı gecen pazar zaten gelmıslerdı 9 cesıt hazırlık yaptım ıkramlıklarım harıc ınanın hıc otumadım ama kavga huzumunyenıden bozulması bır daha o gunlerı yasamak allah kımseye yasatmasın halen derın ızlerını yasıyorum esımde benı sureklı dovmedı ne olduysa evlıgımın ılk yılı olmustukı bunu yazmıstım bosanma davamı acmıs evı terk etmıstım her musıbette bın hayır varmısesımle barısıp ayrı evımızı actık bosanmamın yanı sıra ceza davalarıda acılmsıtı cunku zaten sıkayette bulunmustum bunlaroda yazmıstım cezasını da aldızaten kaynanama yarın akıl vermeyı dusunuyorum senı evden naısl kovar sen onu at 4320 sayılı kanun la 100 mt yanına bıle yalasamaz ıs yerınede gelemez sıddete veya korkuya yonelık soz veya davranıslarda bulunamaz dıye (esıme verılmıstı) kanun kadından yana zaten esımde aynı saatlerde babaısnı cagırsın evde konusalım dertelrı neymıs hata te taraflı olamz bunlar hep bole kavga kufur yanı esımın konsuması falan ıse yaramaz bunudabılıyorumda ınsallah huzurum kacmaz

Bunun bencilikle ne alakasi var anlamadim?
Kadin sokakta kalmis, keyfinden gitmiyorki!

kadin sokakta mi yatsin?
yarin birgün boyunca cocugunuz olsa Allah korusun basiniza böyle birsey gelse anneniz babanizin evi mi kendi evladinizin yaninda mi kalirsiniz..
yada ayni sekilde senin annen olsa sinirlerin yine ayni sekil tepene cikar mi?
valla seni bilmemde benim cinler tepeme cikti su yazi sekiline..
bu insanlar neden bu kadar acimasiz oluyor kadin bide izin istemis valla ne olursa olsun tabiki OGLUNUN evi gelecekte kalacakta 9 ay karninda sen degil annesi tasidi..
bana cok vicdansiz geldi yazim sekliniz..Allah kalbinize merhamet versin

Son düzenleme:

bak canım yaşadıkların hiç kolay şeyler değil tahmin edebiliyorum.
insanın ufacık bir huzursuzlukta nasıl canı sıkılıyor,kaldıki dayak falan.bunlar çok ağır şeyler.
kimse sana yaşadıklarını unut,herkesi herşeyi koşulsuz affet demiyor.
ama sonuçta ne yaşamış olursanız olun ortada sokakta kalmış bir kadın var ve bu kadın eşinin annesi.
bu noktada bazı şeyleri (bi arkadaşında yazdığı gibi) bir süreliğine rafa kaldırabilirsin.
benim ve zannediyorum çoğunluğun demek istediği buydu.
yarın çocuğun olunca göreceksin.
evlat ne kadar kötü olursa olsun yinede evlattır.anne babasını dövüyorda evlat yinede atılmıyor.okuyoruz,görüyoruz.
anne babada böyledir.ne kadar kötü olurlarsa olsunlar neticede eşinin annesi.bu taraftan bakmaya çalış birde.
sakinleşirsen daha mantıklı hareket edeceksin.
kolay gelsin.

yazanlara bile beddua etmenizden sizin nasil bir karaktere sahip oldugunuz belli oluyor.

her ne olursa olsun.. o sokakta kalmis bir anne !

insanlik duygularinizi heptenmi yitirdiniz?
bence bir piskologa gözükün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…