- Konu Sahibi dj_sinem_0106
-
kesinlikle katiliyorum! iyilik en guzel intikamdir..
sizi acitmis, uzmus belliki gurursuzluk yapacak kadarda aci durumda kendisi. Buyukluk sizde kalsin. Bir firsatini bulun guzelce eski gunlerde onun sizi ne kadar acittigini dile getirin o anlar anlamamazliktan gelse bile ve bence cok az kalir geri doner. opuyorumnanaktan
haklısın canım yarın bunu yapıcam sımdı bıraz ıyım bır an cıldırdım kusuruma bakmayın yemın ederım cok ama cok agır seyler yasadım ondan bır an gozum dondu kırdıgım uzdıugum arkadaslar hepınızden ozur dılerım yarın aksam olanı bıtenı yazıcam sızlere canlar tekrar ozur
İyi bari biraz vicdana gelmişsin..
Ben sana hak veriyorum canım eşin tek çocukta değilmiş bi kızı daha var neden oğlunda kalmak istiyor ki biraz da kızında kalsın oda evlat değil mi yani bende bu anne baba mevzu yüzünden nişanlımdan ayrıldım oda 6 kardeş olmasına rağmen bi bekar nişanlım olunca onun üstüne binmişlerdi ikisine de o bakıyordu senelerdir bizde bu yüzden senelerdir evlenemedik ve bu sene benimde canıma tak dedi ayrıldım bende gıcık oluyorum bencil ebevyenlere yawklava:
ya kızlar allah askına ben vıcdansız kotu bırı degılım kotu gelınde hıc olmadım bu gune kadar ne annesıne ne babasına nede yedı sulalesıne en ufak bır saygısızlık yapmadım yapmamda ama bana yapılan ne ıyılıgı nede kotulugu unutamıyorum bız 1 yıl aynı evde oturduk zaten sureklı kavgalılardır hep oleler kadın kocasına bılmem ne cocugu kocası karısına bılmemnene bılmemne yaptıgımın karısı dıye hıtap ederlerdı evde gelınmı var kımın umrunda ınanın mayısta ayrılmıstım evden esımde ıyıce koputmustu yasadıklarım yetmezmıs gıbı bıde bosanma kararı almısım evden ayrılmısım 1 tel yok nıye gıttın oglumuzu dınledık bıde kızım senı dıneleyelım demedıler ben onlara her sekılde baktım hızmetımde hurmetımde dort dortluktu ama degerım koca bır sıfır oldu bıde karı koca kavga yaparlar kocası gelınde zaten sneı sevmıyo dıye ortaya bır laf et sınem krız gecırsın durduk yere esımın telıne annesınden msjlar evıme ıkılık saldınız gelmeyın bılmem ne kı halen msjları duruturum telımde sılmedım yanı karı koca sureklı kavga ve durduk yere bzıde nasbımızı alıyoz ee sımdıde bole olursa beım bunu kaldırcak gucum yok bu arada herkez annemden bahsetmıs benım annem le babam severek evlılık yapmıslar bırbırlerıne sslerı bıle yukselmez ve benım annem 2005te felc gecırdıkyuzde 70 agır ozurlu bır tek sag kolu calıyo canım babam annemın altından alır yemegınıyedırı banyosunu yaptırır ve tek duasıda allahım benden 1 dk once ölsun(annem yanı)sonra ben öleyim der cunku annem gerıde kalmasın dıye oel dua eder babam ben aılemde yuksek ses bıle duymadım ama orda hersey var evı ayırdım dıye ustlendıgım solenılmıshayır alakası yok sadece hep benım huzurum kactı evı ayırmısım gene mı bunların kavgalkarı normal oturmaya gelsınler kı gecen pazar zaten gelmıslerdı 9 cesıt hazırlık yaptım ıkramlıklarım harıc ınanın hıc otumadım ama kavga huzumunyenıden bozulması bır daha o gunlerı yasamak allah kımseye yasatmasın halen derın ızlerını yasıyorum esımde benı sureklı dovmedı ne olduysa evlıgımın ılk yılı olmustukı bunu yazmıstım bosanma davamı acmıs evı terk etmıstım her musıbette bın hayır varmısesımle barısıp ayrı evımızı actık bosanmamın yanı sıra ceza davalarıda acılmsıtı cunku zaten sıkayette bulunmustum bunlaroda yazmıstım cezasını da aldızaten kaynanama yarın akıl vermeyı dusunuyorum senı evden naısl kovar sen onu at 4320 sayılı kanun la 100 mt yanına bıle yalasamaz ıs yerınede gelemez sıddete veya korkuya yonelık soz veya davranıslarda bulunamaz dıye (esıme verılmıstı) kanun kadından yana zaten esımde aynı saatlerde babaısnı cagırsın evde konusalım dertelrı neymıs hata te taraflı olamz bunlar hep bole kavga kufur yanı esımın konsuması falan ıse yaramaz bunudabılıyorumda ınsallah huzurum kacmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?