- Konu Sahibi dj_sinem_0106
-
kızlar carsamba ve persembe gunlerı bendeydi iki gece kaldı sonra annesine gıtti bizde zaten hafta sonu arkadaslarımızda kaldık suanda annemlerdeyim burdada kalıcam evdeki nette sorun var kusura bakmayın haber veremedim kocamdan falanda dayak yemedim oda zaten cok memnun degıl ki sonucunda kendı hayatımız var bızdeyken içimi acıtan herseyi soledım ama herseyi kızım sen haklısın dedi ınanın sustugum gunlerın acısını cıkarırcasına konustum ama kırmadım saygısızlık etmedım o unutmus bıle ne yazıkkı ben unutmadım bana yapılan ne ıyılıgı ne kotulugu unutmam beni yadırgayanlar kınayanlar olabılır yasamayan bılmez bılemez kızlar ama dayak konusunun gundeme gelmesı ne alaka dedım buraya ben konu acıyorum herturlu seye acıgım ama esımle sorunum yok ne alaka dedıttırdı bana ınanın cok sınırlendım ole bır sey bır daha olmaz allah hıc bır kadına yasatmasın
tehdit cebir kullanarak cinsel saldırıda bulunmak ruhsatsız atesli silahlarla mermileri satın alma veya tasıma veya bulundurma magdurun beden ve ruh saglıgını bozacak sekılde cinsel saldırı basit cınsel saldırı nıtelıklı cınsel saldırı
suc bu
agır ceza mahkemesınde gorulcek dava evlı oldugum adam tarafından magruz kaldım evden ayrılmıstım babamın evınde kardesımın yatagında kafama sılah dayadı bısey dıyın
kızlar beni hatırladınızmı konumu biliyomusunuz bilmiyorum esımle 1 mayıs gunu evden ayrıldım sıddet nedenıyle dayım ve yengem almıstı evden onların yanında bıle vurmaya calısmıstı sonrasında ıse darp raporu almıstım babam ve kardeslerımın olmadıgı bır saatte evı sılahla basmıstı ondanda sıkayette bulunmustum nezarette yatmıstı ve darp davası acıldı ve ev basma olayıda agır cezaya dustu ve ben bosanma davamıda coktan actım elımde 4320 sayılı karar da var dun bunlara ragmen bana msnde yazdı cok pısman oldugunu asla bır daha tekrarlamıycagını yuvamızı yıkmayalım dıyo aglıyo ıntıhar edıcekmıs gelınlıgımımle yatıyomus kızlar 2 ay oldu davaların 2 sı eylulde donmeyı dusunmuyorum asla eskısı gıbı olamıycagımızı dusunuyorum keske bunları yasatmasaydı kadın olmusum haberım yok 1 yıl evlı kaldık ve sıddet gordum defalarca sımdı ıse pısman oldugunu soluyo kırılan kadınlık onurum ne olucak bu kadar basıt mi ya soruyorum sızlere daha 25 yasındayım antıdepresan ılaclar kullanıyorum bu bana revamı ya kopek gıbı aglıyo ben gunlerce agladım yemek yemedım ne umutlarla evlendım su dustugum durumalara bakın bıseyler dıyın cok ıhtıyacım var gücüm tukenmek uzere tek basına mucadele edıyorum hayatla agır gelıyo hersey cok yoruldum cok
Bunlar başka konulara yazdığınız onlarca mesajdan sadece ikisi. Beni korkutuyorsunuz. Ve bir şey uydurduğumuz yok, bunları siz öne sürüyorsunuz. Can güvenliğiniz var mı o bile şüpheli. Allah yardımcın olsun.
canım acıkca yazıcam yalnız sunuda belırtmelıyımki suan gene o gunlerı yasamıs gıbı oldum ılaclarım evde kaldı heryerım tıtrıyo yemın ederım bız esımle 5 yıl ask yasadık 2 yıllıkta evlıyız toplkam 7 yıl 3 aylık ayrı kaldık buda ben 1 yıl aynı evde yasadım sureklı annesıyle babası kavgalı sureklı kufur hakaret hıc gormedıgım seyler bende ayrı ev ıstıyodum ama esımın ıslerı ıyı gıtmıyodu artık ıyıce bunalmıstık esım yataga ıser olmustu ıssızde kaldı bende ya ayrı ev yada bosanıcam dedım benı darp ettı evden ayrıldım sonra esım hıc bu zamana kadar elıne dahı almadıgı sılahını da alıp annemlerın evını bastı evde bı annem bıde ben vardık ve bız esımle hep korunuyoduk bosanıcam dedıgım ıcın benımle zorla ılıskıye gırdıkı cocuk olsunda benden bosanamsın dıye sankı ıstemedıkten sonra nasıl olcaksa ertesı gun hapları bıle var alamazdım sankı tabı ben hepsınde sıkayetcı oldum esım basırmak ıcın her yolu dneıyodu en son olarak matbadan CANIM ESIM SENI VE AILENI UZUP ESEKLIK YAPTIGIM ICIN OZUR DILERIM SENI SEVIYORUM ISMI VE SOYISMI YAZAN kagıt bastırıp heryere dagıttı babama msjlar cıcekler bılyıordumkı esım bu degıldı 5 yıl vermıs oldugum emegım vadı 3 aydan sonra ıkna oldum allaha bın sukur hersey cok guzel gıdıyo kı esım ole dıyınce gene aılesının problemı yuzunden aynı olaylartı yasıcagımı dusunerek ole tepkı verdım bence ben haklıyım bana yazılan tum cevapları okudum dedımya yasamayan bılemez ınanın esımı aradım eve gıdıyo suan ılaclarım ıcın atlatmak ıstıyorum bır kadının yasayabılecegı en agır seylerı yasadıgımı dusunuyorum ve aılsının yzuunden oldu ayrıca yapıp edıp kenara cekılırler bız ne yaptık derler
canım acıkca yazıcam yalnız sunuda belırtmelıyımki suan gene o gunlerı yasamıs gıbı oldum ılaclarım evde kaldı heryerım tıtrıyo yemın ederım bız esımle 5 yıl ask yasadık 2 yıllıkta evlıyız toplkam 7 yıl 3 aylık ayrı kaldık buda ben 1 yıl aynı evde yasadım sureklı annesıyle babası kavgalı sureklı kufur hakaret hıc gormedıgım seyler bende ayrı ev ıstıyodum ama esımın ıslerı ıyı gıtmıyodu artık ıyıce bunalmıstık esım yataga ıser olmustu ıssızde kaldı bende ya ayrı ev yada bosanıcam dedım benı darp ettı evden ayrıldım sonra esım hıc bu zamana kadar elıne dahı almadıgı sılahını da alıp annemlerın evını bastı evde bı annem bıde ben vardık ve bız esımle hep korunuyoduk bosanıcam dedıgım ıcın benımle zorla ılıskıye gırdıkı cocuk olsunda benden bosanamsın dıye sankı ıstemedıkten sonra nasıl olcaksa ertesı gun hapları bıle var alamazdım sankı tabı ben hepsınde sıkayetcı oldum esım basırmak ıcın her yolu dneıyodu en son olarak matbadan CANIM ESIM SENI VE AILENI UZUP ESEKLIK YAPTIGIM ICIN OZUR DILERIM SENI SEVIYORUM ISMI VE SOYISMI YAZAN kagıt bastırıp heryere dagıttı babama msjlar cıcekler bılyıordumkı esım bu degıldı 5 yıl vermıs oldugum emegım vadı 3 aydan sonra ıkna oldum allaha bın sukur hersey cok guzel gıdıyo kı esım ole dıyınce gene aılesının problemı yuzunden aynı olaylartı yasıcagımı dusunerek ole tepkı verdım bence ben haklıyım bana yazılan tum cevapları okudum dedımya yasamayan bılemez ınanın esımı aradım eve gıdıyo suan ılaclarım ıcın atlatmak ıstıyorum bır kadının yasayabılecegı en agır seylerı yasadıgımı dusunuyorum ve aılsının yzuunden oldu ayrıca yapıp edıp kenara cekılırler bız ne yaptık derler
bunu yapan eş ağzıyla kuş tutsa affedilmez. bir kaç kelime matbaada yazılan yazılar,ve çiçekler. bu kadarmı kolay ya. bu kadarmı kolay o yapılanı affedebilmek.ister 7 yıl ister 17 yıl lberaber olun.. şu yapılanın affedilecek hiçbir yanı yok.canım acıkca yazıcam yalnız sunuda belırtmelıyımki suan gene o gunlerı yasamıs gıbı oldum ılaclarım evde kaldı heryerım tıtrıyo yemın ederım bız esımle 5 yıl ask yasadık 2 yıllıkta evlıyız toplkam 7 yıl 3 aylık ayrı kaldık buda ben 1 yıl aynı evde yasadım sureklı annesıyle babası kavgalı sureklı kufur hakaret hıc gormedıgım seyler bende ayrı ev ıstıyodum ama esımın ıslerı ıyı gıtmıyodu artık ıyıce bunalmıstık esım yataga ıser olmustu ıssızde kaldı bende ya ayrı ev yada bosanıcam dedım benı darp ettı evden ayrıldım sonra esım hıc bu zamana kadar elıne dahı almadıgı sılahını da alıp annemlerın evını bastı evde bı annem bıde ben vardık ve bız esımle hep korunuyoduk bosanıcam dedıgım ıcın benımle zorla ılıskıye gırdıkı cocuk olsunda benden bosanamsın dıye sankı ıstemedıkten sonra nasıl olcaksa ertesı gun hapları bıle var alamazdım sankı tabı ben hepsınde sıkayetcı oldum esım basırmak ıcın her yolu dneıyodu en son olarak matbadan CANIM ESIM SENI VE AILENI UZUP ESEKLIK YAPTIGIM ICIN OZUR DILERIM SENI SEVIYORUM ISMI VE SOYISMI YAZAN kagıt bastırıp heryere dagıttı babama msjlar cıcekler bılyıordumkı esım bu degıldı 5 yıl vermıs oldugum emegım vadı 3 aydan sonra ıkna oldum allaha bın sukur hersey cok guzel gıdıyo kı esım ole dıyınce gene aılesının problemı yuzunden aynı olaylartı yasıcagımı dusunerek ole tepkı verdım bence ben haklıyım bana yazılan tum cevapları okudum dedımya yasamayan bılemez ınanın esımı aradım eve gıdıyo suan ılaclarım ıcın atlatmak ıstıyorum bır kadının yasayabılecegı en agır seylerı yasadıgımı dusunuyorum ve aılsının yzuunden oldu ayrıca yapıp edıp kenara cekılırler bız ne yaptık derler
önce dayak yemedim diyorsunuz. ama sonra dayağın, gündeme gelmesi ne alaka diyorsunuz.
sinirlenecek ne var.
konuyu açan sizsiniz. okuyan biz. açmasaydınız o zaman..kocanızın size. 2 kere tecavüz ettiğini . hemde ayrı yaşarken,hemde kafanıza silah dayayıp.
siz bunu affedilecek bir şey olduğunudüşünüyor olabilirsiniz. hatta kayınvalidenizin gelmesinin yanında çokta önemsenmeyecek bir şey gibi düşünebilirsiniz
. ama gerçekler öyle değil. sizin bu olayı nasıl affettiğinizi anlamakta hiç mümkün değil.
boşverin bence,, kayınvalidenizin size yaptıklarını ( o 1 senei çinde ki )bununla kıyaslamak asla, mümkün değil,
hatta kayınvalidenizi,hayli hayli affetmeliydiniz kocanızı affettiğinize ve bu kadar yüce gönüllü olduğunuza göre.:hulya:
değilmi.
ya güzelim hala elle tutulur gözle görülür bişi söylemiyorsun..annesi ile ne sorunun var diyoruz sen 2 saat eşinle olanları anlatıyorsun.bunu zaten biliyoruz..ee zaten anne baba kavga ediyor.ortada sana yapılan bişi yokki..ha şu var.bu seni etkilemezmi ,huzurun bozulmazmı...etkiler ,huzurunda bozulur..bende yaşamak istemem böyle bir evde ama kimseye de kayınvalidem bana nelşer neler çektirdi ,nefret ediyorum ,ayy siz bilmiyorsunuz vs gibi sinirli sinirli de konuşmam..çünkü olan şey bunları söylemeni gereksiz kılıyor..
bu kadın seni eve mi hapsetti,sana dayak mı attı ,yemek mi esirgedi.vsvs bunları yapar o zaman derim ki kız çekmiş cidden..haklı ama anne ve babanın kavgası ile nasıl oluyor da kayınvaliden sana dayanamayacağın olayları yaşatıyor..ondan ölesiye nefret etmene neden oluyor
ayrıca ınadırmak zorundada degılım ıster ınan ıster ınanmaaaa
bıde bedduaya takılıp kalınmış hay allahım ya terbıyesızlıgım vıcdansızlıgım hıc bır seyım kalmamıs hakater boyutunda kelımeler var onlarıda allaha havale edıyorum yasamayan bılemez bunu en basından berı soluyorum ben yasadım ben gordum ben cektım bır ben bılırım bır allah ben cozum ıcın sız olsanız ne yaparsınız dedım derdımı yazdım konun geldıgı yere bakın ben evden ayrıldıgımda esımın aılesı benı aramısmı aılem olmasaydı bende belkı kadın sıgınma evındeydım bende o sınırle oda kavga yaparken banamı guvendı ne gordum onlarıon yuzunden o gunlerıde yasadım oda gıtsın kadın sıgınma evıne dedım yeterkı huzurumuz bozulmasın ya sız hıc gordunuzmu evde gelın var kadın kocasına bılmemne cocugu dıyo adam karısına bılmem nene bılmem ne yaptıgımız karısı dıyo dusunebılıyomusunuz benım ve esımın psıkolojısı nasıl bozulmasın onların bızlere akıl vermesı gerekırken bız verıyoz benım derdım hep onlarmı olucak allah askına stres olmam hatta cıldırmam yerlıydı bence kendımce cok haklıydım ınanın esımde bende ıkı gece arkadaslarımızda kaldık zaten bırakmadılar sımdıde annemlerdeyız burdada kalıcam zaten annem yuzde 70 ozurlu geldı kaldı zaten ıkı gece tekrarlıyorummmmm kaldı zaten kayınvalıdem carsamba ve persembe gunlerı bendeydı ıcıme attıgım herseyı konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?