Kzlar sinirlerim cidden tepemde of!....

Bunlar başka konulara yazdığınız onlarca mesajdan sadece ikisi. Beni korkutuyorsunuz. Ve bir şey uydurduğumuz yok, bunları siz öne sürüyorsunuz. Can güvenliğiniz var mı o bile şüpheli. Allah yardımcın olsun.

pessss diyorum başkada bişey demiyorumm gerçektennn :1shok:
ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın kadın sokakta kalmışşş
daha ötesi varmıı
insanlık gereği sizsin sorgusuz sualsiz bişey dememeniz lazımm
insanlıkk öldümüü yahuuu
biraz vicdan, biraz merhamet lütfenn

bence eşiniz yapması gerekeni yapmış ne deseydi yani annesine sokakata kalmış kadın yani

canım acıkca yazıcam yalnız sunuda belırtmelıyımki suan gene o gunlerı yasamıs gıbı oldum ılaclarım evde kaldı heryerım tıtrıyo yemın ederım bız esımle 5 yıl ask yasadık 2 yıllıkta evlıyız toplkam 7 yıl 3 aylık ayrı kaldık buda ben 1 yıl aynı evde yasadım sureklı annesıyle babası kavgalı sureklı kufur hakaret hıc gormedıgım seyler bende ayrı ev ıstıyodum ama esımın ıslerı ıyı gıtmıyodu artık ıyıce bunalmıstık esım yataga ıser olmustu ıssızde kaldı bende ya ayrı ev yada bosanıcam dedım benı darp ettı evden ayrıldım sonra esım hıc bu zamana kadar elıne dahı almadıgı sılahını da alıp annemlerın evını bastı evde bı annem bıde ben vardık ve bız esımle hep korunuyoduk bosanıcam dedıgım ıcın benımle zorla ılıskıye gırdıkı cocuk olsunda benden bosanamsın dıye sankı ıstemedıkten sonra nasıl olcaksa ertesı gun hapları bıle var alamazdım sankı tabı ben hepsınde sıkayetcı oldum esım basırmak ıcın her yolu dneıyodu en son olarak matbadan CANIM ESIM SENI VE AILENI UZUP ESEKLIK YAPTIGIM ICIN OZUR DILERIM SENI SEVIYORUM ISMI VE SOYISMI YAZAN kagıt bastırıp heryere dagıttı babama msjlar cıcekler bılyıordumkı esım bu degıldı 5 yıl vermıs oldugum emegım vadı 3 aydan sonra ıkna oldum allaha bın sukur hersey cok guzel gıdıyo kı esım ole dıyınce gene aılesının problemı yuzunden aynı olaylartı yasıcagımı dusunerek ole tepkı verdım bence ben haklıyım bana yazılan tum cevapları okudum dedımya yasamayan bılemez ınanın esımı aradım eve gıdıyo suan ılaclarım ıcın atlatmak ıstıyorum bır kadının yasayabılecegı en agır seylerı yasadıgımı dusunuyorum ve aılsının yzuunden oldu ayrıca yapıp edıp kenara cekılırler bız ne yaptık derler

Evet, çok ciddi travma yaşamışsınız, konularınızı takip ettiğim için az çok biliyorum. Az önce eşimle sorunumuz yok nerden çıkarıyorsunuz falan yazınca bir an korktum açıkçası, psikolojisi iyice bozuldu herhalde dedim.

Ne yaşadığınızı biz asla bilemeyiz. Ama eşinizle bunları yaşayıp annesine bu denli cephe almanız garibimize gitti. Ailesi yüzünden oldu diyorsunuz ama eşinizin size yaptıkları ortada. Annesi fitliyor olsa bile bunları size o yaşattı sonuçta, dediğiniz gibi hangi kadın bunları hak eder ki?

Her şey güzel gidiyor demişsiniz, Allah bozmasın, ama eşinize karşı bir süre daha temkinli olun. Öyle eşşeklik yaptım demekle olacak şey değil. Siz elbette daha iyi bilirsiniz ama sağlıklı düşünebilseydiniz affetmezdiniz gibi hissediyorum.

Bu arada, o tecavüzden hamile kaldınız mı? Cevap vermezseniz saygı duyarım ama merak ettim.

kendince çok haklı olabilirsin ama madem herşey güzel gidiyodu sende eşini affetmiş herşey düzelmiş gayet iyiydide sende eşini kırmamak adına ki eğer sen ÇOK OLGUN VE YAPICI bi kadınsan niye demedin ''tamam canım gelsin kalsın''diye
kadının ömrü billah sizde kalıcak hali yok ya bikaç gün kalıcaktı muhtemelen
bu bikaç gün içinde ne yaşatabilir sana kendi derdini düşünmekten
eşin çok tutarlı bi insan değil bunu anladık zaten ki senin ruh halinde apaçık ortada...
ama demekki hiç bişey tek taraflı değil sendede bişeyler varki buraya kadar gelmiş olay
biraz alttan almasını biliceksin ki...
GERÇEKTEN ARA YAPICI OLSAYDIN ''GELSİN HAYATIM'' DİYİP ONU EŞİYLE BARIŞTIRIP ÖYLE YOLLAR VE HAYATINA KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDERSİN
bu kayınvaldenle arandaki sorunun için di canımmm onu neolursa olsunda dışarda bırakmak otele gitsin demek insanlığa sığmaz
AYRICA EĞER EŞİNEDE AL PARASINI VERİYİM OTELDE KALSIN DEMİŞSEN ONUNDA TAVRININ ÇOK NORMAL OLMASINI BEKLEME DERİM BEN....
SONUÇTA ANNESİ VE KAN ÇEKİYO CANIM

eğer siz eşinizin bunca yaptığına rağmen eşinizle yeniden mutlu olmayı başarabildiyseniz, kayınvalidenizle de mutlu olmayı başara bilirsiniz. ama bir başka arkadaşımızın dediği gibi siz bence eşinizin yaptıkları için bir sorumlu arayıp onu da kayınvalideniz olarak belirlemişsiniz.
bu arada kayınvalideler neden erkek çocuklarının evlerine gelir de kızların evine gitmez sorunuza da şunu söyleyebilirim ki damatların yanında rahat edemezler.
hoş kayınvalideniz onu bir kadın sığınma evine ya da otele yerleştirmeyi düşündüğünüzü bilseydi eminim kızına giderdi.

Ayyy ne zor şeyler...
Ben bekarım gerçi ama gene de merhamet edin.
Kin insanın dikenidir.
En çok kendine batar.
Bırakın kadın sizde bir süre kalsın...
Eşinizin de üstüne gitmeyin eşiniz sonuçta....
:1no2:

bunu yapan eş ağzıyla kuş tutsa affedilmez. bir kaç kelime matbaada yazılan yazılar,ve çiçekler. bu kadarmı kolay ya. bu kadarmı kolay o yapılanı affedebilmek.ister 7 yıl ister 17 yıl lberaber olun.. şu yapılanın affedilecek hiçbir yanı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay zaten kaldı ıkı gece yazdım ya okumadınızmı oglunuda gormedı hıc cunku esım gece 1 de gelıyo annesı en gec 12de yatar o da en gec benımle sohbetten konustuk sorunlarını dınledım ve zamanında yasadıgım onların bana yasatmıs oldugu herseyıde yuzune soledım o bıle unutmus ne yazıkkı ben unutmadım snaırım anlamadınız ben zaten bayramlada gıttım oturmayada gelmıslerdı kavgayla gelıcegı ıcın yenıden tekrardan huzurumun bozulcagını dusundum adeta cıldırdım esımın aılesı cok problemlı hemde cok benım esım yenı dogmus bebekken cayla beslenmıs sız dusunun artık annesıne dedım sen benım yerımde olsan o evde dururmuydun dedın yada hangı gelın dururdu dedım herseyı ama herseyı konustum ne olur anlamaya calısın yazıyorum ama sankı ben baska telden sız baska telden

dayak falan yemedım dogru esımle 24 temmuzda ayrı eve cıktım bole bır sey ne bugune kadar nede oncesınde olmadı....

lakın 1 mayısta evden ayrılırken yasadıgım olaydı raporumu almıstım davasıda acılmıstı actıgım konuyla alakası yok bole bı sey yasamadım allah yasatmasın bır daha ve kımselerede yasatmasın

esımde huzurumuz bozulcak dıye cok korkuyo bende yıne aılesı yuzunden olucak dıye cok korkuyorum sorunum derdım buydu anladınız umarım

ılaç kullanıyormuşsun. Doğrudur. Almıyorsan bunun yanında terapi de almanı öneririm.

Bunun yanında, yazarken noktalama işâretlerini yerli yerine koymayı denersen sanırım seni daha kolay anlayabiliriz.

Bu arada, senin bu adama açtığın dava, artı bi kamu davası vardı, onlar ne oldu?

Acaba sevgili kocacığın onlardan yırtmak için mi pişman ayaklarına yatıp kendini affettirdi.

Ben eşşeklik ettim demiş, ne büyük bedel, değil mi klava:

arkadasım kadının bana attıgı ıftıralarımı soleyım kocasıyla kavga yapınca bneı one surmesını mı soleyım hangı bırını soleyım telımde halen msk larını saklıyorum evıme ıkılık saldınız dıye ıkıde bır bızı kovuyodu msjları heln telımde duruyo esıme doldurus notlarınıda saklıyorum eve geldıgınde soledım sok oldu hatırlamıyormus hepsını saklıyorum dedım ve onada anne sız neden evden ayrıldınızkı dedım o evde sızın hakkınız daha fazla 4320 sayılı kanunu cıkarın kusurlu olan esınız dedım sonucta elınde delılın olduktan sonra aıleye karsıda yapılıyo hemde 2 yıl sureyle dedım yanı huzurumu bozacak bır sey olursa o zaman bende bunu kullanıcam zaten elımde msjlar kagıt parcaları duruyo demek ıstedım ustu kapalı anlamıstır umuyorum

bu kadar şeyi yaşayan birisinin psikolojisinn normal olması doğal değil bende olsam bende istemem ama elime düşmüşsede tekme atamam zaten evin ayrı barkın ayrı kadın 7 de çıkıp 7 de geliyomuş eve kadının aklı başına gelmiştir merak etme bide sanada mahkum bu durumda ne arana fitne fesat sokar nede ağzını açar orası senin evin olsun genede büyüklük sende kalsın allah büyüktür herkes hakkettiğini yaşar ama yani eşinin tarafından yaşadıklarında kabul edilir gibi değil hadi aldatma bile tecavüzün yanında daha hafif kalıyo be güzelim nasıl affetmişsin yada sendedemi hata vardı da affedebildin anlamadım neyse dediğim gibi herkes ettiğini çekicek sen gene alttan al büyüklük sende kalsın

bakın ne güzel söylüyorsunuz aileniz olmasaydı!!!!

yasadiklarin cok zor seyler..esinle basta aranizda problem yokmus ama kaynanin evinde olanlar ve esinin issiz kalmasiyla sizinde evliliginiz bozulmus bu yuzden de ailesini sucluyorsun..cocuklarina sahip cikamamislar birbirleriyle ugrasmaktan..siz onlardan ayrildiginiz halde hala bir sekilde onlarin evinde olan olaylarin sizin eve gelmesi ve yine ayni seylerin tekrari olacak korkusu seni huzursuz yapmis.seni anliyorum..umarim hersey duzelir..artik onlardan ayrisiniz yakin durmazsin ve evine gelince de samimi olmazsin.boylelikle de olaylarin icine cok girmemis olursun.
yasadiklarini arkanda birakmaya calis onlari omzunda tasidikca yukun hergun daha da agirlasir.kimse icin kendini uzmeye degmez.kimseyi de suclama.inan herkes ettiklerini bir sekilde bulur.Allah buyuktur.onlar onlar sana kotuluk yapti diye sende intikam alma bosver Allaha havale et.

Ben Hala konu sahibinin kaynanasinin evinde neler yasadigini anlayamadim hep ayni seyleri soyluyisun belki yasadigin seylerin detayina girmek istemiyosun ama konu aciyosun detayina gireceksinki bizde ona gore yardimci olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…