Kzlar sinirlerim cidden tepemde of!....

lütfen acil haklarımı bilmiyorum Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

esımle 5 yıllık bırlıktelıgınden ardından evlendım 1 yıllık evlıyım esım bu 1 yıllık zamanda esımden sıddet gordum en son 1 mayıs gunuydu evden ayrıldım ve darp raporu aldım 6 mayıs carsamba gunu darp raporumu da alıp savcılıga suc duyurusunda bulundum cunku esımden tehdıt alıyodum sılahı avrdı daha oncesındende sılahını cok dogrultu bana sınırlı bır yapısı var aynı gunun gecesı bana msj cektı don sevıyorum falan dıye ve ben donmıycegımı kesın olarak bosanma kararımı aldıgımı soledım bırdaha onume cıkma lutfen bırbırımızı rahatsız etmeyelım dıye soledım persembe sabah 8 sularında zıl caldı (bu arada annem felc hastası babam sehır dısında kardesımde ıste ıdı) kapıyı uyku sersemı actım onun oldugunu anlayınca kapatmak ıstedım ama olmadı netıce ıtıbarıyle esım tarafından 2 defa tecavuze ugradım ve kafama sılah dayadı sılahı kuru sıkıdan bozma sılah ve ben 2 saat kadar kotu seylere magruz kaldım esım evden cıktıktan sonra polısı aradım ve adlı tıtanda tacevuz ıcın raporumuda aldım esım karakola cagrıldı ve sılahıda ortaya cıktı o gun nezarette tutuldu sabaha kadar sabahta savcılıga sevk edıldı kontrol takıp kararı verıldı suan celp kagıdının gelmesını beklıyorum lutfen ne kararlar cıkar ne olur yardım edıncezası ne olur

bu diğer konunuz.
bu adamla hala nasıl berabersiniz siz.
adamın bu yaptıklarını nasıl affettiniz siz.:1shok:

bu diğer konunuz.
bu adamla hala nasıl berabersiniz siz.
adamın bu yaptıklarını nasıl affettiniz siz.:1shok:

Sevgili okypete seni yorumlarından bilirim çoğu zaman hem fikirimdir
Ama bi sözüne katılmıyorum arkadaşım
Bu kişi adam değil ki
Sapık ruhlu bi yaratık klava:
Bunu affedip birlikte yaşayanında aklına şaşarım :bbo:
Tecavüz bir suçtur ve bunu yapanları taksim meydanında şeyinden sallandırmalı

adamlara ayıp ettim
.evet, yaratık .
haklısın.
nasıl affedebilir. inanamıyorum. silah dayamış birde kafasına. offf.

Son düzenleyen: Moderatör:

terbiyesiz...sana müstahak..kadın sormuş eşinin iznini al rahatsız etmiyim demiş.ne olursa olsun sana ne kötülük yaparsa yapsın eşini doğurup bu zamana getiren kadına bi tas çorbandamı yok ne ekersen onu biçersin
(ki eş diyemiyorum ruh hastası..)

silah zoruyla tecavuzmu etti?kaynananizmi soylemis ogluna bunu yapmasini sizin kocam dediginiz insanda iş yok zavali kadin napsin ya busuru konu acmissin bu yaratikmi desem nedesem kisi hakinda halada berabersin laf olsun torba dolsun diyemi konu açiyosun anlamadim bukadar insanin siniri ziplatiyosun?
Eger kaynanan sana kotu davrandiysa evinde onu oyle ağirlaki o yaptiklarindan utansin(tabiki soyledigin gibi sana çektirdiyse)

adam kafana si,lah dayamış 2kere zorla tecavüz etmiş eziyetin bini bin para daha ne işin var bu adamda bea kaynanana gelince eşimin anası benimde anam neyaparsa yapsın alla hgörür mükafatınıda o verir sokakta kalmış kadıncagız senin dedigine bak biz neler çekiyoz sokmayalım evlerimize ozaman sanki eşin mısır tarlasında bitti ona eşte denilirseee tabiiii

bu tavrınız hiç mi hoş bir tavır değil.zmanı gelicek sizde anne olucaksınız siz zor durumda kalsanız evladınız sizi istemese gcünüze gitmezmi her ne olursa olsun ne yapmışsa yuapsın bence sizin yaptığınız çok ayıp....ne demek sığınma evine gitsin ne kadar ayıp yaa...yalnız siz ne yaparsanız aynısı size geri dönecektir emin olun...annesi babası var kızına gitsin diosunuz peki oğlu onun evladı değilmi çok ayıp çok kınıyorum sizi...

birde iki kere tecavüz etmiş eşiniz ala ala hala koca diye tutoyormusunuz siz onu kusura bakma bu durumda sende kocanda masum değil ama kaynanaız çok masum geldi bana saçma sapanda konuşmayım bence

Sen ne biçim bir insansın.Sanırım yaşadıkların dolayı ruh sağlığın yerinde değilki böylesine saçma bir yorum yapmışsın.

Beddua ettiğin kişi haysiyetli, şerefli, dayak yediği, tecavüze uğradığı adamla yoluna devam etmeyecek karakterde bir insan.

Ne kadar basit bir insansın.

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin yani insanın evladına bile muhtaç etmesin. Çaresiz bir anne iyi ya da kötü çaresiz bir kadın ortada bırakmak olurmu.

Eşinin annesinden ziyade eşin problemli ztn yani hala o adamın eşin olması bence en büyük problem.

Allah yardımcın olsun.

canım bak bende eşimle ailesi yüzünden çok tartıştık ve her tartışmada gerilmede annesi bizi boşatmak için seferber oldu. Ama ben istediğim kapıyı gösterdiğim halde eşim istemedi. Bak haftaya eşiyle bana kalmaya geliyolar torunlarını özlemişler. ama ben onu utandırıp en güzel bi şekilde evimde ağırlayacağım. en azında sorunun kendilerinde olduğunu belki bu şekilde anlarlar. ha buna rağmen rahatlık batarda yine eskisi gibi olursa işte o zaman tavır alacağım. kaldıki seninki benimki gibide değil.senin kayınvaliden keyfinden gelmiyo yardıma muhtaç ve sende kayınvaliden olarak değilde yardıma ihtiyacı olan birisi olarak gör onu. belki böyle daha kolay kabullenirsin. ha gelsin size sorun çıkartmaya başladığı an o zaman tavırını al. şimdiden böyle önyargılı olma. kaldıki ben kayınvalidemi anlatsam burda kimseye blog açacak yer kalmazdı ama ben bir gün bile onunla muhatab olmadım hep eşimle sorunumu hallettim. sende öyle yap. ama şimdi kayınvalidene destek olda o yaptıklarından utansın

nasıl beddua okuyabiliyon yaaa...

Sinem in yaşadığı ilk şoku anlayabiliyorum..

Detayları bilemeyiz ama kayınvalide ile aynı evde yaşama fikri tekrar gündeme gelince bu kadar çıldırdığına göre demek ki çok kötü olaylar yaşamış kayınvalidesi ile..

Bu arada kayınvalidesinin de onca kötü şey yaşadığı gelinin evine gelmek istemesini de anlayamadım..Kendi anne babası varmış aslında ...Neyse ayrıntıları bilemeyiz tabii..Onunda geçerli sebepleri vardır mutlaka..

Ne olursa olsun eşinin annesi..

Bir anne oğluna ''size geleyim mi?'' diye sorduysa gerçekten zor durumdadır demek ki..

Ne kadar da nefret etsen, olsun..Yardıma ihtiyacı olan insan eşinin annesi..
Evine kabul et. Canım cicim yapmak zorunda değilsin..
Sen üstüne düşeni yap en azından insan olarak..

Kul görmezse Allah görür..

Biraz sakinleşince çoğunluğun söylediklerinde haklı olduğunu göreceksin..:)

Ay sen o kız mısın?:1shok:

Canım kayınvalideyi boşver de şimdi, sen bu adamdan kurtul bir şekilde ya..CADIARZU

Allah yardımcın olsun valla...CADIARZU

belki seni kırmış olabilrler ama dara düşen kim olursa olsun el uzat zaralı çıkmazsın tatlılıkla eşi ile barışmasına bu yaşta birbirlerine ihtiyaçları olduğunu vurgula ama surat asma derim ekmeğine yağ sürme tecrübe konuşuyor maalesef

yahu gözünüzü seveyim siz olsanız dur anne bir kocama sorayım seni istiyor mu istemiyor mu? böyle mi dyecektiniz...
Neticede annesi nasıl yok desin...
Ne kadar vicdansızsınız
tam çokk kötü şeyler yaşamış olablirsiniz ama şimdi işler değişik
çünkü bu defa siz onun evine gitmiyorsunuz o sizin evinize geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…