Kzlar sinirlerim cidden tepemde of!....

bunlar ne biçim insanlar sen ne biçim bir aileye gelin gitmisin
kayinpederin kayinvaldene söver, evden kovar
kocan sana silah dayar sana tecavüz eder
bence şuan senin öncelikli derdin kayinvalden değilde o kocan olası adamdan kurtulmak olmalı
bikes silahı kafana dayamış onunla kurtulmuşsun bidakie öyle hafif atlatamayabilirsin
haytın tehlikede bence

Anladığım kadarıyla bu arkadaş daha önce eşinden çok kötü şeyler görmüş.Bence bunları yaşayan bir insan biran önce boşanmalıdır(inş.çocuk yapmazsınız)Birde bir insanın nasıl bir ailede yetiştiği çok önemli belliki eşiniz yaşadıklarını,gördüklerini size yaşatmış(bence bunlar daha önemli)Eşiniz babasına benzemiş.
Kayınvalidenize gelince; her ne olursa olsun insanı insan yapan en önemli özellik vicdan ve merhamettir.Ne yapsın. kadının baştan kaderi kötü yazılmış,kocası, gelini Allah yardımcısı olsun.Bu kadar acımasız olmayın bu dünyada kimin ne olacağı hiç belli olmaz.Tek dileğim rabbim kalbinize biran önce merhamet tohumları eksin.ınsanlara da beddua okumaktan vazgeçin,döner dolaşır o beddualar gelir sizi bulur.Çok ayıp VE GÜNAH biraz vicdan lütfen.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Sizi alkışlamak yetmez.Önünüzde saygıyla eğiliyorum ki muhtemelen benden küçüksünüz buna rağmen saygılarımı kabul edin lütfen.Ağzınıza sağlık....

Tüyelerim diken diken oldu yaaa RABBİM sizin merhamet ve vicdan duygusu versinn... Biraz kaba konuşucam ama kusura bakma artıkkk "Oğlu iyiyken tatlıyken oğluyla herdakikanız geçerken iyidee anasımı acı geldi size?? O anne olmasaydı siz yanında uyuduğunuz adamı yani oğlunu nasıl tanicaktınız?? RABBİM büyüktür öyle bir gelinin eline düşürürki sizii FELEĞİNİZİ ŞAŞIRIRSINIZZ... yazık diyorumm ve birde o annenin yerine kendi anneniniizi koyunn eşiniz sizin annenizi istemese aynen böylee BANANEEE diye haykırsa sığınma evine gitsin dese Neyapardınızzz???
Dedimyaa RABBİM size vicdan merhamet versiinnnn

Bir süreliğine dayancaksınız.. siz iyi olursanız herkes iyi olur. ne kadar haz etmesenizde sokakta kalmıs birine evinizi acıyorsunuz..bırakın o napmışsa yapmış size, siz insaniyetinizi konusturun.. gecmisi bosverin.. bir adım atın iyilik yönünde belki ikili ilişkiniz daha güzel olur.

Sana bir örnek benim annem aynı evde yaşamıyordu ama yaşamıştan beterdi..Adım dahil herşeyime halam ve babaannemler karışmış.Hatta annemi dedem ağzına yumruğı getirerek susuturmuş

Babamda koltukta oturuyormuş ağzını bile açmamış..ışyerimiz var dayımı babam yanında çalıştırmış..Onu çıkar halamın eşini işe almasını istemiş..Annem panik atak tedavileri görmüş kaç seneee.. Herşeyine karışıyormuş annem lousayken, bağırıyormuş benim çarşafım nerde diye annemin yanında değil babamla uyumuş.
Anaannem le teyzem gelmiş annemin yanına sonraa..

Ne mi oldu?? Babaannem 16 senedir felçlii!! Başka bir gelin olsaaa bırak az bakmayıı hiç bakmaz..Bakmakta zorunda değil vicdan meselesi zaten.
Ama sen biraz idare ediver barii,haline şükret bence..

Benim annem kızlarından çok bakıyor yemeklerini yapıyor.Altını bile alıyor dişlerini bile yıkıyor..Daha ne deyim kii annemde o zaman allahından bulsun bana çektirdiler deseydi..

Bir kere ağzından bana bunları yaptılar bakmıycam demedii..Babaannem her gördüğünde annemi kızım diye ağlıyorr..Annemi kızlarından çok seviyor..

ınsanlar ne yaparsa yapsın zor zamanlarında yardımcı olacaksın..Kızlarından hayır yok zaten,annem de olmasa hali yamann

Senin kaynanan size muhtaç değil ki,önce buna şükrett,3-5 günlüğüne tahammül edemiyorsun,hemde çalıştığı haldeee..
ılerde sende kaynana olabilirsin,,ınsan kendi ailesiyle bile zaman,zaman anlaşamazken eşinin ailesiylee yağ bal olmasını kimse beklemiyorr..
Anlaşmak için de bu gerekmez aynı şey zateenn..

Son düzenleme:
bende kaynanama pek hoş bakmıyorum ama içimde..
geçen haftaya kadar bendelerdi sabahın 6 sında kalkıp kahvaltılarını bile hazırladım.
beni üzcek çok cümleler kullandı içime attım olmadı gittim banyoya havluyu ısırarak ağladım..
ama çıktım yine anne diyerek yanına gittim..
herşey içimde olmalı sonuçta eşimin annesi. ondan sonrada insan..
Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin
üzgünüm sizi bende kınıyanlardanım...

şimdi kayınvalide nerede kaldı nereye gitti geldimi nasıl davrandınız konunun devamını merak ediyoruz malesef.

yahu konu sahibi arkadaşa ne oldu
herhalde kayınvalidesini istemiyor diye kocasından yine bir ton dayak yedi..ortalıklarda yok

konudan alacağını alanlar neden konusunu kapattırıp gitmez ki, sürekli yazılsın mı isyolar acep:sm_confused:

kızlar carsamba ve persembe gunlerı bendeydi iki gece kaldı sonra annesine gıtti bizde zaten hafta sonu arkadaslarımızda kaldık suanda annemlerdeyim burdada kalıcam evdeki nette sorun var kusura bakmayın haber veremedim kocamdan falanda dayak yemedim oda zaten cok memnun degıl ki sonucunda kendı hayatımız var bızdeyken içimi acıtan herseyi soledım ama herseyi kızım sen haklısın dedi ınanın sustugum gunlerın acısını cıkarırcasına konustum ama kırmadım saygısızlık etmedım o unutmus bıle ne yazıkkı ben unutmadım bana yapılan ne ıyılıgı ne kotulugu unutmam beni yadırgayanlar kınayanlar olabılır yasamayan bılmez bılemez kızlar ama dayak konusunun gundeme gelmesı ne alaka dedım buraya ben konu acıyorum herturlu seye acıgım ama esımle sorunum yok ne alaka dedıttırdı bana ınanın cok sınırlendım ole bır sey bır daha olmaz allah hıc bır kadına yasatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…