- Konu Sahibi dj_sinem_0106
-
lütfen acil haklarımı bilmiyorum Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
esımle 5 yıllık bırlıktelıgınden ardından evlendım 1 yıllık evlıyım esım bu 1 yıllık zamanda esımden sıddet gordum en son 1 mayıs gunuydu evden ayrıldım ve darp raporu aldım 6 mayıs carsamba gunu darp raporumu da alıp savcılıga suc duyurusunda bulundum cunku esımden tehdıt alıyodum sılahı avrdı daha oncesındende sılahını cok dogrultu bana sınırlı bır yapısı var aynı gunun gecesı bana msj cektı don sevıyorum falan dıye ve ben donmıycegımı kesın olarak bosanma kararımı aldıgımı soledım bırdaha onume cıkma lutfen bırbırımızı rahatsız etmeyelım dıye soledım persembe sabah 8 sularında zıl caldı (bu arada annem felc hastası babam sehır dısında kardesımde ıste ıdı) kapıyı uyku sersemı actım onun oldugunu anlayınca kapatmak ıstedım ama olmadı netıce ıtıbarıyle esım tarafından 2 defa tecavuze ugradım ve kafama sılah dayadı sılahı kuru sıkıdan bozma sılah ve ben 2 saat kadar kotu seylere magruz kaldım esım evden cıktıktan sonra polısı aradım ve adlı tıtanda tacevuz ıcın raporumuda aldım esım karakola cagrıldı ve sılahıda ortaya cıktı o gun nezarette tutuldu sabaha kadar sabahta savcılıga sevk edıldı kontrol takıp kararı verıldı suan celp kagıdının gelmesını beklıyorum lutfen ne kararlar cıkar ne olur yardım edıncezası ne olur
arkadaşım,
sen ben aslında bana tecavüz eden, beni döven bir adamla evliliğini sürdüren şiddeti özümsemiş bir insanım, ne yapmalıyım da bu halimden kurtulmalıyım diyeme de kayınvalideyi sorumlu olarak gör de gör...
bilmez misin ki aklı selim, normal bir erkek ya da kadın, hayatındaki anne-baba, akraba, eş-dost veya yeni bir sevgiliden dolduruşa gelmez, hadi geldi diyelim eşine saldırmaz, saldıramaz. ''aklı selim ve nomal erkek'' diyorum ama, eşini kastetmiyorum.
kayınvalide misafirliğine bağlı, koşullu değil de ebedi bir huzur istiyorsan, psikolojik olarak da yıprandığın ve neden yıprandığın da belliyken, kendine bir iyilik yap bir daha şiddet olursa katlanma
Allah size vicdan birazda terbiye versin.
Eşinin annesi için kadın sığınma evinde kalsın, vay efendim gitsin otelde kalsın gibi laflar eden birinde, vicdan, Allah korkusu, İnsan sevgisinin zerresi yoktur.
bilmiyorum neler yaşadınız, haklı haksız kim, azılı birer düşman bile olsanız bu lafları edemezsiniz.
Aranız bozuk anladık, neden bu olayı barışmak için bir fırsata dönüştürmeyesiniz.Neden yapıcı olmak yerine yıkıp geçesiniz herşeyi.
Rabbim evlatlarımıza hayırlı insanlar nasip etsin:Saruboceq:
Kimse kusura bakmasın, zamane gelinleri (genç kızları), elim sıcak sudan soğuk suya değmesin, oturduğum yerden kalkmiyim, herşey önüme gelsin (çayım suyum, yemeğim), kimse bana en ufak bir laf etmesin, eşimin ailesi evime hiiiiç uğramasın, bide onlaramı hizmet edicem, Allah belalarını versin, keşke annesi babası, ablası dayısı olmayan biriyle evlenseydim, offf kaynanam bu akşam bize gelecekmiş lanet olsun çalışıyorum akşama bide ona yemek hazırlıycam, zihniyetindeler. Hani nerde insan ilişkileri, nerde saygı, hoşgörü. Anne babalar artık çocuklarının evlerine korkarak gidiyorlar, hatta izin alarak, hangi kitapta yazar bu. Artık bin düşünüp bir söylüyor anne babalar aman gelin yanlış anlamasın.Aman oğlanla araları bozulmasın, onlar mutlu olsunlar da biz önemli değiliz, gitmeyiz görmeyiz nolacak diye evlatlarına hasret yaşıyor çoğu anne baba.
Azıcık gözünüzü açın, napıyoruz diye bi düşünün.( isteyen üstüne alınabilir)
annnesı babası var kızı var gıtsın onlarda kalsın
ama tabı bunu ben ıstedım elıme dussun dıye cok dua etmıstım
ya ıstemıyorum 1 yıl cektım aynı seylerı yasamak ıstemıyorum
gıtsın kadın sıgınma evınde kalsın onların yuzunden bosanıcaktık
herseyde onların sucu vardı hıc bırseyı unutamıyorummm
ya ben yenı kurulu duzen kurdum otel parasını vereyım gıtsın otelde kalsın bananeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?