Aşılama kzlar sonunda bende hamileyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım valla hatırladım senide evet ya 2. aşılamada tuttu çok şükür bakalım sende ne var ne yok

ben 2. aşılamamı yaklaşık 2 buçuk ay önce yaptırdım sonuç başarısız bu ay 3. aşılamaya geçtik iğne kullanıyorum bu sefer biraz umutlu gibiyim ama bakalım görücez öptüm canıma.s.

arkadaşalar hepinize çoook teşekkkür ederim 2. aşılamamdı evet 1 ile 2. arasına 1 ay ara verdik çünkü kist oluşmuştu doğumhapı kullandım bir ay ara verdik daha sonrakia y yapıldı aşılamam ama inan okadar zor ve kötü geçtiki benim için tutması mucize oldu çünkü eşimin sperm harekelili sadee 1 milyondu yıkamadan sonra o yüzden hiç umduumuz yoktu ama işte büyük allahım verince veriyo ne olursa olsun aşılamam 12. gün iğneden 36 saat sonra yapıldı yani ilk aşılamam 14. gün yapılmıştı ama busefer yumoşlar erken büyümüş.işte böyle bakalım allahım tüm isteyenlere versin

çok tebrik ederim doktorun kimdi

etlik doğum evine gidiyodum ama özel doktorum yoktu yani normal muayeneye gidiyodum her gittiğimde başka başka doktorlar var yani allahım sanada kısa zamanda nasip eder inşallah

Back
X