Kzlar yardm, sizce hangisi daha ho?

bnce en alttaki.... puanlı oluşu hem çok modern bi hawa wermiş hemde şık sade we ağır bi model görüntüsü war,tatlım kahwaltı bu tabikide renkli olmalı dahada ağırı hoş olmas bnce akşam yemekleri için düşünürsün daha ağır bi modeli... kolay gelsin

peki arkadaşlar sizce kahvaltı için doru bi seçimmi sözlüme resimleri göstedim pek beğenmedi biraz çocuksu daha ağır olabilir dedi aklım karışdı benimde

neden olmasın tatlım yaa insanlar ilk evlenecekleri zamanlarda hep böyle ağır takılalım derler sonradan sonradan sınırlarını aşarlar şuan ki fikri 2 yıl sonra değişecek eminim sen içinden ne geliyorsa onu al yerimseniben

bu modelin yumurta tabaklarını çok beğendim,çok hoş yapmışlar :) hepsi de çok güzel ama mavi daha neşeli geldi bana
erkekler de genelde hep aynı şeyleri söylüyorlar,onlara göre herşey ya siyah ya beyaz olmalı..bizim cıvıltılı takımlarımız onlara abartı ve çocukça geliyor ama zamanla alışırlar diye umuyorum.
Bence sen içine yatanı al ,ben öyle yapıyorum valla :)

Bende pembeyi severim aslında ama maviyi daha çok beğendim

kesinlikle mavi, ama sanki biraz kullanışsız bi takım gibi siz bilirisiniz yinede ..

kızlar yardım bekliyorum sizce hangi renk daha hoş duruyo

hilalce ben maviye bayıldım eger kahvaltı tkmı almasaydım bundan alırdım eger sadelıkten hoslanıyosanda 3 cude guzel yınede sen bılırsın cnm gule gule kullan sımdıden fıyatı ne kadar bunun

canım bence 3. olan daha sade ve hos ben pembe rengı cok severım bu arda tabı en son kararı yıne sen ver ve bıze bıldır

canlm bunun fiyatı geldi gidiyorda diye buna benzer bi site varya anladın sen onu :):):) orda 150 tl di ben hala daha karar veremedim 3 üde çok hoş hepsinimi alsam napsam :)

benden mavi dışında bir renk tavsiyesi komik olurdu sanırım a.s

Bence mavi olan cok renkli ve renk tonlari cok canlı gozukuyor

kesinlikle mavi...bide ötekilerinin deseni hiç güzel değil çok sönük bence..mavi çiçekli ve tatlı maviymiş..ben beğendim canım..

işallah kullanımı rahattı..çok sivri köşeli fincan altlıkları falan köşeler çabuk kırılabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…