arkadaşlar merhaba...beni bir çoğunuz biliyorsunuz...yeni evlenipte borcu olanlar yazısını yazan kişiyim ben...şimdi fikrinize ihtiyacım var bankalarda birlikte toplam hala on bin lira borcum var elden iki bin lira var ...eşim daha yeni iş değiştirdi ve ben smmm sınavlarına girmek istiyorum.bu sınav daha doğrusu bu iş benim hayattaki tek idealimdi...zaman kaybetmek istemedim okul daha yeni bitti çalıştığım yerden nefret ediyorum çünkü...biran önce stajımı başlatmak ve hayatımı bu yönde devam ettirmek istiyorum...yanlız bu sınava sadece giriş maliyeti 1050 lira evrakları falan derken 1500 civarı birde bunun dershanesi var ayda 160 tl taksitle 10 ay eşim beni yazdırdı saolsun ama bu ay hiç bi yere ödeme yapamayız ödeme yapmazsak bi dahaki ayda yine sıkışırız ama o ısrarla seni bu sınava sokucam dio...bende herşeyden çok istiyorum girmeyi dershaneye bile başladım...sizce vazgeçmelimiyim bu sınavdan...yani borçlarımızın bitmesi herşey yolunda giderse tabi 8-9 ay ...bana bi fikir verin ne olur...