- Konu Sahibi levestoriy21
-
yardım isteyen arkadaşın neden acaba diğer niki bloke oldu bi sorun bence?
Ne demek ne sonuç çıkardın insanlara diyokiii bebeğime giydirecek birşeyim yok alıcak oyuncağım yok üstüme giyecek birşey yok madem desin arkadaşlar ben eski eşyaları alıyorum bi güzel paraya çeviriyorum aslında benim kıyafete ihtiyacım yok desin duygu sömürüsü değil mi buklava:
biz kıyafet derdinde değiliz kii O İK KIZA HELAL HOŞ OLSUUN..
ama topiğin başlığı öyle olmamalıydııı .HAYIIIIR SİZ BİZİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİZİ ANLAMADINIZ SANIRSAAAAM...
BİZ ONUN İÇİN ÜZÜLELİM,VAH VAH AH AH ÇEKELİM TOPİK SEFERBES OLSUUUN..TAMAAAM BİZ SATALIM ESKİLERİMİZİİ ONA PARA GİTSİİİN,HİÇ KAFAMIZDA SORU İŞARETİ KALMADAN ODA İSTEDİĞİ BEDENİ ALSIN HAZIR PARAYLAA
HIII?İYİ FİKİR DİMİİİ..
bu kİŞİ İkİncİ el eŞyaları satıyo[/QUO
arkadaşlar bende size hayatımı anlatıyorum neler olmuş arkadaşım seni tebrik ederim mesajın başında belirtmiştim ikinci el topiği açtığımı küçük kızımın tedavisi için harcanıcağınıda söylemiştim.valla tebrik ederim seni hiç düşünmedin dimi bu bunları neden satıyor nasıl satıyor oradaki eşyaların hepsini durumum varken çoğunu taksitle almıştım eğer gerçektende ihtiyacım olmasa kızımın nebülüzör aletini neden satayımki zaten alanda olmadı kızlarıma ve kendime kıyafet baktım takas yapılabilir dedim ama kimse yapmadı ve daha sonra bu topiği açtım ben buradakilafların gerçketen çok kırdı beni bumudur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?