Kzm annesiz mi byyecek:(((((((

kardelen.im

olmuyosa zorlamıycaksın..
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
174
12
96
Konya
atamam farklı şehre çıktığı için kızımdan ve eşimden ayrıyım uzun bir sürede eşimin yanına tayin aldırmam zor sıcak bakmıyorlar kızım eşimin yanında çünkü okula orada başladı eğitimi güzel olan bir okulda kayınvalidem bakıyor ona ne olur bişeyler söyleyin yoksa çıldırmak üzereyim.....:1no2:

zor bir durum canım ama zaten başvuru yaptığında böyle olacağını bilmiyormuydun.CADIARZU Sanırım biraz fedakarlık yapmanız gerekecek.seçim senin canım..Kızınla beraber olmak istiyorsan çalışmaman gerekecek.kafamçokkarıştı
Yinede zor bir durum Allah yardımcın olsun..Benim arkadaşımda evleneceği gün ataması yapıldı.Evlendiler ama 1 yıl ayrı kaldılar sonra eş durumundan gitti..Biraz sabır...opuyorumnanaktan

cokmu uzakdasin haftasonlrai sen gitsen yada kocan kizinla gelseler:gitme:

evet canım cok mu mesafe var.arada sen gıtsen aılnle guzel bırgun gecırsen.bıde benım bıldıgım ogretmen ıse eger eş durumundan tayın ıstenıyor dıye bılıyorum ama....yanlışta olabılır...

allah iyiliğinizi versin!...başlığı okuyunca önemli bir hastalık falan zannettim,yüreğim ağzıma geldi...

tabii kide ayrılıkta çok zor ama kızınız emin ellerdeymiş,babası ve babaannesinin yanında.her fırsatta

gidersiniz yanlarına,onlar gelir.kendinizi üzmeyin bu kadar.

tayin istersiniz.bi de sanırım rapor falan alıyorlar.belki bikaç ay öyle idare edersiniz.

allah sabır versin tez zamanda kavuştursun...

eşinin senin yanına gelme imkanı yokmu? eşin gelsin senin bulunduğun yere,kızınıda senin bulunduğun yerdeki okula yazdır. ben dayanamazdım ya. Allah kolaylık versin canım

kizim annesizmi büyüycek deyince koktum sorunun saglikla ilgili olmadigina sevindim es durumundan aliniyor diye biliyordum ben bir sekilde ailenle olman en iyisi bence mutlaka bir yolu olmali allah yardimcin olsun

ben olsam hiç düşünmem kızımı da yanıma alırdım.işin zor valla.ben bir gün bile ayrı kalamam.kızın kaç yaşında ki iyi okul falan düşünüyosun.daha ayrıntılı anlatırsan ona göre fikir belirtiriz.

bu kadar tasalanacaksanız

ya işi bırakıp ailenizin yanına döneceksiniz

ya da bu sıkıntıyı çekeceksiniz

kızınızı annesiz bırakmanın bedelini de ne şekilde ödersiniz bilinmez

hep çalışma taraftarıyım ama böyle bir durumda asla

eşler uzak çocuk anneden uzak anne çocuktan uzak aza kanaat getiriridm heralde

ama kimsenin içi bilinmez

ayy başlığı okuyunca üzüldüm okuyuncada şaşırdım ALLAH dermansız dert vermesin ya sen gidersin ya onu getirirsin yada işini bırakırsın

herkes bir şey söylemiş ama kimse bayanın gözünden bakmamış olaya...bu sadece bu bayanın sorunu değil ki,şu anda bir sürü aile bu yüzden dağılmış durumda..eş durumu tayini falan lafta kalıyor...bir bayan anneliğiyle iş kadınlığı arasında tercih yapmaya bırakılmamalı...inşallah sizin ve sizin gibilerin tayini ayarlanır....

valla kızma bana ama ben böyle bişeyi kesinlikle kabul etmem baraer bir arada olmıyacaksak niye evlenelim o zaman,bence evet para çok çok çok önemli ama herşey değil,hele kızımın büyüdüğününtam olarak görememek yanında kalamamak,benim annem en küçük kareşimde süreklii çalıştı mecburan ve hiç kardeşimle ilgilenemedi ve yanında aolamadı şimdi 21 yaşında kardeşim ve en ufak bişeyde sen hep beni bırakıp gittin derr

şartlar nedir bilemiyorum ama evlat herşeyden önemli diye düşünüyorum. ben çocuğumu bırakmazdım.asla kınayarak yazmıyorum bunu yanlış anlaşılmasın ama ben çalışmaz çocuğumun yanında olurdum.şahsi kanaatim.

ayy başlıgı görünce akıma kötü şeyler geldi
Allah dönüşü olmayan şeyler vermesin
inşallah kısa sürede ailenize kavuşursunuz

çalışmak zorundaysan çalışacaksın ama çocuğunu yanına al bence.ordaki okulu iyi vs. diye düşünme. bi çocuğun annesinin yanında olması gelişimi açısından daha önemlidir okuduğu okuldan bence. babayla kayınvalide anne gibi olmaz...

Katılıyorum

günümüzde kadının çalışmaması bence çok büyük bir lüks memurlukta büyük bi şans eğer çalışmanız gerekiyorsa mutlaka çocuğunuzu yanınıza alın gerekirse kayınvalidenizle beraber getirin yada boş ve yalnız güvendiğiniz bir akrabanız varsa onu alın yanınıza çoçukla ilgilenir size arkadaş olur.. çocuk önce annenindir onu bırakmayın

hepinizin yorumları için teşekkürler dediğiniz gibi sabretmeyeliyim inşallah en kısa sürede eşime ve kızıma kavuşurum hayat gerçekten zor ve bu şansı elde etmek daha zordu zoru başardım inşallah tayin işimde hallolour ve sevdiklerime kavuşurum bugün bütün bu ayrılığa dayanmam sırf kızımın geleceği için umarım ilerde bunu anlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…