- Konu Sahibi Wildosh
-
Bende genç bir kızdım birzamanlar.Kendimi daima anlayışlı bir anne olarak gördüm ama 20 yaşındaki kızımla zaman zaman çok çatışıyoruz.Ben onu anlamaya çalışıyorum ama okadar mutsuzki sanki kamyon çarpmış gibi (allah korusun) herşeyden şikayet eden,odasını toplamayan,sürekli arkadaşlarıyla zaman geçiren,eski aşkını bence unutamayan,yenisine alışmaya,sevmeye çalışan,asla verdiğin harçlığı beyenmeyen,dolabını açtığında ben ne giyeceğim?hiçbirşeyim kalmadı diyen,derslerine final zamanları çalışmaya kalkan,sınav kötü geçincede anne ben şimdi napıcam diye benide strese sokan,evde canı istemesse bir sofra bile kurup kaldırmayan,iyi birşey yaptığında babasının kızı,eve geç geldiğinde babasının senin kızında artık fazla oluyor dediği,bana herşeyini anlatan ama ben bişey sorduğumda internetten kafasını kaldırmayan çok güzel bir kızım var.. BÜYÜDÜKÇE DERTLERİDE BÜYÜYOR diyenler çok doğru söylemişler. Sizce ne yapmalıyım? Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
hehehe annecim üye olmuş siteye resmen
biri beni mi anlattı. 21 yaşındayım bende aynı böyleyim.
ev işi yapmıyo diye şikayet ediyosunuz. e evlenince zaten yapıcak.
bilemiyorum ne kızlar var annemin benle gurur duyması gerekir uyuştrucum yok alkolüm yok sabahlara kadar orda burda fink atmıyorm.
ha evet harçlığımıda beğenmiyorum
bişey anlamadım aynı uye 2 uyemı ne ya fisfisfisfisfisfis
uyuşturucusu yok alkolu yok ne gurur duyulcak şeyler.
şeye benzedi bu cumleler karısını dovmeyen kumarı olmayan karıya kıza gitmeyen vasat kocaların cumlelerine -tatlicadiarzu-
ya arkadaşlar bu konu sahibi bir konu açmış..ben yeni evleniyorum,ayakkabı yptırdım güzel mi demiş..(bende birde yorum yazdım şimdi salak gibi.)) )
birde 20 yaşında kızım var böyle böyle yapıyor dediği bu konu...
çekişkili değil mi..ayakkabıda genç kız ayakkabısı yanii
hımm sımdı oldu da ee belkı ıkıncı ucuncu ne bıleyım yenıden evlenıyordur..ruhu genctır,sevıyordur oylee ıncıklı boncuklu seylerı ne bılım yaa.. yerimseniben noluyo bana ya kkya gırdım gırelı bı pozıtıflık bı pollyanna halıı zemuszemus
sevgi kelebegikaydirigubbakcemile3
he yenıden evlenmıstır benneyaptımki
Benim anlamadığım 20 yaşında genç kızınız var ve özel siparişle yaptırdığınız MUHTEŞEM diye adlandırdığınız nazar boncuğu takılası diye ifade ettiğiniz ayakkabınız iyi 20 küsür senedir duruyor da günümüz teknolojisine uygun şekilde kalitesi yüksek bir fotoğrafını çekebiliyorsunuz.Sanki yeni yaptırmışsınız gibi ifade etmişsiniz bir de o topikte.Bazı kızlar yaptırdığınız yerin adresini sormuş da umarım 20 yıldır aynı yerde duruyordur:))))
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...sle-yaptirdigim-muhtesem-gelin-ayakkabim.html
ayyyyyyyyy ne bilemmmmmmm
bakın açtığı konuya ayakkabıya.))
Benim anlamadığım 20 yaşında genç kızınız var ve özel siparişle yaptırdığınız MUHTEŞEM diye adlandırdığınız nazar boncuğu takılası diye ifade ettiğiniz ayakkabınız iyi 20 küsür senedir duruyor da günümüz teknolojisine uygun şekilde kalitesi yüksek bir fotoğrafını çekebiliyorsunuz.Sanki yeni yaptırmışsınız gibi ifade etmişsiniz bir de o topikte.Bazı kızlar yaptırdığınız yerin adresini sormuş da umarım 20 yıldır aynı yerde duruyordur:))))
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...sle-yaptirdigim-muhtesem-gelin-ayakkabim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?