Kzn m var? Derdin var. Ne yapacam bu kzla? Birileri duysun beni...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wildosh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi bunun birçok sebebi olabilir birincisi üniversite ortamındaki özentili arkadaş ortamı ikincisi ergenlik döneminin hala devam ediyor olması.ben daha çok arkadaş ortamından kaynaklandığını düşünüyorum.ve bu çocuk iiç dünyasında murlu değil.belki aile içinde de sorunlarınız var şimdi aileyi tanımadığım için analiz yapamıyorum.bu durum ne zamandan beri var sonradan mı başladı bu da çok önemli.bence kızınızı da alıp onu buna ikna ederk bir uzmandan yardım almalısınız.aranızda empati kuramama durumu var.kız anneyi anne kızı anlayamıyor iletişim kopukluğu ön yargılar.bu şekilde size kimse yardımcı olamaz benim tavsiyem uzman desteği.

uyuşturucusu yok alkolu yok ne gurur duyulcak şeyler.

şeye benzedi bu cumleler karısını dovmeyen kumarı olmayan karıya kıza gitmeyen vasat kocaların cumlelerine -tatlicadiarzu-

bişey anlamadım aynı uye 2 uyemı ne ya fisfisfisfisfisfis

valla bacılar bende aynı dertle boğuşuyoum benimde kızım 16 yaşında ama hiçte yaşı gibi davranmıyor insan nasıl evladıyla başedemez diye düşünürdüm hep ama büyüdükçe zorlanıyorum ve çaresiz kaldığım bazen nasıl davranmalıyımda düzeltebilirim diye düşünüyorum banada birşeyler söyleyin

ya arkadaşlar bu konu sahibi bir konu açmış..ben yeni evleniyorum,ayakkabı yptırdım güzel mi demiş..(bende birde yorum yazdım şimdi salak gibi.)) )
birde 20 yaşında kızım var böyle böyle yapıyor dediği bu konu...
çekişkili değil mi..ayakkabıda genç kız ayakkabısı yanii

uyuşturucusu yok alkolu yok ne gurur duyulcak şeyler.

şeye benzedi bu cumleler karısını dovmeyen kumarı olmayan karıya kıza gitmeyen vasat kocaların cumlelerine -tatlicadiarzu-

evet gurur duyulcak şeylersengözlerimebaksanab

hımm sımdı oldu da ee belkı ıkıncı ucuncu ne bıleyım yenıden evlenıyordur..ruhu genctır,sevıyordur oylee ıncıklı boncuklu seylerı ne bılım yaa.. yerimseniben noluyo bana ya kkya gırdım gırelı bı pozıtıflık bı pollyanna halıı zemuszemus

sevgi kelebegikaydirigubbakcemile3

he yenıden evlenmıstır benneyaptımki

Bence bu tamamen şımarıklık...Kusura bakmayın ama öyle.20 yaş küçük bir yaş değil, hadi 16,18 olsa anlarım ama 20 yaşında bazı şeylerin farkında olması lazım.Geleceğine yön vermek için çabalıyor olması lazım.Çok rahat mı yetişti acaba? Bana umursamaz biriymiş gibi geldi.
Ev işi yapmasın ok ama en azından kendi odasından sorumlu olabilmesi lazım.Koskoca kızın dağıttığı odayı siz mi topluyorsunuz..Ben utanırdım kızınız olsaydım.
Yapmanız gereken pek birşey yok gibi.Artık zamanla düzelir diye bekliceksiniz çünkü eminim bu konularda çok uyarmışsınızdır ama anlaşıldığı gibi o sizi dinlemiyor.Asi gençlik işte -tatlicadiarzu-

ayyyyyyyyy ne bilemmmmmmm
bakın açtığı konuya ayakkabıya.))

Kızlar dikkatimi çekti mesajları ben de konu sahibine sormak için ön sayfalarda çelişkiyi ekledim...

bence abartacak bırsey yok sımdıkı genc kızların %80 aynen anlattıgınız gıbı ve bende böyleydım evlenınce hersey yoluna gırer merak etmeyın bunun depresyonluk doktorluk bı yanı yok tıpık bır sımarık genç kız örnegı okadarvereliniortak

Birde eşinizle fikirleriniz çelişkiliyse mesela siz kızınızı haksız babası haklı buluyorsa, ya da ne bileyim bu durumun tersi olabilir, kızınızı en çok bu hareketlere iten sebepde budur, biri fazla disiplinli, bir taraf daha gevşekse...Kızınızla arkadaş gibi olup, duygularınızı sızlanmadan, onu suçlamadan anlatacaksınız başka yolu yok, zamane gençliği biraz farklı, benimde yeğenim var kızınızla yaşıt, ablamda aynı sorunları yaşıyor aşağı yukarı, Allah biz annelerin yardımcısı olsun.

20 yaşında bir kızı varsa ortalama 40 lı yaşlardadır..

İkinci ewliliği diye farz edersek hem gelinlik giymiş hemde süpper topuklu bi ayakkabı..

Cesaret ister doğrusu..Konu sahibi ablamısı kutluyorum..ben bile bu yaşımda o topugu giyip te yürüyemem yani : )

valla ben bu konuda yazılardan annenin ve babanın aynı evde yaşadığını düşündüm..ne biliyim kız erken gelince baba başka şey diyormuş kız geç gelince başka şey..amannnnnnn yaaaaaaaaaa.)

konu sahibinin diger mesaji:
Ben çok güzelim derken düğün gecemde herkez ayakkabilarıma baktı, Bir daha evlensem ayakkabımın altına nazar boncuguda taktırcam, İşte o ayakkabim :)

Yeni evleniyorum dememiski , kizlar yapmayin böyle ya, gelinlik ayakabisini cekmis koymus
keske giyerkende boncuk taksaydim demis

Yazilari dogru okuyun,alay etmeyin lötfen:mymeka:

konu cok ciddi bir konu
benimde oglum 14 yasinda, onu zapt edebilene ask olsunkaydirigubbakcemilemafoldumben

beliki de kızınız hayatta zorluk çekmediyse ondan olabilir.çünkü hayatta maddi ve manevi anlamda zorluk çekenler daha çabuk olgunlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…