• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

L-cartine hakkında

ozbican7

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
216
0
296
Afyon
doktor bey biz yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.Eşimin sprem testi yaptırdık.sprem sayısı 6 mil. çıktı.hareketlilik %70.eşimi tekrar muayeneye gitmeye ikna edemedim.L- cartine diye bir ilaç önerdiler ama sprem artırıcı bir etkisi varmış.Ama ben emin olamadım.Bu ilaç hakkında sizden de bilgi almak istedim.şimdiden teşekkürler.

doktor bey biz yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.Eşimin sprem testi yaptırdık.sprem sayısı 6 mil. çıktı.hareketlilik %70.eşimi tekrar muayeneye gitmeye ikna edemedim.L- cartine diye bir ilaç önerdiler ama sprem artırıcı bir etkisi varmış.Ama ben emin olamadım.Bu ilaç hakkında sizden de bilgi almak istedim.şimdiden teşekkürler.

20 milyonun altındaki sperm sayısı az olarak tanımlanmaktadır. L carnitine kullanımı sayıyı arttırmaz ancak şekil bozukluklarını azaltılmasına yardımcı olabilir. Morfolojiden (şekil) bahsetmemişsiniz. Üremeye yardımcı yöntemlerden birisi ile gebe kalma ihtimaliniz daha yüksek olacaktır...

Back