Cilt Bakımı Ürünleri La roche effeclar serisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
Yeri degil biliyorum ama siparis vermek uzereyim netten, acil bilgilerinize ihtiyacım var. Zaruretler memnu seyleri mubah kılar diyorum:)
Kullanan var mı? Memnun musunuz? Cildim yaglı az miktar sivilceli bol siyah noktalı ve genis gozenekli. Tavsiye eder misiniz?
Jelini tonigini ve k kremini siparis edicem, faydası olur mu? Ozellikle sivilce lekelerinde

Arkadaşım kllanmıştı ve çok memnundu ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemem ona da doktoru önermişti.

Ben yaklaşık 3 yıldır effaclar serisini kullanıyorum çok memnunum. Kullanan tanıdıklarımın hiç birinden de duymadım kötü bir yorum. La roche ürünleri paraben içermediğinden daha güvenilir geliyor bana. Ama çok fazla da umut bağlama bir anda sivilcelerden siyah noktalardan kurtulamıyorsun ne yazıkki genetik yatkınlık söz konusu cildin sivilceye siyah noktaya yatkınsa ilaç kullanmadan tamamen bitmiyor maalesef ben de aynı dertten muzdaribim. Günlük bakımlarla sadece bir nebze engelleyebiliyoruz.

Ben yaklaşık 3 yıldır effaclar serisini kullanıyorum çok memnunum. Kullanan tanıdıklarımın hiç birinden de duymadım kötü bir yorum. La roche ürünleri paraben içermediğinden daha güvenilir geliyor bana. Ama çok fazla da umut bağlama bir anda sivilcelerden siyah noktalardan kurtulamıyorsun ne yazıkki genetik yatkınlık söz konusu cildin sivilceye siyah noktaya yatkınsa ilaç kullanmadan tamamen bitmiyor maalesef ben de aynı dertten muzdaribim. Günlük bakımlarla sadece bir nebze engelleyebiliyoruz.
Ben jel tonik ve k krem almayı dusunuyorım bunlar yeterli olur mu?siz ne kullanıyosunuz

Ben jel tonik ve k krem almayı dusunuyorım bunlar yeterli olur mu?siz ne kullanıyosunuz

Jel ve matt nemlendiricisini kullanıyorum şu anda. Ama k kremini de kullanmıştım bir dönem. Yüzünüzün hassas bölgelerine çok fazla sürmemenizi tavsiye ederim. Bende biraz tahriş yapmıştı ilk kullandığımda. %100 başarı göstermese de güzel. Denemeye değer

Tese
Jel ve matt nemlendiricisini kullanıyorum şu anda. Ama k kremini de kullanmıştım bir dönem. Yüzünüzün hassas bölgelerine çok fazla sürmemenizi tavsiye ederim. Bende biraz tahriş yapmıştı ilk kullandığımda. %100 başarı göstermese de güzel. Denemeye değer
Tesekkur ederim iyi geceler

Effacler gel'i kullanıyorum. Karma, hassas ve alerjik bir cildim var. Herhangi bir yan etki yapmadı. Hafif kuruluk yapıyor ama nemlendirici kullanıyorum. Geçen sene yoğun bir sivilceli dönem geçirmiştim. O dönemin sonlarına doğru kullanmaya başladım. Sivilce oluşumunu büyük oranda engellediğini düşünüyorum.

Daha önce effacler duo kullanmıştım ama pek sevemedim. Yine de tekrar alıp deneyeceğim sanırım. Kullanan çoğu kişi memnun. Umarım sen de memnun kalırsın.

Roaccutane tedaviden beri, yani 12 yıldır doktor tavsiyesi ile bu seriyi kullanıyorum. Cildim aynı seninki gibi.

Yazın nemlendiricisinin yeterli gelmemesi dışında, çok çok memnunum.

Siyah nokta ve sivilcelerin için k gece kremini de kullanmanı tavsiye ederim ilk başlarda. Cildin düzene girince ikinciye almazsın.

X