La roche kullananlar

Brcmrv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
72
10
98
35
Kızlar la roche effaclar jel ve tonik almayı düşünüyorum ama biraz pahalı onun için önce kullananlara sormak istedim. Cildim yağlı ve gözenekli. Şimdiden teşekkürler. :)

Kızlar la roche effaclar jel ve tonik almayı düşünüyorum ama biraz pahalı onun için önce kullananlara sormak istedim. Cildim yağlı ve gözenekli. Şimdiden teşekkürler. :)

La roche kullanmadım ama aynı işlevi gören avene jelini kullanıyorum hafif bir yapısı var ve gayet de güzel temizliyor. Online sitelerde uygun fiyatlarda şu ara hatta inceleyebilirsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

La roche kullanmadım ama aynı işlevi gören avene jelini kullanıyorum hafif bir yapısı var ve gayet de güzel temizliyor. Online sitelerde uygun fiyatlarda şu ara hatta inceleyebilirsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. gayette memnunum çok uzun süre de kullanabiliyorsun çok köpürtmene gerek yok zaten çok köpürmüyor ve kurutmuyor. benim cildim karma ama sonuç gayet iyi. diğer uyduruk ürünleri kullancağına eczane ürünleri kullanman çok daha mantıklı olur bence. çok da memnun kalırsın :)

Bende kullandim bir zamanlar memnun kalmisim ve dedigin gibi pahali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba ,la roche tolerıane ultra (kızarmalara karsı yatıştırıcı ve nemlendırıcı) kullanıyorum cok memnunum ,içerik olarak doğala en yakın diyebilirm ,alkol paraben lanolin içermiyor hem göz cevresı ve yuz ıcın kullanılabılıyor .cıldımı pürüssüzlestrdi aydınlattı nem saagladı ,tabı guns koruyucuyda ıhmal etmeyın..

Back
X