• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri La roshe posay mı?Vichy mi?Babe mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Mavidrama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
201
125
103
ben uzun süre la roshe posay yüz temizleme jelini kullandım 4 ay falan yüzümde sivilce vardı ve gerçekten müthiş iyi geldi yüzümde sivilce adına bişey bırakmadı ama bu son zamanda cildimi kuruttu.yüzüm yağlıydı normale çevirmiş ve artık bana iyi gelmiyormuş.Vichy e başladım ama emin değilim.deneyimlerinizi dinlemek isterim:)

ben uzun süre la roshe posay yüz temizleme jelini kullandım 4 ay falan yüzümde sivilce vardı ve gerçekten müthiş iyi geldi yüzümde sivilce adına bişey bırakmadı ama bu son zamanda cildimi kuruttu.yüzüm yağlıydı normale çevirmiş ve artık bana iyi gelmiyormuş.Vichy e başladım ama emin değilim.deneyimlerinizi dinlemek isterim:)

la roche nin hangi serisini kullandın ?

Senin kullandığım yağlı ciltler için olanı sanırım..
Karma ciltler olan seriye geçseydin..
Ben şahsen aralarında La Roche Posay diyorum

kesinlikle keşke öyle yapsaydım. ben vichy aldım ve memnun kalmadım bıraktım iki üç sefer kullandım.tekrar la roshe 'a geçicem.tek geçerim :)

La roche un hassas ve karma ciltler için olan nemlendiricisi ve temizleyicisini kullanıyorum . Nemlendiricisi bende hayal kırıklığı yarattı açıkcası beklediğim etkiyi alamadım . Ama temizleyicisi güzel sayılır . Bitince başka bir nemlendirici arıyacağım sanırım ..

La roche un hassas ve karma ciltler için olan nemlendiricisi ve temizleyicisini kullanıyorum . Nemlendiricisi bende hayal kırıklığı yarattı açıkcası beklediğim etkiyi alamadım . Ama temizleyicisi güzel sayılır . Bitince başka bir nemlendirici arıyacağım sanırım ..

La Roche Posay Hydreane ise nemlendiricin bende onu kullanmaya başladım yüzüme sürünce böyle döküntü gibi bişeyler yapıyor memnun kalmadım ama la roshe markasına çok güveniyorum effaclar gelini tek geçerim :)

Bu arada ilgilenenler olursa vichy köpüğünü aldım yüzümü temizlemedi gözeneklerimin için tıkandı resmen bıraktım effacler gel e tekrar geçiş yaptım effaclar toniğiyle birlikte.İHLİBEDİLAROSHE bi daha asla bırakmam :):)

arkadaslar cilt bakımı ürünlerinde bioderma ve dermalojikanın ürünlerini kulandıgım ve artık normal kozmetiktede dermokozmetik tarafına gectiğim için için tavsiye ederim.kullandığımız ürünlerin içindeki paraben silikon ve alkol cildi erken yaslandırmakta.üzerinde bu yazdıgım maddelerden free yazanları tercih edebilirsiniz.erken yaslanmanın en büük faktörlerinden biride yanlış ürün kullanımıdır

Back
X