Labaquick test kuruma çıkarıyor mu ? Teste bakar mısınız?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.435
1.590
333
Kızlar bugün yumurtlamanın 12 ya da 13. Günü ; 5 gündür aynı marka testi yapıyorum mercekle inceliyorum nerdeyse ama hiç bir şey çıkmıyor az önce bir tane daha yaptım adete 3 gün kaldı ama gözüme bir şey mi görünüyor ilk beş dakika çıkmadı ama çokta geçmedi 20 dakika filan ..

Eklentiler

• IMG_3094.webp
    IMG_3094.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar bugün yumurtlamanın 12 ya da 13. Günü ; 5 gündür aynı marka testi yapıyorum mercekle inceliyorum nerdeyse ama hiç bir şey çıkmıyor az önce bir tane daha yaptım adete 3 gün kaldı ama gözüme bir şey mi görünüyor ilk beş dakika çıkmadı ama çokta geçmedi 20 dakika filan ..
Benim de aynı durum ama 8 gün falan oldu az önce test yaptım gözüm cizgiyi aradı yoktu ama sizinkinde de görünmüyor gibi ama tabi siz daha iyi bilirsiniz adeti beklemek en güzeli olacak bizim için

Evet ya siteye yükleyince tamamen kayboldu :) dediğiniz en doğrusu ama işte ah bi de dinlesek aklımızı :)

Kaset testler çok çok daha geç zamanda pozitifse eğer çıkıyor. Regl geçmesi gerekiyor. Tavsiyem erken gebelik testi, ben prodoctor kullanmıştım. Gebeliğimi onunla öğrendim:)

Bende silik bir çizgi gördüm ama inşallah vardır sabah ilk idrarla dene canım daha belirgin çıkar ayyy çok heyecanlı beni de etiketle ☺️

Merhaba benim adetim bugün gelmesi gerek ben de bu testten yaptı aynısı büyük ihtimalle 16 Mayıs yaptığımda hiç bişey yoktu 17 de gölge gibi gördüm sonra kayboldu sanki akşam yaptım yine gölge sabah 18 imde kalktım yaptım yine gölge gördüm 5/6/7 dk içinde gördüm ama ihtimal vermedim olsa daha koyu çıkardı diye düşündüm şimdi gecikmeni bekliyorum yarın olmazsam 2 gün gecikmiş olcak elimde bu testten 1 adet kaldı onu yapcam sabah ilk idrar ile belki koyulaşır bu paylaştığım testler 17 Mayıs

Eklentiler

• IMG_7806.webp
    IMG_7806.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_7665.webp
    IMG_7665.webp
    104 KB · Görüntüleme: 45
Siteye ilk yüklenince bir süre flu görünüyor sonra netleşiyor onu farkettim ..

Erken gebelik testi mi deneseniz acaba ben 14.gun pozitif görmüştüm kasette ve onuda ben görüyordum fotoğrafta belli olmuyodu ama erken gebelik testinde 13.gun net şekilde cikmisti. İnnovita hassas sanırım bu konudada

Erken gebelik testi mi deneseniz acaba ben 14.gun pozitif görmüştüm kasette ve onuda ben görüyordum fotoğrafta belli olmuyodu ama erken gebelik testinde 13.gun net şekilde cikmisti. İnnovita hassas sanırım bu konudada
8. Günden beri yapıyorum, 10. Gün predictor early yaptım negatifti olsa kesin çıkardı dedim silik bile yoktu. Sonra da her gün sırf alışkanlık labaquick yaptım hiç bi şey yine yok. Bugün akşam ilkini yapınca çok hafif bi karartı gördüm, bi daha yaptım onda da gördüm fotolarda çok belli olmamış. Adete de üç gün var yarın bi erken test yapayım inşallah…

8. Günden beri yapıyorum, 10. Gün predictor early yaptım negatifti olsa kesin çıkardı dedim silik bile yoktu. Sonra da her gün sırf alışkanlık labaquick yaptım hiç bi şey yine yok. Bugün akşam ilkini yapınca çok hafif bi karartı gördüm, bi daha yaptım onda da gördüm fotolarda çok belli olmamış. Adete de üç gün var yarın bi erken test yapayım inşallah…
Çok erken başlamışsın kendini strese sokarsın gerek yok 13.gunden sonra belli ediyor kendini zaten

Ah aklıma söz geçirebilsem:(

Eklentiler

• b9998605-3af9-4cba-b17e-8b5849f6a1d4.webp
    b9998605-3af9-4cba-b17e-8b5849f6a1d4.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 54
Ben kaset testlerde hic bisey görmüyorum ama o marka bende silik cizgi çıkarmıştı hatta 2. Dk da ama kan negatifti adet oldum zaten bugun de

Bende iki gün önce yaptım hemde çok belirgin çizgi çıktı ama kurumaymış kan negatif çıktı bugün de regl oldum

Back
X