Labiolpasti ve vajinoplasti sonrasi cinsellik

Sizin adınıza çok sevindim 😊herkesin iyileşme sureci farklı oluyor.kararma ve sertlik yasamadiniz sanırım. Ayrica vajinoplasti değilde labioplasti süreci zor geçti benim.ama sadece kaynayan dokularda sertlik ve kararma kaldı.zamanla geçer diye umuyorum
Güncel durumunuz nasıl bende 2 gün önce vajinoplasti ve labioplasti oldumm

Merhaba
Yorumları okurken hem şaşırdım hemde uzuldum. Nisan ayinda oldum vajinoplasti ve surecten de surec sonrasi cinselliktende hicbir sekilde sikayetim olmadi..
vajinoplasti sonrası revize operasyonlar yapildigini biliyorum bence denenmeli ben doktorumdan cok memnunum
Op.Dr.Abdulkadir Güllüce öneririm kendisini :)
Güncel durumunuz nasıl acaba eski rutine dönmesi ne kadar sürdü ilk ilişki için kaygılıyım

Cok geçmiş olsun.iyilestim.ilk ilişki deneyimim pek başarılı olmadı kendimi biraz kastım sanırım. içeride bir sorun yok da sadece labiolarda hafif sertlik ve acı oluştu o da ilişkide haz almamı engelledi. Odaklanamadim her denemede bu sorunu yaşadım.

Cok geçmiş olsun.iyilestim.ilk ilişki deneyimim pek başarılı olmadı kendimi biraz kastım sanırım. içeride bir sorun yok da sadece labiolarda hafif sertlik ve acı oluştu o da ilişkide haz almamı engelledi. Odaklanamadim her denemede bu sorunu yaşadım.
Şuan hala aynı şikayetleriniz devam ediyomu peki üstünden baya geçmiş sanırım Nisan'da oldum yazmışsınız bende olalı 10 gün oldu henüz

Merhaba. En son denemem çok başarılı geçti kayganlastirici da kullanmadım.yalniz perine tarafında bi gerginlik vardı onu da eşim öncesinde oraya parmak ucuyla masaj yaparak gerginliği azalttı sonra yeniden denedik ilk kez çok haz aldım hiç bi sorun yaşamadık şükürler olsun😊

Sizin durumunuz nasıl şuan dikis hattınız düzgün mü görüntü olarak içinize sindi mi

Sizin durumunuz nasıl şuan dikis hattınız düzgün mü görüntü olarak içinize sindi mi
Dikiş olarak boydan boya bı dikiş var ve klitoris sis durumda. Doktor odemden dolayı böyle dedi ineceğini söyledi. Vajinal bolgedede ödem var ve popoya doğru biraz baskı var dikisten dolayı. Görünüm olarak biraz ayrı duruyor suanlik ama iyi.. sadece 10 gün oldu iç dudaklarda kaşıntı hissi var sürekli kaşınıyor umarım iyileşme sürecinden dolayıdır

Merhaba. En son denemem çok başarılı geçti kayganlastirici da kullanmadım.yalniz perine tarafında bi gerginlik vardı onu da eşim öncesinde oraya parmak ucuyla masaj yaparak gerginliği azalttı sonra yeniden denedik ilk kez çok haz aldım hiç bi sorun yaşamadık şükürler olsun😊
Yaaa çok rahatladım buradaki olumsuz yorumlardan dolayı acaip bı gerginlik var ustumde

Birde doktor size iyileşmeden sonra ilişkide kullanacağınız herhangi bi ürün önerdi mi.. bazı kişiler öyle yazmış ama yoksa standart kayganlastirici yeterli olurmu

Yorumlara takılmayın inanin bnde çok etkilenmiştim habire bakiyodum kusur arar olmuştum artık. Herkesin dokusu aynı değil benim geç iyileşir sizin erken.ve yaşa bağlı da iyileşme sureci değişiklik gösteriyor bnce.

Zaman bırak dedi 45 50 gün sonra iliskiye baslayabilecegimi söylemişti.herhangi bisey önermedi ilk ilişkim çok zor geçti ama dr uma demedim çünkü bir kac deneme yapıp duruma göre aramayı düşünmüştüm şuan icjn bi sıkıntı yok kayganlastirici ile denedik yapıs yapis oldu şanı kantaron ile denedik hissizlik yaşadım.son bi kaç gündür kendi ıslaklığım yeterli oldu.oncesinde ıslanma olmuyordu.

Back
X