Hangi ulkeden sehirden yasiyosunuzBen de Özgür Kartal şanşlılarındanım. Bugun operasyonumun 7.günü sonuc efsaneee herhangi agrı sızı kanama olmadan uzaktan gitmeme ragmen o kadar rahatlıkla gecti ki sürecim faydası olması amacıyla bütün sürecimi konu acıp anlattım hiç abartı bişey yok fazlası var eksiği yok övgülerimin giden yaşayan bilir. Bence tek adres olmalı Özgür Kartal
Merhaba siz hangi ulkeden yaptirmaya gitimiz ?Ben de Özgür Kartal şanşlılarındanım. Bugun operasyonumun 7.günü sonuc efsaneee herhangi agrı sızı kanama olmadan uzaktan gitmeme ragmen o kadar rahatlıkla gecti ki sürecim faydası olması amacıyla bütün sürecimi konu acıp anlattım hiç abartı bişey yok fazlası var eksiği yok övgülerimin giden yaşayan bilir. Bence tek adres olmalı Özgür Kartal
Farklı ülke değil konyadan gittimHangi ulkeden sehirden yasiyosunuz
Merhaba siz hangi ulkeden yaptirmaya gitimiz ?
Hatta konyanın uzak bi ilçesinden oldugu için epey aktarmalı oldu bana ama hiç sorun yasamadım şükürFarklı ülke değil konyadan gittim
Merhaba hangi doktoro oldunuz brnde arastirma yapiyorumda o yuzden kayit oldum ankaradayim esra hanimi dusunuyorum ama ist.yaptirabilirim siz kime yaptirdiniz yazarmisiniz acabaBu düşünme aşaması doktor araştırma aşaması gerçekten çok zor psikolijisi bozuluyor insanin
Ben 5 gün önce yaptırdım. Açıkcası ben de yıllarca hem araştırdım hem okudum. Ancak cesaret ettim. Plastik cerrah mı jinekolog mu arasında gidip geldim. En son anatomik yapı gereği jinekoloğu tercih ettim. Hiç ağrım kanamam olmadı.Hem labio hem hudoplasti yapıldı.Bazı yorumlarda 1 hafta oturamadık yazanlar olmuştu çünkü. Fakat tabi aşırı hassasiyet ve dokunduğumda acı var ne zaman geçer oturur bilmiyorum. Ama görüntüden çok memnunum
Merhaba ben yarın Ankara’da bi estetik cerraha olcam Esra hanımı duymuştum ben deMerhaba hangi doktoro oldunuz brnde arastirma yapiyorumda o yuzden kayit oldum ankaradayim esra hanimi dusunuyorum ama ist.yaptirabilirim siz kime yaptirdiniz yazarmisiniz acaba
Hasan Yıldız a yaptırdım. yarın kontrolüm var. görüntü iyi ama klitorsi bölgesinde boğumlu görüntü ve aşırı hassasiyet var. çoğu kişi aynı şeyi yaşamış. açıkcası hemen ayağa kalktım yani ağrım sızım olmadı ama şuan 11. gün dikişlerden kaynaklı yanma hissi vs var. yarın sorucam aklımda kalan her şeyi umarım istediğim gibi olur çok bekledim çünküKime yaptirdimiz acaba lutfen acil cevp verirseniz sevinirim doktor ariyorum esra hanima iyi diyorlar
Siz,kime yapdiracaksiniz ozelden yazarmisiniz ??hangi doktorMerhaba ben yarın Ankara’da bi estetik cerraha olcam Esra hanımı duymuştum ben de
Qatar's ayy insallah istediginiz gibi olur doktorunuz iyimi.pekiHasan Yıldız a yaptırdım. yarın kontrolüm var. görüntü iyi ama klitorsi bölgesinde boğumlu görüntü ve aşırı hassasiyet var. çoğu kişi aynı şeyi yaşamış. açıkcası hemen ayağa kalktım yani ağrım sızım olmadı ama şuan 11. gün dikişlerden kaynaklı yanma hissi vs var. yarın sorucam aklımda kalan her şeyi umarım istediğim gibi olur çok bekledim çünkü
izmir de bir çok plastik ceraha ve jinekolağa gittim. yani hemen karar vermedim. hatta çok ünlü bir plasitk cerrah hem de velim olur ona mı gitsem dedim ama genel bölgenin anatomik yapısından dolayı jinekolog tercihim oldu. Hasan beyle 4 kez farklı tarihlerde muayne dahi oldum. en çok güven veren o oldu. Bir de çok sık labioplasti ameliyatı yapıyor. İlgilisi kibarlığı sabrı güler yüzü çok iyi tabi sonuç önemli benim içinQatar's ayy insallah istediginiz gibi olur doktorunuz iyimi.peki
Ay bende olucam cok korkuyorum nebilim erkek ya biraz utaniyorum bayan istiyorumda hangisi iyi yaparsa artik arastiriyorum iste psikolojim allak bullak oldu esra hanima iyi falan dediler ne billim bilmiyorum napcam.Ameliyat olduktan sonra buraya yazarmisinizizmir de bir çok plastik ceraha ve jinekolağa gittim. yani hemen karar vermedim. hatta çok ünlü bir plasitk cerrah hem de velim olur ona mı gitsem dedim ama genel bölgenin anatomik yapısından dolayı jinekolog tercihim oldu. Hasan beyle 4 kez farklı tarihlerde muayne dahi oldum. en çok güven veren o oldu. Bir de çok sık labioplasti ameliyatı yapıyor. İlgilisi kibarlığı sabrı güler yüzü çok iyi tabi sonuç önemli benim için
Ben ameliyatı oldum yaklaşık 11 gün önce yarın kontrole gidicem. Tabi öncelikle rahat olmanız lazım ama bence bu işe odaklı birini seçmeniz daha mantıklı. daha çok vaka görmüş olsun. Esra hanım plastik cerrah sanırım yanlış hatırlamıyorsam benim listem de dahi yoktu şahsenAy bende olucam cok korkuyorum nebilim erkek ya biraz utaniyorum bayan istiyorumda hangisi iyi yaparsa artik arastiriyorum iste psikolojim allak bullak oldu esra hanima iyi falan dediler ne billim bilmiyorum napcam.Ameliyat olduktan sonra buraya yazarmisinizumarim hersey istediginiz gibi olur ins.
Hangi doktora taptirdiniz banada yazarmisinizözelden yazıyorum reklam olmasın
hangi doktora olucaksiniz yazarmisiniz lutfenMerhaba ben yarın Ankara’da bi estetik cerraha olcam Esra hanımı duymuştum ben de
Op dr Zeynep türkşene yaptircam siz hangi doktoru düşünüyorsunuzhangi doktora olucaksiniz yazarmisiniz lutfenestetik cerrah dahami iyi oluyor
Esra hanım kadın doğumcuBen ameliyatı oldum yaklaşık 11 gün önce yarın kontrole gidicem. Tabi öncelikle rahat olmanız lazım ama bence bu işe odaklı birini seçmeniz daha mantıklı. daha çok vaka görmüş olsun. Esra hanım plastik cerrah sanırım yanlış hatırlamıyorsam benim listem de dahi yoktu şahsen
Doktor arayisi icindeyim zeynep hanimi sizden duydumOp dr Zeynep türkşene yaptircam siz hangi doktoru düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?