Labioplasti Düşünenler

Hem heyecanlıyım kurtulcam diye hem de korkuyorum sonuç nasıl olur pişman olur muyum beğenmez miyim diye dengem bozuldu artık kizlar
Ay sorma bende psikolojim bozuldu dr aramaktam ona buna sirmaktan neti karis karis ettim ama herkes bisi soliyor bende diyorumki gidim yaptiriyimda kurtulayim ama korkuyorum iste

Merak etme canım her şeyi detaylı bi şekilde yazcam buraya. Çok zor bir süreç çeken bilir bunu. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ay sorma bende psikolojim bozuldu dr aramaktam ona buna sirmaktan neti karis karis ettim ama herkes bisi soliyor bende diyorumki gidim yaptiriyimda kurtulayim ama korkuyorum iste
Ben lise çağından beri araştırıyorum düşün ama o zaman öğrenciyiz para yok nasıl yaptircaz. Son zamanlarda daha da büyüdü adet döneminde özellikle büyüyor sonra küçülüyor nasıl bısey anlamadım ailene de anlatamiyorsun çok farklı ve zor bir durum

Çok fazla doktor araştırınca da kararsız kalıyor insan bütün doktorları ezberledim nerdeyse

Kızlar iyi akşamlar bugün öğlen saat 2 de ameliyat oldum. Dün gece heyecan ve korkudan hıc uyumadim sabah kalktım hazırlandım ve gittim. Gelirken rahat olsun diye elbise giydim. Lokal anesteziyle oldu benimki. Önce uyusturucu krem sürdü doktor sonra igneleri yaptı. Ameliyat sırasında kendisi ve ekibi o kadar ilgiliydiki Allah hepsinden razı olsun. İgneleri yaparken biraz hissediyorsunuz ama dayanılmayacak gibi değil sonrasında da zaten hıc hissetmiyorsunuz. Ameliyata girmeden önce fotoğrafını cekti doktorum bittiginde cekti bende ameliyat bitince baktım dikişli ve şişken bile diğer haline oranla daha güzel geldi gözüme. Su an bi agrim sızım yok sanırım daha iğnelerin etkisi var Ne olur ne olmaz diye ben arveles ictim yinede. İki kez tuvalete çıktım Pamuk ve suyla sildim önce sonra batikon sürdüm Bi de krem ve antibiyotik yazdı doktor. Bakalım insallah güzel sonuçlar alırım üstümden bir yük kalktı hafiflemiş hissediyorum kendimi. İnsallah bu ameliyatı olması gerekenler de bir an önce kurtulur

Kızlar merhaba benim bir taraf normal diğer taraf fazla sisti doktorum aradı biraZ önce nasılsın diye bende söyledim normalmiş öyle olması. O tarafta fazlalık diğer tarafa göre daha fazlaydı sanırım ondan

Merhaba cnm umarim iyi gecmistir ya ben tam uyumak isterim cok etkilenen biriyim hastenede yattinmi ben cok korkuyorum hala dr arayisindayim agri varmi ?? Ben ilk once ic kismi aldircam sonra disa baktircam

Merhaba cnm umarim iyi gecmistir ya ben tam uyumak isterim cok etkilenen biriyim hastenede yattinmi ben cok korkuyorum hala dr arayisindayim agri varmi ?? Ben ilk once ic kismi aldircam sonra disa baktircam
Canım merhaba bende çok korkmuştum agrim çok olur diye ama şükür bi agrim olmadı. Sadece sol taraf fazla sisti o taraf diğerine göre daha sıkıntılıydı. Hastanede yatmadim canım ben klinikte oldum zaten tamamen hastane hijyeni vardı steril bi ortamdı

Cnm hangi doktora yaptirdin?? Sen gelismeleri yaz olurmu umarim memnun kalirsin

REKLAM KANMAYIN

ARKADAŞLAR SİZ PARAYLA MI TUTULDUNUZ KANMAYIN

Reklam yapılacak bir durum yok burda kimseye gidin o doktora olun demedim insanlar araştırıyor sürekli okuyor Bilgi sahibi olmaya çalışıyor bu süreç çok sıkıntılı ve yaşayan bilir. Buraya niye üye oluyoruz insanları bilgilendirmek için ben bazı sahte hesaplar gibi doktoru yere göğe sigdiramayan Mesajlar yazmadım bence reklam olan sizsiniz

allahtan yazmadın buram buram parayla tutulduğun belli. ben bizzat oldum burdaki yorumlara aldınıp SAKIN OZGUR KARTALA OLMAYIN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…