Labioplasti günlüğü

Artık çok rahat hareket edebiliyorum.. Sanki hiç böyle bi ameliyat olmamışım gibi.. Şişlik biraz daha var ama o bile normal duruyor :)
Senin adına çok sevindim iki hafta dolmadan normal hayatına dönebilmişsin

ben mersinde üniversite hastanesinde hakan aytan isimli doktoruma yaptırdım. ağrı yaşamadım . sonucu ise eşime sormak lazım :))en iyi yanıtlar ama ben sorun yaşamadım.

ben mersinde üniversite hastanesinde hakan aytan isimli doktoruma yaptırdım. ağrı yaşamadım . sonucu ise eşime sormak lazım :))en iyi yanıtlar ama ben sorun yaşamadım.
çok şişlik oldu mu kanama vs. kaç günde normal hayatına döndün

Merhaba hanımlar..

Üç gün önce labioplasti ameliyatı oldum.. Aklımda çok soru vardı olmadan önce buradaki yazıları falan okudum hep.. Ve en sonunda cesaretlenip bende yaptırdım. :21:

Her türlü sorununuza cevap vermek isterim çünkü eminim nerdeyse aklınıza gelebilcek her soruyu ben doktoruma sordum. :eek:

Yaşadığım ve bahsetmek istediğim en önemli olumsuz olay gerçekten anlatılan kadar masum ve acısız olmamasi.. Tabiki bir ameliyat oluyorsunuz ve bedeninizden bir parça kesiliyor bunu dikkate alın derim ama değer mi, şu an hala bu kadar şişken ve zorluklariyla uğraşıyorken bile DEĞER :KK73:
Canım dikişlerin ne durumda acaba.. Dikiş izi çok belli mi şuan dışardan .. İz kalırmı acaba sonra

Kızlar.... Bu ameliyat-ı olanlar vajınoplastı ve labıoplastı ameliyatını birlikte olmak istiyorum gün alacağım :)) Hastaneye gecelik mi pijama Takım'ı gibi birşeymi götürsem acaba? Farkedermi,hangisi rahat olur?

Kızlar.... Bu ameliyat-ı olanlar vajınoplastı ve labıoplastı ameliyatını birlikte olmak istiyorum gün alacağım :)) Hastaneye gecelik mi pijama Takım'ı gibi birşeymi götürsem acaba? Farkedermi,hangisi rahat olur?
arzum77 arzum77 gecelik cok daha rahat olur pijama zor ben külot bile giymiyordum labioplasti sadece olmasına ragmen

Peki ped falan olmuyormu? Yani me biliyim kanama olabilir,külotsuz nasıl duracak?
Pijama daha mantıklı evet :KK66:
Ben 3 gün hastanede yatmıştm kanama olduysada ordaki yataga bulaşıyordu külot giymem imkansızdı zaten sargılı pansumanlı olmuyor bi pedimsi bişi önümde duruyordu kanamaya karşı hastaneden cıkınca ev ortamım rahat oldugu için ben külotsuz gezdim 15 gün cok rahattı yatarkende otururken de altıma hep hasta bezleri almıştık hastanedeki gibi onlar seriliydi öyle bi kanama olmadı cok o batan dikişlere bide külot ekleyemezdm benim canım tatlı belkide
hastaneden cıkarken bile orası acık korse ile cıktım üzerime sabahlık giydm sadece 3 günün sonunda

Ben 3 gün hastanede yatmıştm kanama olduysada ordaki yataga bulaşıyordu külot giymem imkansızdı zaten sargılı pansumanlı olmuyor bi pedimsi bişi önümde duruyordu kanamaya karşı hastaneden cıkınca ev ortamım rahat oldugu için ben külotsuz gezdim 15 gün cok rahattı yatarkende otururken de altıma hep hasta bezleri almıştık hastanedeki gibi onlar seriliydi öyle bi kanama olmadı cok o batan dikişlere bide külot ekleyemezdm benim canım tatlı belkide
hastaneden cıkarken bile orası acık korse ile cıktım üzerime sabahlık giydm sadece 3 günün sonunda
Anladım canım,teşekkür ederim ;)

merhaba ben de 1 ay önce oldum labıoplastı ameliyatı. dikişlerim tutmadı bı taraf yarıya kdar açık diğer taraf da ara ara açıklar var kapanmıyo. dikişleri bugun ben kestim çıkardm kendisi dökülmedi. çok sıkıntı oldu dikişler. tekrar diktirmem gerekicek. içindende tutmadı dikiş. temizliğine pansumanına elimden gekdiği kadar dikkat ettm ama beceremedim mi bilmiyorum. resmen et koptu dış dudaktan çıktı sadece iç dudakta kaldı dikiş. dikiş izleri büzgüler vs. hep duruyo ne olacak bilmiyorm. sizin dikiş iyileşmesi nasıl oldu acaba.

Meraba ben de Ebru hanıma ameliyat olmak istiyorum ama fiyatını merak ediyordum bilgi için teşekkürler :) Sonrasında şeklinden memnun kaldınız mı bide ilişki sırasında acıma zorlama ya da bi farklılık oldu mu acaba

Peki ped falan olmuyormu? Yani me biliyim kanama olabilir,külotsuz nasıl duracak?
Pijama daha mantıklı evet :KK66:
Arzum77 ben bu ameliyati oldum Ercan bey Karin ameliyatiyla beraber yapti hic sancim olmadi ic camasiri giyemiyorsun günde birkere temizleme bezi var onu kullaniyorsun her tuvalete gittiginde petin üstüne kirmizi bir ilac var onu döküp koyuyorsun pijama giyemezsin rahatsiz Eder ve ben sonuctan cok memnunum

Arzum77 ben bu ameliyati oldum Ercan bey Karin ameliyatiyla beraber yapti hic sancim olmadi ic camasiri giyemiyorsun günde birkere temizleme bezi var onu kullaniyorsun her tuvalete gittiginde petin üstüne kirmizi bir ilac var onu döküp koyuyorsun pijama giyemezsin rahatsiz Eder ve ben sonuctan cok memnunum
Yaa ne güzel darısı başıma inşallah benimkinde sancısız olur ;) Ben beraberinde vajinoplasty de olacağım..
O zaman gecelik tarzı birşey alayım hastane için. Hatta evdede gecelik gibi şeyler giyerim. ;) Ameliyat olanlardan yorum tavsiye okumak harika gerçekten. Bu ameliyatla ilgili çok paylaşım olmuyor. Yani meme yada karın ameliyatı gibi değil genital estetik :) Genelde kızlık zarı diktirme popüler sanırım :))

Evet haklisin bende bu konudan hic bahsetmedim hep istiyordum Ercan bey Karin ameliyatinin cizimlerini yaparkene sordu bende bir anda evet dedim iyisinki yaptirmisim arzum 77 bu ameliyatlarin sonu gelmicek bu gidisle

Back
X