Canım şuan durumun nasılRica ederim canım.. Evet Ebru hanım gerçekten hastalara nasıl yaklaşmasi gerektiğini bilen ve bu konuda çok tecrübeli bi doktor.. Umarım iyi sonuçlar elde ederiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şuan durumun nasılRica ederim canım.. Evet Ebru hanım gerçekten hastalara nasıl yaklaşmasi gerektiğini bilen ve bu konuda çok tecrübeli bi doktor.. Umarım iyi sonuçlar elde ederiz :)
Canım şuan durumun nasıl
Senin adına çok sevindim iki hafta dolmadan normal hayatına dönebilmişsinArtık çok rahat hareket edebiliyorum.. Sanki hiç böyle bi ameliyat olmamışım gibi.. Şişlik biraz daha var ama o bile normal duruyor :)
Teşekkürler canım darısı başınıza :)Senin adına çok sevindim iki hafta dolmadan normal hayatına dönebilmişsin
çok şişlik oldu mu kanama vs. kaç günde normal hayatına döndünben mersinde üniversite hastanesinde hakan aytan isimli doktoruma yaptırdım. ağrı yaşamadım . sonucu ise eşime sormak lazım :))en iyi yanıtlar ama ben sorun yaşamadım.
Canım dikişlerin ne durumda acaba.. Dikiş izi çok belli mi şuan dışardan .. İz kalırmı acaba sonraMerhaba hanımlar..
Üç gün önce labioplasti ameliyatı oldum.. Aklımda çok soru vardı olmadan önce buradaki yazıları falan okudum hep.. Ve en sonunda cesaretlenip bende yaptırdım.
Her türlü sorununuza cevap vermek isterim çünkü eminim nerdeyse aklınıza gelebilcek her soruyu ben doktoruma sordum.
Yaşadığım ve bahsetmek istediğim en önemli olumsuz olay gerçekten anlatılan kadar masum ve acısız olmamasi.. Tabiki bir ameliyat oluyorsunuz ve bedeninizden bir parça kesiliyor bunu dikkate alın derim ama değer mi, şu an hala bu kadar şişken ve zorluklariyla uğraşıyorken bile DEĞER![]()
Canım dikişlerin ne durumda acaba.. Dikiş izi çok belli mi şuan dışardan .. İz kalırmı acaba sonra
hayır hiç bir sorun yaşamadım. çok az adet kanaması gibi az az ped kullandım lekenmeler oldu. ağrı vs olmadı canım.çok şişlik oldu mu kanama vs. kaç günde normal hayatına döndün
Kızlar.... Bu ameliyat-ı olanlar vajınoplastı ve labıoplastı ameliyatını birlikte olmak istiyorum gün alacağım :)) Hastaneye gecelik mi pijama Takım'ı gibi birşeymi götürsem acaba? Farkedermi,hangisi rahat olur?
Peki ped falan olmuyormu? Yani me biliyim kanama olabilir,külotsuz nasıl duracak?arzum77 gecelik cok daha rahat olur pijama zor ben külot bile giymiyordum labioplasti sadece olmasına ragmen
Ben 3 gün hastanede yatmıştm kanama olduysada ordaki yataga bulaşıyordu külot giymem imkansızdı zaten sargılı pansumanlı olmuyor bi pedimsi bişi önümde duruyordu kanamaya karşı hastaneden cıkınca ev ortamım rahat oldugu için ben külotsuz gezdim 15 gün cok rahattı yatarkende otururken de altıma hep hasta bezleri almıştık hastanedeki gibi onlar seriliydi öyle bi kanama olmadı cok o batan dikişlere bide külot ekleyemezdm benim canım tatlı belkidePeki ped falan olmuyormu? Yani me biliyim kanama olabilir,külotsuz nasıl duracak?
Pijama daha mantıklı evet![]()
Anladım canım,teşekkür ederimBen 3 gün hastanede yatmıştm kanama olduysada ordaki yataga bulaşıyordu külot giymem imkansızdı zaten sargılı pansumanlı olmuyor bi pedimsi bişi önümde duruyordu kanamaya karşı hastaneden cıkınca ev ortamım rahat oldugu için ben külotsuz gezdim 15 gün cok rahattı yatarkende otururken de altıma hep hasta bezleri almıştık hastanedeki gibi onlar seriliydi öyle bi kanama olmadı cok o batan dikişlere bide külot ekleyemezdm benim canım tatlı belkide
hastaneden cıkarken bile orası acık korse ile cıktım üzerime sabahlık giydm sadece 3 günün sonunda
Rica ederimAnladım canım,teşekkür ederim![]()
Arzum77 ben bu ameliyati oldum Ercan bey Karin ameliyatiyla beraber yapti hic sancim olmadi ic camasiri giyemiyorsun günde birkere temizleme bezi var onu kullaniyorsun her tuvalete gittiginde petin üstüne kirmizi bir ilac var onu döküp koyuyorsun pijama giyemezsin rahatsiz Eder ve ben sonuctan cok memnunumPeki ped falan olmuyormu? Yani me biliyim kanama olabilir,külotsuz nasıl duracak?
Pijama daha mantıklı evet![]()
Yaa ne güzel darısı başıma inşallah benimkinde sancısız olurArzum77 ben bu ameliyati oldum Ercan bey Karin ameliyatiyla beraber yapti hic sancim olmadi ic camasiri giyemiyorsun günde birkere temizleme bezi var onu kullaniyorsun her tuvalete gittiginde petin üstüne kirmizi bir ilac var onu döküp koyuyorsun pijama giyemezsin rahatsiz Eder ve ben sonuctan cok memnunum