Labioplasti olanlar veya araştırma yapanlar bilgi verebilir mi lütfen

zorunlualan5252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
7
0
1
29
Merhaba kızlar. 5 yıllık evliyim ve artık gerçekten aşırı rahatsız ediyor bu görüntü. Geçen gün adet düzensizliği yüzünden kontrole gittim. Doktor alttan muayene etti. Ve bana direkt olarak dediği şey “iç dudaklar seni rahatsız ediyor mu?”
Ameliyat olmayı düşünüyordum ama hep erteliyordum. Doktor öyle söyleyince tokat gibi yüzüme çarptı sanki görüntünün çirkinliğini. O sırada sormak aklıma gelmedi ama güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Az çok fiyat aralığını bilirsem ona göre ayarlarım kendimi

Devlet ücretsiz yapıyor canım. 2 ay oldu benim

Gerçekten mi ya çoğu kişi devlet yapmıyor dedi o yüzden hiç sormadım bile devlet hastanesine. Peki iyileşme süreciniz nasıl şekli istediğiniz gibi oldu mu
Devlet yapıyor canım. Valla gayet memnunum iyilişeme süreci bence çok önemli benim yanımda annem sadece 2 gün durabildim 2 çocukla ne kadar dinlendin derseniz hiç ona rağmen iyi toparladım bence

Benim 26 gün oldu ama hala çirkinmiş gibi duruyor sizin nasıl acaba şuanki hali? İyileştiniz mii? Bende devlet hastanesinde oldum bu arada. Doktorum bana aynı şekilde muayene esnasında “rahatsız ediyor mu seni” diye sordu. O an utandım ama evet dedim. İstersen ameliyat yapabiliriz dedi. Öyle oldum
Devlet yapıyor canım. Valla gayet memnunum iyilişeme süreci bence çok önemli benim yanımda annem sadece 2 gün durabildim 2 çocukla ne kadar dinlendin derseniz hiç ona rağmen iyi toparladım bence

Düzelir merak etme. Şişlik falan varsa daha geçmemiştir benim 4 ay olmuş olalı breeeh ne zaman olmuş 4 ay neyse 2 aya anca düzelir orası

Ben de yaptıracağım şu an gebeyim ikinciye. Doğumdan sonrası için doktorumla planladık, vajeni de daraltacağım muhtemelen de bakalım şu doğum işleri bitsin bi Anestezi altında yaptırmamı tavsiye etti ama lokalle uyusturup da yapabiliyormuş.

Merhaba şuan daha iyiyim hala yer yer şişlikler var tabi. Dikişlerim düşmeye başladı. Çirkin denemez ama hayal ettiğim görüntüde de değil. Fazlalıkların bayağı azaldığını farkediyorum şişlikler azaldıkça. Bana alt kısımdan giriş kısmını daraltmada yapmış doktorum haberim yokken. İyi mi yaptı kötü mü yaptı bilmiyorum ilişki sırasında anlayacağım artık onu hala kot pantolon giyince oturup kalkarken sızlıyor sürtünmeden dolayı. Ama genel olarak çok daha iyiyim. Umarım daha da küçülür

Merhaba çok geçmiş olsun.bnde 10 gün önce labioplasti ve vajinoplasti oldum.uc dört gün sonra mantar oldum sonra dikislerim iltihaplandi.iki gündür de dikislerimde sızıntı şeklinde kanama oluyor.benim süreç zorluyor beni.umarim daha fazla aksilik yaşamadan bi önce iyileşirim.surec şimdiden yıprattı bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…