Labioplasti pişmanlığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi mkble2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mkble2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
2
1
1
33
size sürecim hakkında bilgi vermek istiyorum lütfen doktor seçiminizi çok iyi yapın 6 ekim 2025 tarihinde çok iyi bir doktor denildiği için gidip radyo frekans ile labioplasti ameliyatı oldum doktor ilk başta çok ilgili güler yüzlü kendinden emin bir bayandı ameliyat oldu bitti parayı aldı sonra ben memleketime döndüm 16-17 . Günde dikişim açıldı diyerek foto attım bana dedi ki kendi kendine kaynar 1 ay dolunca kontorele gittim orda da hersey yolunda dedi bana ama durum su ki ben her iki labionun iç tarafında yarık görüyordum doktora bunun resmini artığımda günlerce bana dönmedi taki ben ısrarla arayıp bilgi almak isteyince işin aslını öğrendim labiolara atılam dikiş kaynamamıs yada erken attığı için yapısmamıs labionun bir kısmı içeri sıyrılmıs bir kısmı da dısta kaldı bu her iki taraf içinde aynı bana diyorki bide gel düzeltelim belli bir ücreti de var diyor. Birde bunları söylerken bana bu seninle alakalı senin vücudun yaptı bunu senin vücudun iyileştiremedi. Neyse ben simdi baska bir doktor görüsü aldım ve revizyon yapılıcak ama 4. Ayım dolduğunda yapılabiliyormus demem o ki lütfen herkes iyi arastırsın beni 2 ay boyunca karanlıklar içinde cevapsız bıraktı resmen bilgi dilendim kadından ama ben hakkımı asla helal etmiyorum psikolojimi bozdu benim ve bana kontorole gittiğimde çok takıntılısın hiç birseyden memnun olmuyorsun diyor suç bastırıyor. Durumum bu sekilde inşallah düzeltilebilir ve ben artık rahat uyku uyuyabilirim

Çok geçmiş olsun bende vajinaplasti amaliyati olmuştum gene dr bayandı bu bayan Dr larin hiç iyi iş çıkarmaz erkek Dr lar bence daha iyi bu amaliyatlarda ben boşuna o kadar ağrıyı çektim düzgün perineyi bozdu resmen benimde tekrar amaliyat olmam lazım bilmiyorsanız yapmayın insan sağlığıyla oynuyorlar

Kesinlikle bende katılıyorum keske düzgün yapamayan yapmasa ve insanların hayatıyla oynamasalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…