- 11 Nisan 2019
- 140
- 91
- 13
- 34
- Konu Sahibi Gri bulutlar
-
Evet canım güvenilir bir marka diye biliyorum... İnşallah hayırlı olsun geç döllenme büyük ihtimalle tekrarlamaya devam et :)
gözlermiz şaşı olacak çizgi aramaktanİtiraf etmeliyim ki 5 yıllık evliyim ve her ay gebelik testi yapmaktan benim de gözler gitmiş olabilirama görüyorum :)
Farklı marka test almaya gidiyorum onlarda da çıkarsa yarın kan vereceğim dua edin lütfenKan ver cnm yeni sanırım
Erken gebelik testi al bence en iyisi Prediktör early :) prediktörün normalinide alabilirsin :) tecrübe konuşuyor :)gözlermiz şaşı olacak çizgi aramaktanrabbim aratmasın Test almaya gidiyorum
10 lira aldım deli gibi cüzdan da evdeErken gebelik testi al bence en iyisi Prediktör early :) prediktörün normalinide alabilirsin :) tecrübe konuşuyor :)
Söylersin yarın bırakırım diye :) sorun yapmazlar:)10 lira aldım deli gibi cüzdan da evdeo daha iyi çıkarırdı tüh
Bende ovulsaydın testini araştırdım herkes memnundu. İnşallah dediğiniz gibidir sonucu göreceğizEvet varr ve bence güvenilir ve hassas bi test bende bu ay bu markayla ögrendim.hatta ovulasyon testimde bu markaydi.
Quick diye bir test aldım o da aynı çıkardıSöylersin yarın bırakırım diye :) sorun yapmazlar:)
İnşallah canım amin.... Fotoğraf varsa atsanaQuick diye bir test aldım o da aynı çıkardı ☺ İnşallah yanılmam ilk önce dileyen herkese sonrada bana nasip olsun inşallah
İnşallah canım amin.... Fotoğraf varsa atsana
Allah razı olsun.. el açıp dua eden herkese nasip olsun inşallahHadi hayırlı olsun kuzum... Oradaki doktorlar çok karamsar kendine neşeli keyifli bir doktor bul...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?