- 11 Nisan 2019
- 140
- 91
- 13
- 34
- Konu Sahibi Gri bulutlar
-
İnşallahÇizgi hafiften görünüyor,yarın hayırlı haberler alırsınız inşallah
Benim ilk gebeliğimde erken gebelik testi yaptım 2 gün önce bariz çizgi çıkmıştı ama maalesef nasip olmadı.. bunda da heyecanlansam mı bilemedimAyy masallahh benmde adetimden 4 gün önce böyleydi.2 gün sonra tekrarladm hafif koyulastı. Sennki sanrm gec döllenme 3 gün daha bekle testi yine yap. Kan vermeye hemen gitme bu sefer değer daha cok düşüktür düzenli yükselecek mi sıkıntısı yasıyor insan 3-5 bin olmadan kese görünmüyor dokuz doğuruyoruzaynı seyleri yasadıgım icin söylüyorumm ama bence gebelik var Allahın izniyle
Hanımlar merhaba bu gün adet olmam lazımdı olmadım.. dün Oncomed testinde kıl gibi çizgi vardı bu gün laboquick gebelik testi yaptım.. 5 dk içinde belirdi çok silik çizgi var sanki ? Bu teste güvenebilir miyim ?
Evet konuşmuştukGeçenlerde konuşmuştuk galiba seninle günün geçiyorduçok şükür silikte olsa görmüşsün çizgiyi allah gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıkla bebeğini alırsın kucağına
Gerçekten miTatlım 3 gebeliğimide bu marka ile öğrendim. ve hep adete kaç gün varken yaptım. kesinlikle güvenilir. hayırlı olsun can sağlığı ile kucağınıza alırsınız inşallah.
Gerçekten miçok şükür rabbime.. inşallah kan testiyle emin olup rahatça heyecanını yaşarım dua edin lütfen sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin inşalllahde haydi inşallah burdan hayırlı haberlerini alırız. can sağlığı ile . biri 6 biri 3 yaşında evlatlarınım bu marka candır
AmiinnEvet konuşmuştuk ☺ Günüm bu gündü ama kaç gündür testler negatif veriyordu dün ki testten şüphelendim bu gün böyle oldu ☺ Rabbim dileyen herkese nasip etsin amin inşallahSizden de güzel haberler gelir umarım
Amin inşalllahAllah bağışlasın kuzucukları. Yaş Aralık’ları mükemmel bana da 3. Çocuğu görmek nasip olsun
ohoooo eski kendimi gördüm bu mesajda.
daha oğluma hamile iken Allahım tekrarını nasip et hayırlısıyla sağlıkla diye dua ederdim.
derken 2 yaşını doldurdu 2.bebeğime derken o 2 yaşını doldurdu 3.bebeğime hamile kaldım.
hadi inşallah amin diyor seni canı gönülden tebrik ediyorum
ben rabbim nasip ettiği sürece en kötü ihtimalle 3 çocuk isterim ileride kimseye ihtiyacı olmadan birbirlerine tutunsunlar diye. Rabbim ne güzel nasip etmiş size hayırlı evlat hayırlı kardeş olsunlar inşallah cinsiyetleri nedir acaba bu arada doğumunuza da az kalmış bir nefeste doğurun inşallah
Maşallah sağlıkla büyüsün kuzularamin Allah razı olsun umudum o kolayca kucaklamak. oğlum kızım var , bu minikimizde kız inşallah. Allahım niyetine göre sizinde bu güzel duyguları yaşamanızı nasip etsin. çok güzel hayaller.
Kan değerim 30 larda çıktı dualarınızı bekliyorumamin Allah razı olsun umudum o kolayca kucaklamak. oğlum kızım var , bu minikimizde kız inşallah. Allahım niyetine göre sizinde bu güzel duyguları yaşamanızı nasip etsin. çok güzel hayaller.
gitgide artar inşallahKan değerim 30 larda çıktı dualarınızı bekliyorum
İnşallahgitgide artar inşallah
Hanımlar merhaba bu gün adet olmam lazımdı olmadım.. dün Oncomed testinde kıl gibi çizgi vardı bu gün laboquick gebelik testi yaptım.. 5 dk içinde belirdi çok silik çizgi var sanki ? Bu teste güvenebilir miyim ?
Ben bilerek yaptırdım ki 2 günde bir baktırayım artış olacak mı ona göre sevineyim dedimSenin hesap bende de dün aynısı çıktı kan testi henüz yaptırmadım biraz daha geçsin istiyorum. İnşallah bende güzel haber alırım. Bu da benim testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?