Gebeliğe Hazırlık Laboquick gebelik testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk gebeliğimde erken gebelik testi yaptım 2 gün önce bariz çizgi çıkmıştı ama maalesef nasip olmadı.. bunda da heyecanlansam mı bilemedim inşallah dediğiniz gibidir.. vakti geldiyse nasipte varsa olumlu sonuç alırız yoksa da tevekkül ederiz.. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de

Geçenlerde konuşmuştuk galiba seninle günün geçiyordu çok şükür silikte olsa görmüşsün çizgiyi allah gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıkla bebeğini alırsın kucağına

Tatlım 3 gebeliğimide bu marka ile öğrendim. ve hep adete kaç gün varken yaptım. kesinlikle güvenilir. hayırlı olsun can sağlığı ile kucağınıza alırsınız inşallah.

Evet konuşmuştuk Günüm bu gündü ama kaç gündür testler negatif veriyordu dün ki testten şüphelendim bu gün böyle oldu Rabbim dileyen herkese nasip etsin amin inşallah Sizden de güzel haberler gelir umarım

Tatlım 3 gebeliğimide bu marka ile öğrendim. ve hep adete kaç gün varken yaptım. kesinlikle güvenilir. hayırlı olsun can sağlığı ile kucağınıza alırsınız inşallah.
Gerçekten mi çok şükür rabbime.. inşallah kan testiyle emin olup rahatça heyecanını yaşarım dua edin lütfen sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Gerçekten mi çok şükür rabbime.. inşallah kan testiyle emin olup rahatça heyecanını yaşarım dua edin lütfen sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

de haydi inşallah burdan hayırlı haberlerini alırız. can sağlığı ile . biri 6 biri 3 yaşında evlatlarınım bu marka candır

Amiinn inşallah canım sağol

Amin inşalllah Allah bağışlasın kuzucukları. Yaş Aralık’ları mükemmel bana da 3. Çocuğu görmek nasip olsun

ohoooo eski kendimi gördüm bu mesajda.
daha oğluma hamile iken Allahım tekrarını nasip et hayırlısıyla sağlıkla diye dua ederdim.
derken 2 yaşını doldurdu 2.bebeğime derken o 2 yaşını doldurdu 3.bebeğime hamile kaldım.
hadi inşallah amin diyor seni canı gönülden tebrik ediyorum

ben rabbim nasip ettiği sürece en kötü ihtimalle 3 çocuk isterim ileride kimseye ihtiyacı olmadan birbirlerine tutunsunlar diye. Rabbim ne güzel nasip etmiş size hayırlı evlat hayırlı kardeş olsunlar inşallah cinsiyetleri nedir acaba bu arada doğumunuza da az kalmış bir nefeste doğurun inşallah

amin Allah razı olsun umudum o kolayca kucaklamak. oğlum kızım var , bu minikimizde kız inşallah. Allahım niyetine göre sizinde bu güzel duyguları yaşamanızı nasip etsin. çok güzel hayaller.

Senin hesap bende de dün aynısı çıktı kan testi henüz yaptırmadım biraz daha geçsin istiyorum. İnşallah bende güzel haber alırım. Bu da benim testim

Eklentiler

• 96331B73-8D9B-46EB-9EA4-B2E44B8094A8.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 261
Senin hesap bende de dün aynısı çıktı kan testi henüz yaptırmadım biraz daha geçsin istiyorum. İnşallah bende güzel haber alırım. Bu da benim testim
Ben bilerek yaptırdım ki 2 günde bir baktırayım artış olacak mı ona göre sevineyim dedim Bariz belli sizin kana baktırırsanız haber verin lütfen hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…